מידע מצאצאי הרמ"א

יעל_אור

New member
שלום רב
אני מחפשת מידע אודות משפחת ביננפלד מצאצאי הרמ"א
ראיתי באיזשהו מקום שאחת הבנות של הר"א נישאה לביננפלד
מחפשת מידע על כך ואם יש קישור לאילן יוחסין של צאצאי הרמ"א אשמח מאד

תודה

שלום רב
אני מחפשת מידע אודות משפחת ביננפלד מצאצאי הרמ"א
ראיתי באיזשהו מקום שאחת הבנות של הר"א נישאה לביננפלד
מחפשת מידע על כך ואם יש קישור לאילן יוחסין של צאצאי הרמ"א אשמח מאד

תודה
שלום. אני מצאצאי הרמ"א ויש לי אילן יוחסין מפורט.

יעל_אור

New member
הקישור הנ"ל לא מספק אותי כי אכן יש בת ביננפלד אך אין הלאה את הילדים שלה. יש לי מידע באילן שלי עד 'משה הגאון ביננפלד' אני יודעת שהוא צאצא שלה. מחפשת את הייחוס המדויק עד לבת הרמא.
אם יש למישהו מידע בנושא או הכוונה היכן אוכל למצוא זאת תודה רבה!

יעל_אור

New member
יש לציין שבחיפוש דרך MY HRITAGE' מצאתי לא מעט משפחות שהיא מופיע באילן שלהן. אך הם קישרו את משה הגאון ישירות אליה כבן. מבלי לשים לב לתאריכים כך שקישרו לאמא ילידת שנות ה1560+- ילד משנת 1700+ מה שאומר שיש כמה דורות חסרים באמצע ואת זה אני מחפשת להשלים

נערך לאחרונה ב:

חוה3

Member
זו בדיוק הבעיה בחיפוש שורשים רבניים (ולפעמים גם היתרון במידע מאות שנים אחורנית ואפילו אלף ויותר). זו עבודת נמלים שלא תמיד ניתן למצוא לה את התשובה המדויקת. במיוחד כשמדובר בנשים שכמעט שלא תועדו, ואם כן ללא ציון הבנות שלהן באילנות היוחסין. בנוסף רבים מהקשרים ואילנות היוחסין אבדו במהלך השנים ונקטעו בעקבות השואה.

שני אתרים שהייתי נוברת בהם הם:

* אוצר החכמה (בתשלום)
* Hebrew Books (חינמי)
אוספת שם אחר שם, רמז אחר רמז, נוברת בהסכמות, בפרענומעראנטן מהעיירות השונות בהם שירתו אותם רבנים, וכן הלאה. בונה את השמות בתוכנה שאת משתמשת ומציינת כל פרט בצמוד לשם שמצאת.
כך אני נוהגת במשפחות הרבניות באילן שלי וישנן תעלומות שאיני מוצאת כבר שנים רבות.

נ.ב - רק דוגמה למידע אודות חיה כ"ץ (לבית לוריא) , צאצאית של הרמ"א. בכל זאת בת שתועדה ומידע אודותיה הוא מן מהמצבה שלה.

בהצלחה

נערך לאחרונה ב:
למעלה