מידע על לואקמיה

• פותח הנושא gorck
  • פורסם בתאריך

gorck

New member
מידע על לואקמיה

ב27/7 התגלתה אצלי לואקמיה ועד היום לא למדתי דבר עליה פרט לכך שאפשר להבראי ממנה. היכן אפשר למצוא מידע בעברית?????052-4-371949

ihovav

New member
שלום לך,

אני מצרפת קישור מהאתר של האגודה למלחמה בסרטן. אתה מוזמן לכתוב יותר על עצמך, על המחלה ועל הטיפולים... מאחלת בריאות בהקדם...

gorck

New member
תודה לעוזר ולמפנה

תודה על הקישור אקרא בענין אני חדש בסרטן ובמחשב ואנסה להתקדם בשני וללכת אחורה בראשון ברכות מהמכונה אבו עופר

ihovav

New member
לעוזרת התכוונת...

אתה מוזמן לשאול כל מה שעולה בדעתך (גם בנוגע למחשבים, אבל בזה אני לא מבטיחה תשובות...) הרבה בריאות.

מיליתו

New member
אצל מי התגלה?

ראיתי בבלוג שלך שזה אצל אבא שלך. אני טועה? בכל אופן, יש הרבה סוגים של לוקמיה, ובכל אחת מטפלים אחרת. אני מניחה שכבר ביקרתם במרפאה המטולוגית. האם הסבירו לכם על הטיפול? אם תתן עוד פרטים, נוכל לעזור הרבה יותר? איפה אתם מטופלים?

gorck

New member
למיליתו

בבלוג זה אכן בני ועכשיו זה אני חדש בסרטן וטירון במחשב.אנסה לפתוח חשבון משלי ואקרא מסיבותי אבועופר.אושפזתי כחודש בפנימית א בלינסון וקיבלתי מחזור ראשון של כימו.ניסו להסביר לי על הטיפול ועד עכשיו סרבתי לשמוע הסברים. אנסה ביום ג הקרוב במרפאה בבלינסון שם אעבור בדיקת מח עצם. האם תוכל/י להוסיף?? אודה לך אשמח גם על טלפון 052-4-371949 ואז אעביר גם מספר קוי תודה א.

למעלה