מידע על תום

Shame in you

New member
מידע על תום

אני מעוניינת בכל מידע על תום, בעיקר עליו כבנאדם, דברים שהוא אמר, הפעילות החברתית שלו, וכאלה. למי שיש, תודה.

הכי טוב

פשוט להיכנס ל www.ateaseweb.com ולבדוק בחדשות - יש שם את כל המידע שאת צריכה (אני חושב). בכל אופן, לשאלות יותר פרטניות נשמח לענות:)

Shame in you

New member
טוב אני אשאל פה

כי אין לי עצבים לחפש שם ואני גם בטח לא אמצא. האם תום פעיל חברתית? אם כן מה הוא עושה ובמה הוא תומך, מלבד עניין התחממות כדור הארץ?

מקצת הדברים שאני יודע

ט'ום מאוד פעיל חברתית. באמת מלבד חברותו ב"חברים של כדור הארץ" (בתרגום חופשי) הוא גם פעיל בכל מה שקשור לתנועת המסחר החופשי. התנועה מקדמת מסחר חופשי ומחיקת החוב למדינות עולם שלישי (אם זכור לך מופע הלייב 8 - עסק בדיוק בנושא). סיסמתם היא make trade fair ות'ום הופיע במספר אירועים שלהם (אבל לא הופיע בלייב 8). הוא כמובן צמחוני ואנטי מלחמתי. הוא גם נגד המלחמה בעיראק ומאמין שממשלת בריטניה פועלת בדרכים לא כשרות. למיטב הבנתי, אם יש מקום שט'ום רואה בו עוול, הוא פועל - סוג של סופר גיבור רוק עם עין עצלה.... זה מה שאני יודע.

כמו שהזכרתי,

הוא צמחוני, אבל לא נראה לי שהוא פעיל באופן אקטיבי באגודה או משהו בסגנון שקשור לבע"ח. בכל אופן, אני גם דיי בטוח שהוא תורם למספר רב של אגודות שכאלה אבל שוב, לגבי פעילות אקטיבית - לא זוכר שראיתי משהו בנושא בע"ח.

Satyricon

New member
שלום,חדש

שמי גל, בן 18 וחצי מוסיקאי אממ...לאחרונה התחלתי להתעניין ברדיוהד כי המליצו לי עליהם.. אף פעם לפני זה לא ממש התעמקתי בהם שמעתי לאחרונה את את "אוקיי מחשב" וממש אהבתי! עוד מוסיקה שאני שומע מףף Morrissey/The Smiths Elliott Smith Muse Opeth Porcupine tree Aeon Spoke Blackfield/Aviv Geffen Pink Floyd ועוד ועוד.... תמונה? תמונה

למעלה