מידע מקיף על ההוצאות וההכנסות של העיזבון

abigaillovesmj

New member
מידע מקיף על ההוצאות וההכנסות של העיזבון

המנהלים של העיזבון הגישו דו"ח שמפרט את ההוצאות וההכנסות של העיזבון מאז מותו של מייקל. הדו"ח מפרט את כל הנכסים שברשות העיזבון ומפרט גם חלק מהתוכניות לעתיד. הדו"ח מוגש כל תקופה מסוימת לשופט אשר צריך לעקוב אחר מצב העיזבון ולאשר כל מיני בקשות. מצורף תרגום של חלקים עיקריים בדו"ח. ברנקה ומקליין מדווחים שבזמן מותו מייקל היה בחובות של כ-500 מיליון דולר. מאז הם כמעט כיסו את החובות לחלוטין:

- רווחים של העיזבון נכון ל-31.5.2012 - 475 מיליון דולר

- 310 מיליון דולר מתוך ה-475 הם רווחים מהתקופה של יוני 2009 - אוקטובר 2010.
-134 מיליון דולר מתוך ה-475 הם רווחים מהתקופה של נובמבר 2010 - דצמבר 2011
- 30 מיליון דולר מתוך ה-475 הם רווחים מהתקופה של ינואר 2012 - מאי 2012.

העיזבון מדווח ששילם לחלוטין את המשכנתא על הבית של משפחת ג'קסון בהייבנהרסט (הבית בו גרו קתרין והילדים - והבית בו מייקל גדל. מייקל ועכשיו העיזבון הם הבעלים של הבית). מנהלי העיזבון מצהירים שאין בכוונם למכור את הבית. כרגע הוא בשיפוצים.

העיזבון שילם 65 מיליון דולר מההלוואה שמייקל לקח והשתמש בקטלוג השירים שלו כערבון. המנהלים של העיזבון מצפים לשלם את כל החוב עד סוף 2012.

קתרין מבקשת ממנהלי העיזבון תשלום חד פעמי של 205,401 דולר כדי לכסות הוצאות שהיו לה ב-2011. היא גם מבקשת להגדיל את הקצבה שהיא מקבלת כל חודש ב-34,700 דולר כדי שתוכל לשלם לעורכי הדין שלה ורואי החשבון שלה וכן כדי לכסות את ההוצאות על הבית בגארי אינדיאנה ובית בבעלותה בלאס וגאס. מנהלי העיזבון מבקשים מהשופט לאשר את הבקשה.

הנכסים העיקריים של העיזבון הם החלק של מייקל בקטלוג SONY/ATV (למייקל יש 50% ולסוני 50%), הקטלוג של שירי מייקל, הדמות של מייקל (יש לשם ולדמות ערך כלכלי - למשל עבור מרצ'נדייז וכו' - העיזבון מרוויח כסף על שימוש בדמותו של מייקל), נוורלנד.

העסקים שכרגע פעילים מטעם העיזבון הם: המופעים של סירק דה סוליי, המשחק MJ THE EXPERIENCE, עסקה של מספר אלבומים עם סוני, פרסומות לחברות שונות וכן ייתכן סרט דוקומנטרי על מייקל.

העיזבון מדווח שבזמן מותו מייקל עמד בפני 6 תביעות ומאז מותו העיזבון היה חלק מ-15 תביעות. 4 מהן עדיין פעילות - כל השאר כבר נפתרו ותוצאותיהן היו לטובת העיזבון. בנוסף העיזבון עמד בפני 65 בקשות של נושים שטענו שמייקל חייב להם כספים. העיזבון מעסיק מספר משרדי עורכי דין ברחבי העולם במטרה להגן על זכויות היוצרים של מייקל ועל תמלוגים אחרים השייכים לו. סך הכל הם מעסיקים 19 חברות ברחבי העולם ועד כה הוציאו על כך 13.5 מיליון דולר.

הנדל"ן שבבעלותו העיזבון: הייבנהרסט (ערכו מוערך ב-4.1 מיליון דולר), דירה נוספת (שווה כ-315 אלף דולר), וכן 87.5% מנוורלנד.

רשימת תשלומים שהועברו לקתרין ולילדים בתקופה של נובמבר 2010 - דצמבר 2011:

קצבה לילדים - 2,139,193 מיליון דולר
קצבה לקתרין - 470,814 אלף דולר
הוצאות עבור הבית בקלבסס (בו כרגע גרים קתרין והילדים) - 436,187 אלף דולר.
תשלומים על הדירה - 15,569 אלף דולר
שיפוץ הייבנהרסט - 73,962 אלף דולר.
מיסים על הרכוש - 144,605 אלף דולר
ביטוח - 106,033 אלף דולר
תשלום לעובדי הבית 658,915 אלף דולר
תשלום לעורכי הדין של קתרין - 233,911 אלף דולר
תשלום לעורכת הדין של הילדים -
54,478 אלף דולר
שירותי תיקונים שונים - 194,127 אלף דולר
אבטחה - 654,414 אלף דולר

העיזבון גם נתן לקתרין מספר הלוואות:
- הלוואה אחת על סך 235,000 אלף דולר
- הלוואה שנייה על סך 250,000 אלף דולר
- הלוואה שלישית על סך 75,000 אלף דולר
- הלוואה רביעית על סך 6 מיליון דולר.

סך כל ההלוואות לקתרין: 6,560,000

העיזבון שילם מיליון דולר עבור אחסון רכוש של מייקל.

משכורות ששולמו לעובדי העיזבון: 443,640 אלף דולר, תשלום על יחסי ציבור - 442,774 אלף דולר. תשלום לברנקה ומקליין: 5,214,933 מיליון דולר.

לינק למידע המלא

לינה18

New member
לפי המידע הזה ברנקה ומקליין מקבלים יותר כסף

מהילדים של מייקל
יום אחד אחרי תשלום כל החובות מישהו יצטרך להוריד להם משכורת! (למרות שהם לא יסכימו
) זאת כבר החלטה של המישפחה.

לינה18

New member
מה שכן, החוב כמעט מכוסה! אני שמחה לשמוע

עוד מעט לא יצטרכו את ברנקה ומקליין.

m195809ppb19

New member
500 מיליון דולר? הם לא הגזימו?

איך מייקל הגיע לזה?- האם רואי החשבון לא דיווחו לו? חבל מאוד... במקום מייקל הייתי תובעת את העיתונאי הידוע לשמצה, מרטין באשיר, על הוצאת דיבה כמו כן את סוני על שחיבלו באלבום הנפלא"בלתי מנוצח" וכך הוא היה מרוויח טוב מאוד. אחד החסרונות הבולטים של מייקל הוא שהיה יותר מידי טוב לב ובעולם האכזרי שלנו אסור להיות כאלה.... חבל מאוד...

Golden crown

New member
יש הרבה סיבות שהוא הגיע לזה

תקראי כאן באותה הזדמנות www.mjisrael.co.nr
אני לא שמח שהחוב כמעט חוסה כי מכרו את כל הדברים שלו וחושבים גם על להרוס את נברלנד.

abigaillovesmj

New member
לא נראה לי שהולכים להרוס את נברלנד

אני הופתעתי האמת לגלות שמייקל הוא הבעלים של 85% מהחווה. מאיזושהי סיבה הנחתי שזה 50% שלו ו-50% של החברה שקנתה את ההלואה שלו (או מה שזה לא היה).

גם הופתעתי לגבי הגובה של החובות. עד שקראתי את המסמך הייתי בטוחה שתמיד התקשורת ניפחה את זה. מסתבר שזה היה נכון.

למעלה