מידע על ההתנדבות

chana0chana

New member
מידע על ההתנדבות

שלום אני שוקלת להתנדב לצה"ל . ואני מעונינת במידע על השירות ועל ההבדלים בין שירות רגיל להתנדבות .

סיונתו

New member
שלום ../images/Emo13.gif איזה יופי שבאת ../images/Emo13.gif

אז ההבדל העיקרי זה שאת בעצם לא יכולה לעשות שירות רגיל אז יש לך טירונות מקוצרת (4 ימי טירונות בערך בהם את חוזרת כל יום הביתה ב-5 ורק מסבירים לך על מה הולך להיות) את בדרך כלל מגיעה ליחידות ולתפקידים שאת רוצה (בהתאם למגבלות שלך ולאפשרויות שלך) וכל השאר תלוי בבעיה שלך (לדוגמא- אם יש לך בעיות בעיכול/בקיבה/וכל בעיה שדורשת תוספי מזון/מזון מיוחד אז לרוב את מקבלת תקציב מהצבא לזה, וכו') בנוסף כדי להוציא גימלים את הולכת לרופא שלך ו....יש עוד.... את יכולה להיות בבסיס סגור/פתוח- זה הכל תלוי במצב ובתנאים שלך.... אם את רוצה את יכולה לפרט לנו על הבעיה שלך (למה נתנו לך פרופיל 21 שבגללו את רוצה להתנדב) ואנחנו נוכל להסביר לך יותר....

chana0chana

New member
שאלות נוספות

האם אני שומרת ? נשארת שבת . לא קיבלו אותי לשירות בגלל שהיה לי בגיל 14 דיכאון קליני בעקבות פטירתו של אבי . אני מקבלת את כל ההטבות של חייל משוחרר ?

סיונתו

New member
אוקיי

אז יש לך 21 נפשי בעיקרון זה קצת יותר קשה להתנדב אבל זה לא בלתי אפשרי
אוקי שכחתי לציין לך
חייל מתנדב פטור משמירות, פטור מעבודות מטבח, וכו'... את לא אמורה להשאר שבתות כשאת משתחררת את מקבלת מענק שחרור שירות של מתנדב הוא היום- בנות שנה בנים שנתיים את יכולה לשרת בכל תפקיד שהוא עורפי (דורש פרופיל 64 ומטה...) ואת מקבלת משכורת של חייל רגיל (+תוספת בין 15 ל-80 שקלים תלוי בבעיה שלך משהו כזה...מישהו דיבר על זה כבר בפורום) חוץ מזה... בטוח שכחתי משהו ו... את יכולה להסתכל בפורום יש הודעות בכל מיני נושאים... בעיקרון מחר יש גיוס מתנדבים אז הרבה מחברי הפורום עסוקים בהכנות אבל אני בטוחה שמחר שכולם יחזרו אז יהיו לך עוד תשובות..... מקווה שעזרתי את מוזמנת לשאול כמה שבא לך
בשביל זה כולנו פה ותשתפי אותנו בתהליך שלך
יהיה נחמד... ותמיד נוכל לעזור...

Dizen

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

סיוון כבר ענתה לך מצוין, אז אין צורך שאוסיף משו
אם אני ארצח מישהו, עדיין יגייסו אותי? *דיזן בעצבים*

chana0chana

New member
../images/Emo22.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ולילה טוב ובהצלחה

למעלה