מידע על נחש כיפה

ואתס

New member
מידע על נחש כיפה

מצאנו גור נחש כיפה לפחות ככה הוא נראה – גוף ורוד וראשו שחור, 12 ס"מ אורכו האם הוא ארסי? איך מטפלים ומגדלים? מה הוא אוכל? לא מצאתי עליו יותר מידי מידע באינטרנט. עזרתכם תודה

barazu

New member
נחש כיפה

שני דברים, 1)תעלה תמונה של הנחש 2)אם זה אכן נחש כיפה הוא אינו ארסי... 3) אין לגדל אותו עקב שעל פי החוק אסור לגדל את זוחלי א"י.

hod4

New member
דיי נימאס

עם אתה לא יודע מה זה למה אתה נוגע מה יש לאנשים מפריע שאיזה חיה מיסתובבת בחוץ????? ובכלל שלא יודעים מה זה ואם זה היה עכשיו נחש ארסי ואתה היית מקבל ביס במקום לישאול אותנו איזה סוג זה היית בית חולים אולי בלי אצבע או יותר גרוע ..... אז בבקשה אנשים תפסיקו לשחק אותה אמיצים ותעזבו את הנחשים.!!!

רן333

New member
לא צריך להתנפל...

בסה"כ, לך אולי נמאס, אבל מדובר בגולש שלמיטב זכרוני מתארח כאן בפורום בפעם הראשונה. אפשר להסביר הכל בטון קצת יותר ידידותי.

רן333

New member
קודם כל -

יש סיכוי מסויים שלא מצאתם נחש כיפה, אלא שחור ראש שלווני (תמונה, באדיבות אילן נרינסקי, אפשר לראות **כאן**). יכול להיות שאני צודק? שנית, זוחלי ארץ ישראל מוגנים ואסורים לגידול. אם אתה מתעניין בגידול נחשים, קיימים (לפחות בשלב זה) מספר מינים שאותם מותר לגדל. הודעות בנושא המינים המתאימים והנוחים לגידול נשלחו כאן בפורום מספר פעמים. אפשר לנצל את אופציית החיפוש המתקדם כדי למצוא אותן.

אם זה נחש כיפה - אני בא!

חסרות לי תמונות של נחש כיפה. אבל גם אני מעריך שזה שחור ראש שלווני או אפילו שלוון טלוא ראש. נסה לצלם אותו, גם תמונה מטושטשת תעזור.

כפי ששיערנו - שחור ראש שלווני.

לא ארסי ולא נושך. יש לשחרר אותו במקום טבעי בקרבת המקום בו נמצא (איפה נמצא, אגב?)

למעלה