מידע על לואקמיה 2

אבועופר

New member
מידע על לואקמיה 2

הייתי בשם אחר והצלחתי לקבל שם משלי לפורום. אני קורא כל מילה שנכתבת ונכתבה וחש קרבה ואחוה עם כולכם. עם הצעירים ועם מבוגרים שלצערי כנראה עדיין לא איתרתי,עם בנות הזוג והבנים/ות בקיצור עם כולם.

ihovav

New member
כתבתי לך בשרשור אחר...

בכל אופן, תתחדש על הניק... איך אתה מרגיש אחרי הטיפול הראשון? אין לי מושג מה הגילאים של כל חברי הפורום, אבל אבא שלי מבוגר ממך בשנה בערך. אתה יודע כמה זמן לקח לי ללמד אותו לשחק שש בש במחשב נגד אנשים מהעולם?... (וכמה זמן לקח לו להבין שזה אכן אנשים אמיתיים ולא מהלכים של המחשב..) ואו, ללמד אותו להיכנס לפורום נראה לי כמו משימה בלתי אפשרית... בשבילו, אינטרנט זה שיא הטכנולוגיה... (נו, טוב, לסבא שלי ז"ל טלפון חוגה היה שיא הטכנולוגיה...) דווקא נחמד שיש פה מכל המינים ומכל הגילאים... לא?

אבועופר

New member
,תשובה ל ihovav

אכן לאחר טיפול כימו ראשון באשפוז בבלינסון.לא חשתי דבר לא עליתי במשקל וגם לא ירדתי,לא נשרו לי שערות למרות שגילחתי את השערות ,חברי קוראים לי מתחזה כי אינם רואים שום תופעה חולנית עלי.בפעם אחרת אספר על .מקורו של "אפקט נחמה" שאומר כי התופעות הקורות הן הפוכות להתופעות שהיו אמורות להופיע.טוב אסביר "אפקט נחמה" לכבודה של נחמה ז"ל שלאחר שהקיש אותה נחש הוא מת המסכן.טוב שיש פורום כזה השפעתו עלי נהדרת .

מיליתו

New member
הי אבועופר

בלי לדכא, אבל אולי כדי להכין. תופעות הלוואי הראשונות אחרי כימוטרפיה מופיעות לעיתים קרובות רק 10-14 יום לאחר הטיפול. זה מגיע בהפתעה... בינתיים, נצל כל רגע פנוי בו אתה מרגיש טוב. אולי תרגיש טוב כל הזמן, גם זה קורה לא מעט פעמים...

למעלה