מידע על ליגת ג`ולט- ויש תמורה

מידע על ליגת ג`ולט- ויש תמורה

אם אתם יודעים מידע על ליגת ג`ולט, הליגה שתבוא אחרי ליגת תפוז, שאש ילחם בה, כתבו לי הודעה באתר בתגובה להודעה זו, וכל מי שיכתוב לי פרטים על ליגת ג`ולט, יקבל אתר שאפשר להעתיק ממנו פרקים שלמים מהעונה החדשה, ומידע ותמונות על כל פרק! שווה!

אורי.14

New member
אוקי...

אני לא יודע כרגע כלום על הליגה הזאת, אבל בקשר להודעה שלך לפני שבועיים בערך, על אם מישהו יודע משהו בקשר לפרקים שצונזרו.. ובכן, יש לי את הפרק עם דרטיני ואת הפרק עם פוריגון, ובקרוב גם את החוף. ותסביר לי משהו, אם יש לך אתר עם פרקים מלאים, אז למה לא מזמן שאלת אם למישהו פה יש אתר כזה?!

Dragonite

New member
גם לי יש...

את הפרק עם פוריגון, ``אגדת הדרטיני``, וגם את החוף, ואני חושב שאני יודע מאיפה להשיג את החוף בגרסה החדשה שלו (לפני חודשים הפרק הזה שודר בארה``ב, אבל שינו בו את כל הלילה כדי שיסכימו להעלות אותו לשדור, וזה ממש שונה מהקורי). ברור, אגב, שכל ה3 הם ביפאנית...

Dragonite

New member
ואגב

אני לא מוריד פרקים, לדעתי זה בזבוז של ממש... כמובן, שאני סומך על העובדה שאתם לא מדברים יפאנית (ואם כן אז אפשר דווקא להוריד...........) כי, מה תעשו עם קטע של חצי שעה בשפה שאתם לא מבינים? כמובן, שזו החלטה שלכם.........

rocket

New member
מאיפה?????????

בבקהש תגידו לי מאיפה הורדתם את הפרקים האבודים! זה בכלל לא בזבוז זמן עם יש לי את ההזדמנות לראות את ג`ימס בביקיני!!!! ולא אכפת לי שזה ביפנית בגלל שאני פחות או יותר יודעת מה הם אומרים.... בבקשה תנו לי את הכתובת של האתר!!! ועוד דבר: מי יודע איזה שינויים הכניסו בפרק עם חוף? מה בדיוק שונה ומה נשאר? ROCKET

Dragonite

New member
תראה...

הפרקים בהם אש נלחם בליגה עדין לא שודרו ביפן, אבל יש לי המון מידע על הסדרה. הקרב בליגה יהיה בטח בעונה ה-4 של פוקימון, אני אשמח לתת לך כתובת של 2 אתרים עם המון מידע ותקצירי פרקים של העונה ה-3

למעלה