מידע על:what goes around,cry me a river

מידע על:what goes around,cry me a river

הייי!מה קורעעעעעע? סבבקי(איתי!) תקשיפו: הסתכלתי באינטרנט בכל מיני אתרים על ג'סטין חיימ' צ'לי! ומצאתי את הסיבות שהוא כתב ת'שירים(מה שבכותרת!9 CRY ME A RIVER: כשג'סטין רשם תשיר cry me a river אז באותה תקופה בריטני והוא כבר נפרדו ועכשיו מעניין למה.. שבריטני הייתה חברה של ג'סטין אז היא הכירה את קווין פדרליין(הגרוש שלה..) והיא בגדה איתו בג'סטין(איך אפשר?!!) וג'סטין גילה את זה והוא באותה תקופה עמד להציע לה נישואין בשביל שתהיה גם חגיגה לאלבום וגם לנישואין שהוא גילה על הבגידה אז הוא עצר את התהליכים של ההקלטה כי הוא היה בדיכי וזה ובזמן הזה הוא העביר תרגשות שלו לשיר :CRY ME A RIVER ואז הוסיפו אותו לאלבום וסגרו אותו! what goes around: שג'סטין הפיק את האבום השני שלו אז באותה תקופה בריטני התחילה להשתגע(כל הסיפורים:קרחת,שטן,מוסד גמילה..) ועוד לפני זה בריטני סיפרה לג'סטין על כל מה שעובר עליה עם קווין והילדים שהיא כבר לא שרה וכל זה והיא כל היום בבית וקווין כבר לא איתה והיא כל היום עם הילדים וזה מתיש אותה ואז עבר לג'סטין בראש שזה כל מה שהוא הרגיש שהיא עזבה אותו שהוא כבר עצר את האלבום שלו(כמו שהיא לא שרה) וכל היום היה בבית(כמוהה..) וכל זה ואז הוא רשם את השיר :what goes around כאילו כדי להחזיר לבריטני על מה שהוא הרגיש.. שבשיר אומרים "כל מה שעשית לי חוזר אלייך " או משו כזה.. קיצר-->בריטני-->מגיע לך את השירים האלו ומגיע לך את כל מה שעובר עלייך כי את הכאבת לג'סטין המלך!איך החתיך החמוד הזה יצא איתך בכלל?. תיתקעי עם קווין ועם שני הילדים הסתומים שלך ותתחרטי כל החיימ שבגדת בג'סטין! זיהוו..ביי ביינתים!

את האמת...

שכששמעתי את שני השירים האלה, מיד הבנתי שזה בגלל הסיבות האלה, לא הייתי צריכה שום אינטרנט שיגיד לי את זה. שקוראים את המילים של השיר אפשר להבין את זה, וב cry me a river יש גם את הקליפ.

יש לך אייסי/מסן?כנסי..

אם יש לך תוסיפי אותי! מסן:[email protected] אייסי:438135916 יאללה ביי מאמי! עוד שבועיים אני בהופעה של ג'סטין חיימ' שלי!!!!!!בקנדה!אחרי שהוא מופיע בניו יורק שמאילולי הולכת אז הוא בא גם להופעות בקנדה ואני הולכת!כיפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ'''אני יעלה תמונות..! ג'סטיןןןןן-->אני באה חתיך שליי!

וואי אני מכירה עוד מישהי שהולכת להופעה בקנדה!

אחרי שאני אהיה בניו יורק, בהופעה המדהימה שהולכת להיות של ג'סטין! אני נוסעת לקנדה!! ליבוצ שחולה על ג'טי! יש לי קרובת משפחה קנדית שהולכת גם להופעה!! חחעחעח נחמד מאוד!! תהני בהופעה וגמאני! ותשלחי תמונות!!! 33> מאיולולי

לשאלה שלך! קנדהקנדהקנדה

אני יהיה בקנדה ב20-26.8 אבל באי הנסיך אדוארד! קרובת משפחה שלי הולכת להופעה שלו! היא קנדית=] אבל אני יהיה בניו יורק בהופעה שלו! ליבי תצלמי תמונותתתתת1!! חסר לך אם ללא.. ואני גם אצלם כמה שיותר~!! קניתי כרטיסים ממש קרוב לבמה!! (או מקווה לפחות שככה קנו לי! ) בבי MY LovE! בוחעחעחע מאיולולי

כנסי מאי!

היי מאמי.. אני יהיה בניו יורק מתי שאת תהיי בקנדה.. 9-20.8-->בקנדה 20-26.8-->בניו יורק!! תביאי תמסן/אייסי שלך.. ! יאללה בייקי..!

YugiBoy

New member
לא נראה לי שזה נכון...

הכל בגדר שמועות. אם כל שמועה הייתה נכונה, בריטני הייתה בהריון חמישי, לא סליחה, היא הייתה עכשיו מתה, עם 666 על הראש, עם שיער ירוק, ולא יודע מה... והדוגמאות ממנה מכיוון שאין ממש שמועות על ג'אסטין. בעיקרון השירים האלו ממש יפים (= בין הפייבוריטים

מה קשור???!!הוא.

באמת רשם את זה עליה! אני הבאתי את זה מהאינטרנט ותרגמתי לשפה שלנו !! מאיזה אתר אחד. תחשוב מה שאתה רוצה כל העולם יודע שהוא רשם את:: cry me a river על בריטני אחרי שהיא בגדה בו what goes around-על זה שכל מה שהיא עשתה לו חוזר אליה עם קווין my love:על זה שהוא עמד להציע לה נישואין והיא בגדה בו עם קווין היא סתם מפגרת.. היא הייתה חברה של ג'סטין והיא רצתה את קווין הדרדס! זהו.. ביי! ועוד משו.. תשאל את מי שבא לךך וכולם יגידו לך שזה נכון!!

הוכחות::

what goes around: את מבזבזת את הלילות שלך לבדך והוא אף פעם לא מגיע הבייתה ובכל פעם שאת מתקשרת אליו, כל מה שאת מקבלת זה קול עסוק שמעתי שגילית שהוא עושה לך מה שאת עשית לי זה לא הולך ככה אצלי כשאת בגדת, ילדה ליבי דימם, ילדה אז זה הולך בלי לאמר שכדאי לתת לרגשות לכאוב זה רק תסריט של עניין קלאסי סיפור ישן נושן ילדה, קיבלת מה שהיית ראויה לו ועכשיו את רוצה מישהו כדי לתקן את הלילות הבודדים את רוצה שיהיה לך מישהו שיכול לבוא ולגרום לזה להיות נכון אבל ילדה, אינני מישהו אני חסר סימפתיה תראי.. ------------------------- לא רוצה לחשוב על זה (לא) לא רוצה לדבר על זה (ממ) פשוט כל כך נמאס לי מזה אני לא יכול להאמין שזה נגמר ככה פשוט כל כך מבולבל מזה (הו) מרגיש את העצבות מזה (כן) אני פשוט לא יכול לפעול בלעדייך ספרי לי, האם זה הוגן? ------------------------- מה שהולך מסביב חוזר סביב אני חשבתי שאני אמרתי לך ----------------------- cry me a river: היית השמש, היית הקרקע שלי, אבל לא ידעת בכמה דרכים אהבתי אותך, הו. אז לקחת הזדמנות, שהיא בגדה בו עם קוין ותכננתי תכניות אחרות, להציע לה נישואין(בריטני) אבל אני בטוחה שלא ידעת שהן הולכות להתנפץ, לא. (שהוא גילה שהיא בוגדת בו) ------------------------------- את לא חייבת לומר מה עשית, אני כבר יודע, גיליתי זאת ממנו. קווין גילה לג'סטין בערך.. עכשיו אין שום הזדמנות לך ולי, לעולם לא תהיה, וזה לא גורם לך להתעצב מזה. המפגרת הייתה שמחה עם קווין..מעניין איך היא עכשיו ---------------------------------- MY LOVE: הטבעת הזאת כאן מייצגת את הלב שלי אבל זהו רק דבר אחד שאני צריך ממך (תאמרי אני מסכימה) ג'סטין התכוון להציע לבריטני נישואין ------------------------- זהו..עכשיו זה נכון?

brit is my love

New member
איך זה יכול להיות?!

היא הכירה את קווין הרבה אחרי שהיא נפרדה מג'סטין.. הוכחה: קודם היו לה את הנישואים הזריזים בווגאס. נכון CRY ME A RIVER היה רשום על בריטני אבל לא בגלל שהיא בגדה בו עם קווין, יש שני גירסאות אפחד לא יודע מה נכון... וג'סטין בכלל לא אמר שזה בגלל שהיא בגדה בו. וואט גוס אראונד זה על חבר שלו שנפרד מחברה שלו (לא קשור לבריטני).. ומי לוב זה בכלל לא קשור לבריטני.. לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלו ובאמת את צריכה לדעת מאיפה את לוקחת את החומר הזה. הכל ממה שרשמת פה לא נכון חוץ מקריי מי א ריבר שגם שם יש פרטים הכי לא נכונים בעולם! אה ו... אם בריטני כזאת סתומה אז למה הוא רושם את כל השירים שלו עליה?... חומר למחשבה. קיצר אין טעם להיטפל לבריטני סתם. אגב יודע שאני לא קשור (ואני לא מהפורום הזה בכלל) סתם רציתי להסביר לך תאמת. ושלא תבינו אותי לא נכון- אני אוהב את ג'סטין.

למעלה