מידע על האשראם של הרומני בתאילנד

חגי42

New member
מידע על האשראם של הרומני בתאילנד

שלום חברים שמי חגי ואני מתרגל אשטנגה יוגה כבר שנה, נעים להכיר. חברה טובה שלי מזמן התיכון נסעה להודו והתגלגלה לתאילנד שם גם היא גילתה את היוגה וכיום היא חיה שם בהנאה רבה. ככה לפחות חשבתי כשהיא קפצה לביקור ונראתה בהחלט מאושרת. אלא שמאז שחזרה לתאילנד המכתבים והדו"אלים שלה אלי נעשו מעט תמוהים. אני מודאג במיוחד מאיזכורים של Inediaושל Jasmuheen.שהן שם לטכניקה של אי אכילה ושתיה כדי לחוות את האל ושם של מורה מפורסמת לזה. בדיקה קצרה בויקיפדיה העלתה שאומנם יש זרם של שיוויזם קשמירי שמעוגן במסורת ותרבות מקומית (לפחות בקשמיר, אין לי מושג בקשר לתאילנד) אבל הגברת אלן גרב (Jasmuheen) למשל קשורה למותם של שלושה אנשים לפחות שניסו לחיות בלי לאכול ולשתות ולא כ"כ הצליחו. אני רוצה להדגיש שהחברה הזו, ספציפית, נראית מאושרת ומאוזנת ואין לי שום כוונה (או זכות) לנסוע לתאילנד ולגרור אותה באוזן לישראל. כמו כן אין לי כוונה להדאיג את משפחתה הקרובה בשברי שמועות זולות. אני רק מבקש ממי שהיה שם בעצמו או בעצמה (הוא ולא מלאך, הוא ולא שרף) שיכתוב לי מעט על מה קורה שם ולמה אפשר לצפות מחבר או חברה שבחרו בנתיב הזה. אני מרגיש שבתור יוגי (במסורת שונה לחלוטין והקשרים שונים מאוד) היא מצפה שאבין אותה או אתייחס אליה בהבנה (אם לא להצטרף אליה לסירה הזו בעצמי) ואשמח אם מישהו שהיה שם בעצמו או היה לו חבר קרוב שעבר דרך האשראם ויצא (מאושר או עם צלקות) יתן לי יותר פרטים. תודה רבה וחג פסח שמח חגי הכהן

למעלה