מידע על סיור בנצרת למעוניינים|המלצה

Adoushi

New member
היי אורנית

האמת שאני לא כל כך בקיא באתרים שאפשר לבקר שם, אני בעצמי צריך הדרכה. מהא אמרה שהיא תכתוב ותפרט קצת על המקומות שאפשר לבקר בהן.

sarahlev

New member
נצרת...

ADOUSHI האם את נצרתית? אנחנו נמצאים שם הרבה, בעלי יליד המקום ודרך אגב טופל גם כן בקלאבפוט בעפולה!

galitdror

New member
מידע על סיור בנצרת למעוניינים|המלצה

כיוון: לפנות למתחם נצרת תחתית. לא לעלות כלל לאזור הכביש העולה לנצרת עילית. בנצרת תחתית - שלטיי הכוונה לכיכר המעיין. אטרקציות: הכל קרוב אחד לשני וניתן לערוך סיור במרחק הליכה מאתר לאתר. חנייה ללא תשלום, מומלץ לא להגיע ביום א' - יום שבתון. דליל יחסית בימיי ב'-ה' , לאוהביי ההמוניות:יום שבת (אז יש גם שוק). * כנסיית הבשורה - שם קיבלה מרים את הבשורה ,כי לימים תלד את ישו ,אשר נולד כידוע בכנסיית המולד בבית לחם. ביקור חובה!!! הכנסייה ממש מאלפת ביופייה ובעוצמתה, מהיפות בעולם, יש סיור מודרך במקום בשעות מסוימות. *השוק - מתחם ססגוני למימכר כל הבא ליד. *מצפה - תצפית על נצרת והסביבה ממבט על מאחת השכונות הגבוהות (יש צורך בנסיעה קצרה) *ביה"ס הקאתולי השמרני העתיק , סיור אל רזי החינוך השמרן ,ישן מול חדש. *מתחם המעיין - בית העירייה הישן, כנסיות יפות נוספות, מסעדות מזרחיות. *ממתקיי עומר אל מוכתר וממתקיי מחרום - כנאפה (מספר אחד בארץ!!!), בקלאוות, עוגיות מזרחיות ,עוגות ועוד... טעים ביותר. סיור מהנה , לא תתאכזבו, ראו זאת כהבטחה. ! אשמח לשמוע איך היה..

מודה לך מאד

ניצן ואני יוצאים לנצרת ממחר עד שבת בערב. חברות שלי שרגילות לבלות חופשים באילת או בחו"ל חשבו שאני עובדת עליהם. אבל ניצן ואני כבר זמן רב רוצים להגיע לנצרת ולטייל בה. רשמתי לפני הכל. אורנית

למעלה