מידע על מלגות פוסט דוקטורט בארץ רוח וחברה

משוש30

New member
מידע על מלגות פוסט דוקטורט בארץ רוח וחברה

שלום למי יש מידע לגבי פוסטים בארץ? אני מכירה את יד הנדיב ואת המלגות שמציעה האוניברסיטה העברית כמובן את קריטמן בבאר שבע האם חוץ מזה יש עוד משהו שאתם מכירים? תודה

helenask

New member
יש מלגת אלון

זה אפילו יותר טוב מפוסט. כי בסוף האוניברסיטה מתחייבת לקלוט אותך במסלול עם קביעות.

אפשר לעשות פוסט על תקציב מחקר אישי של המנחה

והדרך היחידה שאני מכירה למצוא פוסט כזה היא ליצור קשר עם מנחים פוטנציאליים ולשאול אותם. זה מה שאני עושה בימים אלו ויש לי כבר שני 'לא', אחד 'אולי' ואחת הצעה קונקרטית (שתלויה בכמה דברים, ויש עוד הרבה על מה לדבר, אבל לפחות האפשרות קיימת).

mummy

New member
ממה שבדקתי בשנה שעברה

בתל אביב היו שתיים למדעי החברה - אחת ע"ש יונתן שפירא והשניה של מכון הורביץ לחקר החברה או משהו כזה. בבר אילן הייתה הצעה לפוסט של התכנית ללימודי מיגדר אם זה עוזר לך, ושווה לבדוק שם גם במחלקה לסוציולוגיה שזה משהו אחר. באוניברסיטת חיפה אני חושבת שגם יש משהו לפוסט, אבל לא יודעת להגיד באופן ספציפי. בהצלחה

I Was Hoping

New member
יש בחיפה

וכדאי לדבר שם עם גב' סיגלית רג'ואן מהרשות ללימודים מתקדמים, היא בחורה מקסימה ולה יש את כל הפרטים.

ספסי י

New member
אשמח :)

לפרטי ההתקשרות לסיגלית רג'ואן, אמנם אני קצת מקדימה את המאוחר ולא מדובר על השנה הבאה ובכל זאת אשמח לקבל את פרטיה. האם תוכלי לשלוח לי במסר לתפוז? תודה.

למעלה