מידע על לינה + הקפצות באיזור ערד

aFish

New member
מידע על לינה + הקפצות באיזור ערד

במסגרת חלופות שונות הנבחנות לקראת סוף השבוע אני מחפש מידע על הנושאים הבאים: 1. המלצות למקומות לינה באיזור ערד (מנסיון אישי) במחירים סבירים (זול!!!) 2. מידע מסודר על ההקפצות האפשריות ממצדה או לחלופין ים המלח לערד (גם כאן ניחשתם - זול!!!!). האם המידע על כל הבדואים המקפיצים למיניהם אמין? אם אפשר לחסוך לי את החיפוש אחורה אז את שמותיהם + טלפונים. תודה!!!!!!!!!!!!!!

kraps

New member
אחי, אתה לא נח לרגע, הא?

ועלי אשתי אומרת שאני חי כמו רווק. נו שויין.

aFish

New member
אני כרגע רוכב על הגל....

מקוה שהוא לא ישבר בקרוב...חייבים לבחון את גבולות המעטפת.

bisley1

New member
קבלללללללל:

1. מקום לינה -> אחרי כמה וכמה טיולים באותו אזור הכוללים הגעה ערב לפני ולינה ממליץ בחום על "כפר הנוקדים" שנמצא על הכביש היורד מערד למצדה (בערך 10 דקות נסיעה), במקום אפשר לישון באוהלים בדואים גדולים אטומים ומחוממים ומקבלים גם מזרון תמורת 40 שקלים לאדם (מחיר מצחיק לעומת התמורה), במקום יש מקלחות עם מים רותחים 24 שעות ביממה וכמובן שירותים (למרות שאני מעדיף בטבע)
), בקיץ ממולץ להזמין מקומות מראש 08-9950097 (דניאל,רועי או נועה), אפשר גם להזמין ארוחת ערב מראש (מה שלא עשיתי אף פעם), המקום די בטוח --> השארנו שם את האופניים קשורות ועלינו לערד לשתות בירה (ותתפלא אבל בערד יש גינס מהחבית !!!). 2. לגבי נהגי מוניות: בדר"כ אנחנו מגיעים בכמה רכבים אזיי..... אך בפעם האחרונה השתמשנו בשרות אחד הנהגים ואני שמח להמליץ עליו: שם: ראנם פלאפון: 068-243915 פלאפון שני: 050-243423 בחור מאוד נחמד שהסכים לבוא לקחת אותנו למרותשלא הודענו לו מראש, הגיע בזמן סביר יחסית להתראה, העמיס 4 זוגות אופניים ואותנו, סיפר לנו אחלה סיפורים בדרך ועלה מחיר סביר (לא רצה לנקוב בסכום אלא נתן לנו להחליט ושילמנו לו 100 ש"ח שנראו לנו כסבירים). ממליץ בחום על שניהם דיווש נעים ולא לשכוח לקחת יותר מים ממה שחשבתם (5 ליטר לבנאדם) !!!!! BISLEY1

yuv R

New member
אמרת הקפצה אמרת יוסוף !

יוסוף - הלא הוא "יאצק הבדואי". עלה 80 ש"ח להקפצה עם האופניים מחניון מצדה מערב (הסוללה) לערד והתנדב גם להיות הסמל תורן של הטיול כשנתקענו בשטח (לתצפת ולדווח בטלפון על מיקומים). 050-678071. אם הוא לא זמין, אפשר להסתובב בחניון המוניות של המרכז המסחרי בערד ולמצוא מונית גדולה בלי בעיה. עוד אופציה היא השארת מתקן האופניים אצל בעל מונית "פרייבט" אבל אז אתה כבול דווקא לאותו נהג. לא מומלץ. מצטרף להמלצה - קחו הרבה הרבה מים.

alonaski

New member
בונה - רעיון יפה מאוד!!! קבל תיסלם!

- להשאיר את המנשא אצל הנהג...! אהבתי!
- איך אני לא חשבתי על זה בעצמי?!...

yuv R

New member
קבלי תיסלם בעצמך

(יש דברים שהיו צריכים להשאר בבוידעם...
)

alonaski

New member
פהההההההההייייי!!! שיחקת אותה!

נוסטאלגיה!!!
יש עוד חור בתקליט?!...
פהההההההההיייייייייי.... הזמנים שבתקליט היה חור....!
חחח...

aFish

New member
אנשים יקרים!!!

תמיד ידעתי שאפשר לסמוך עליכם. ברכות וסופשבוע נעים.

alonaski

New member
רגע רגע!!! גם מלון ערד לא אמור

להיות יקר! זה המלון שנמצא בפינה המזרחית של ערד עם הנוף לים המלח באזור המלונות (בואך הירידה לכביש מצדה). יש להם "צימרים" = ביקתות קרקע כאלה שלדעתי לא תהיה שום בעיה להכניס אליהם את האופנים. בחנתי את המלון הזה כבר פעמיים באמצע השבוע הוא היה נטוש ב 95% בערך! לדעתי - לא יבקשו מכם הרבה כסף עבור חדר שם...

Gor777

New member
מלון ערד מאוד זול

עובדה ישנתי שם שני לילות עם הבית ספר בטיול השנתי.

למעלה