מידע על ספידים

PsyGirl20

New member
מידע על ספידים

אני ממש רוצה מידע עך ספידים...משהו מדעי... אם אתם יודעים איפה אפשר למצוא מידע או מה זה בדיוק הסם הזה....תכתבו... ודרך אגב...יש באקסטה ספידים?

Dahmer77

New member
תגובה

אין לי שום נסיון אישי בספידים (אמפטמינים) וגם אף פעם לא יהיה לי.אולי יש אנשים שיש להם נסיון בזה תשאלי אותם אבל לדעתי זה לא יהיה ממש רלוונטי בגלל שקודם כל הדבר הבסיסי שיש לדעת על כל סוגי האמפטמינים (מטדרין "ספיד", פנמטרזין "פלודין", מטיל-פנידט "ריטאלין" , מטילינדיוקסיאמפטמין "MDMA") הסיבולת מתפתחת מאוד מהר לכן כל פעם תצטרכי לאכול יותר אמפטמינים, ואפשר גם להזריק אותם וגם לעשן אותם (דומה לקרק יעני קריסטל שאפשר לעשן) ומה שכתבתי למעלה דיי עונה על השאלה שלך באקסטה יכול להיות גם MDA (סוג של אמפטמין) MDE קפאין DXM אפנדרין וגם פנלטמינים. וכמובן שהיו כל מיני שמועות על עוד כל מיני חומרים שהוכנסו כביכול לתוך אקסטות בעבר. בכלל כל התחום הזה של כימיכלים נורא בעייתי כי בלי ציוד מתאים אף אחד לא יכול באמת לדעת מה הוא מכניס לתוך הגוף שלו, אז בבקשה כל אלה שאומרים שיש להם שליטה ובלה בלה ולה יקרה להם כלום. בכלל אל אס די אמור להיות בלי טעם ובלי ריח (המבין יבין) וגם המולקולה השבירה של האל אס די נהרסת על ידי אור וחום (מכה לכל הזייני שכל שטוענים שניתם לעשן אל אס די פחחח) אני מקווה שזה ענה לך על השאלה.. אולי קצת הרחבתי פה יותר מדיי על דברים אחרים גם אבל זה בא בגלל שקראתי כמה הודעות פה, סתם ערב של שיעמום וקור עז.

j i m m y

New member
אתה מבלבל ..

יש אמפטמינים ויש מת'אמפטמינים (ספיד) ויש את כל מה שאמרת מטדרין, פנמטרזין, מת'ילפנדיט מת'ילנדאוקסי-מת'אמפטמין וכל אחד זה משהו אחר. אל תטעה.. אמפטמין הומצא ככדור דיאטה, היום הוא משמש לעיתים נדירות להפרעות קשב וריכוז, או כתרופת דיאטה לא ממש חוקית. אמפטמין הוא אמפטמין, ומה שאתה אומר זה כמו להגיד שגם קוקאין זה אמפטמין וקופאין זה אמפטמין ואני לא יודע עוד מה. עצה - יש אתר מאוד מקצועי בשם ארוויד. אני עצמי צורך מת'ילפנדיט עם מרשם, וזה ממש לא אמפטמין.

Dahmer77

New member
יש מצב שאני מבלבל

כי אני לא ממש מבין בזה אני חושב שספר פרמקולוגיה הוא טיפ טיפה יותר מקצועי מארוויד (מכיר אותו) אני מדבר מההיבט הפיזי נטו של הסם ולא ההשפעות כמובן שארוויד הרבה יותר טוב אם אתה רוצה לדעת מה הסם הזה עושה (על סמך ה REPORTS שיש שם)

Dahmer77

New member
אבל הפואנטה שלי היא :

ספידים = חרא וממכר פיזית אקסטות = חרא לא נקי

j i m m y

New member
לא ניסיתי MDMA

אבל לעניות דעתי, ההבדל היחיד בין MDMA 'טהור' וכדורי MDMA (אקסטזי) הוא שבכדורים יש חומר מגבש (ג'לטין?) וסודה לשתיה.

est8

New member
לא רק

החומרים הנוספים בכדורים הם בד"כ עוד סמים כגון: סוס,ספידים לרוב והרבה פעמים סודה - אבל אלה רק המלוכלכים.. דם באבקת הMDMA מערבבים קוק לרוב והאפקט בהתאם.

nownden

New member
תראה, יש מצב שההבדל (הגדול מאוד)

שאני הרגשתי בין כמה "רגילים" שיצא לי להקפיץ , לבין מדמא - נובע כולו מאפקט הפלסבו: (הפלסבו יכול חזק מאוד) אני קצת מתקשה להאמין בכך, כי ההבדל לא היה רק ב"מהות החוויה", אלא גם במאפיינים אוביקטיביים- כמו עניין ה"דאון" (או יותר נכון- היעדרו).

j i m m y

New member
נראה לי שההבדל ב FEEL

בא יותר בעקבות ההסנפה של הMDMA, לבין איך שזה בא בE - שכשאתה לוקח E אתה גם מעשן אחרי חצי שעה בשביל 'לפתוח את הכדור', והבנתי שצרכני הMDMA לא צריכים את זה.

nownden

New member
אין לי מושג בשום הסנפות

ואני גם לא מכיר מישהו שהסניף מדמא (אם כי יכול להיות שזה קיים גם בלי שהכרתי). יש לי גם רושם שהחומר חומצי מדי, ויקרע לך את האף. הדרך היחידה של שימוש במדמא שאני מכיר היא לדחוף את החומר לקפסולה ולהקפיץ כמו כדור, או לערבב את האבקה במי-עדן קטן ולשתות. העישון לא נראה לי קשור- גם בE רגיל וגם במדמא.

j i m m y

New member
אם אפשר להסניף ריטאלין

אז אפשר להסניף גם MDMA, ועוד משהו - אני אישית הכרתי חברה שפיררו אקסטה והסניפו אותה. האפקט בה הרבה יותר מהר ככה. יש גם כאילו שעושים פלאג - שזה להשתמש באקסטה באופן אנאלי..

nownden

New member
נשמע הגיוני- אבל

כיוון שזה לא המצב במקרה שלי, אין בכך כדי להסביר את ההבדל שאני מכיר - הן בתחושה והן במשך, ב"דאון" (או היעדרו) וכו'. פלסבו בלבד? אולי, אבל אני קצת מפקפק בזה.

zoi22

New member
../images/Emo136.gifגימי מה המצב?

ואם בהסנפות עסקינן, אשמח לתרום מהידע שיש לי ולשם הפורטוקול לא מניסיוני האישי (אני חייבת) אפשר להסניף אמ.די כשהוא בא באפקה וזה אפילו נחמד ולא קורע את האף (אני עדיין נושמת). ובעניין הספידים (שגם אותם מסניפים) ההבדל הוא , וזה רק לדעתי, בתחושה הספידים עשו לי תחושה טובה יותר ממה שהאקסטה עשתה. וזהו יום טוב בום.

נראה לי הסנפת קמח....

MDMA לא ניתן להסנפה!!! הוא שורף לך ת'נחיריים. עושים אותו בצורת קפסולה או בערבוב שתייה (מומלץ על משהו מתוק להעביר ת'טעם המזעזע) כמו שאמר nownden.

Speedster

New member
ניתן ועוד איך ניתן.

תשמעי, אני מכיר בחור נחמד, יפה תואר, כוסון וכ"ו.... שהסניף מס' פעמים אקסטות. איך ? שמים אותה על שולחן, לוקחים פלאפון, מביאים בא מכה הגונה, עושים שורות עם סכין והרחה נעימה... בעקרון היתרון בהסנפה היא שהאקסטה עולה יותר מהר, וגם היא טובה לחיזוק דלקה. (אחרי שלקחת כדור, לא מספיק לך אבל את לא רוצה עוד אחד שלם, אז את עושה שורה חמודה) החסרון הוא שאם מסניפים את זה לבד (בלי לבלוע) אז הדליקה תחזיק מעמד פחות זמן מאשר דליקה של בליעה... כמובן שכדי לחזק את הדליקה ניתן גם למרוח מאפקה על החניכיים...

טוב

עכשיו תחזור להודעה שלי ותקרא טוב טוב את מה שכתבתי,אבל מילה במילה אה? סיימת? יופי. מצפה לתבונות חדשות:)

Speedster

New member
עשיתי את זה לפני שכתבתי לך תגובה

נכון שהוא שורף באף, אבל זה לא אומר שאי אפשר להסניף אותו.

Speedster

New member
נספג בכלי דם שם. בדיוק כמו THC...

ד"א, ניתן גם לעשן אקסטה, וכמו כל דבר שמעשנים, זה יוצא חזק יותר...

למעלה