מידע על הניתוח ?

אביטל +

New member
מידע על הניתוח ?

שלום לכולם, אפשר לקבל לינקים לאתרים או מאמרים שמדברים על הניתוח, השפעות, יתרונות, חסרונות והשינויים שהוא דורש. תודה

רוייקו

New member
אביטל, ברוכה הבאה לפורום...

את קוראת אנגלית ??? אם כן, אוכל לשלוח לך כמה קישורים לאתרים בחו``ל, שבהם יש מידע מצויין אודות הניתוחים הנפוצים בארץ. את מועמדת לניתוח ? בת כמה את ומה המישקל העודף שאת צריכה להוריד ?

אביטל +

New member
מידע

כן, אנגלית זה יהיה נהדר אני יותר בקטע של התעניינות כללית, וכרגע אני לא מתאימה לניתוח כי אני בהריון. שנים כבר לא ניסיתי דיאטה כלשהיא. ההריון שינה אצלי הרגלי אכילה בצורה די דרסטית בגלל הבחילות (למה אין בחילות כאלה כשאני לא בהריון ? :) ). אחרי שאלד אני אראה מה קורה, אם אצליח לשמור על ההרגלים ולרזות אז אני לא ארצה את הניתוח. תודה.

רוייקו

New member
שולח לך קישור, מיטל... זה באנגלית

מקווה שתסתדרי. מדובר בניתוח לקשירת הקיבה - הניתוח המיושם ביותר בארץ לעת עתה. http://www.bioenterics.com/intl/index.html

אביטל +

New member
תודה ושאלות

שאלתי - האם ההתקן אמור להישאר בגוף לתמיד ? ברוב תמימותי חשבתי שעושים את הניתוח, שמים את המתקן, ואחרי שמגיעים להורדת המשקל ומתרגלים לאורח החיים, מורידים את ההתקן. לפי מה שכתוב באתר, אפשר להסיר אבל שאת לא הכוונה. שאלה נוספת - האם בארץ אכן יש בדיקה של ההסטוריה של המטופל ומה הוא ניסה לעשות כי להפחית ממשקלו ?

רוייקו

New member
תשובה לאביטל

1. אין דרך לבדוק את ההסטוריה של המועמד לניתוח. בדרך כלל, המועמד מספר לרופאים - הכירורגים, האנדוקרינולוג, הפסיכיאטר וכל השאר - שהוא ניסה לעשות דיאטה כל חייו ללא הצלחה. הם בדרך כלל מאמינים, כי מי בינינו לא ניסה עשרות דיאטות במהלך חייו, כך שזה לא שקר. אין ממש בדיקה. אין אפשרות לבדוק וגם לא צריך בכלל. זה לא רלוונטי. השאלה עולה מתוך כוונה לבדוק איפה עומד המועמד, איך הוא רואה את הניתוח. האם באמת הגיע לאחר מיצוי כל הדיאטות האחרות או שמא בא לעבור עוד חוויה שעימה לא בטוח שישתף פעולה... 2. ההתקן, לצורך זה החבק+הפורט והצינורית המחברת בינהם, אמורים להשאר לכל החיים. ברגע שמוציאים אותם, הקיבה חוזרת לקדמותה והניתוח בעצם מבוטל. המנותח עשוי לחזור ולהשמין את כל המישקל העודף חזרה וחבל.

למעלה