מידע על ירפ``אות

galiltalil

New member
מידע על ירפ``אות

שלום חברי פורום נכבדים - יום נפלא הלא כן? POINT: אמש ביקרתי את צוות הבדיקות הרפואיות של גדנ``ע צלילה בחיפה - הבדיקות עברו מצוין - נפח ראות, ראיה, לב, דם , שתן, ושאר אסונות - אך אבוי- בבדיקת השמיעה התברר שאוזני השמאלית אינה שומעת כמה אלפי תדרים זה מה יש- שייט אני לא אהיה ושאלתי היא כזאת: (לכול ממויני טייס, שלד``ג חובלים ומטכ``ל) האם בבדיקות הרפואיות שלכם , ישנן בדיקות שמיעה - סביר להניח שבטייס יש -האם אני צודק?, נא לעזור, ענני דיפרסיה התחשרו והופיעו באופקי. אני.

the fighter

New member
מיונים לטייס

צר לי לאכזב אותך אבל יש בדיקות שמיעה במיונים לטייס. אני בטוח שיש בדיקת שמיעה בכל יחידה מובחרת!!!

טל עדתו

New member
יווווווווווווווווווווווו שנים!

שנים שלא ראיתי אותך בבית ספר. גם לא בפגישות של הספר מחזור - מבריזן!!! אני מניחה שאני אראה אותך בכיתה ביום ראשון בבגרות בספרות ואחר כך בכנס באודיטריום עם מנהלת בית הספר החביבה שלנו - כנס על המסיבת סיום. ד``ש חם לכולם ממני.

galiltalil

New member
סלח לי

סלח לי כמובן. אני קצת רגיש לנושא, חרש אני לא , אוזני הימנית - תקינה השמאלית, קצת פחות, אני יודע שרק ניסית לעזור אבל אל תהיה בטוח לגבי שאר הירפ``אות.

אל תדאג

אני לא שומע ולא רואה כלום ממטר ואני מסתדר יופי. הכל שטויות ורופאים של היום זה לא מה שהיה פעם. B-( הכל שטויות. שייטת זה דרעאק. אל תתאכזב! על טייס אני אפילו לא אתחיל.. תזכור תמיד שרק עם שתי רגליים על הקרקע מגיעים לתוצאות אחי.

crazy tal

New member
אההה

למה אתם קוראים למבדקים רפואיים ``ירפאות`` למה? ירפא זה יחידת רפואה אוירית.. זה הכל.

למעלה