מידע פנימי : אמיגו

shaby_b

New member
מידע פנימי : אמיגו

חברת אמיגו עומדת לצאת בעוד חודש עם שני מכשירי מוטורולה חדשים - מדהימים! (אני יודע כי כבר יש לי אחד מהם לניסוי!). שניהם עם דיבורית פנימית, מודם, טייפ מנהלים , חיוג קולי . מצורפות תמונות המכשירים. יש למה לצפות.

oleg_kh

New member
תגיד לי משהו...

המכשיר מוטורולה של אמיגו שנראה כמו המירס הקודם (בסגנון סטאר-טק) יש בו משהו מיוחד? קצת נתונים משקל חיי סוללה וכאלה.. כי אני הולך לקבל אחד כזה בעבודה (אבל באסה - בלי שיחות יוצאות רק קשר) ואני רוצה לדעת למה לצפות...

shaby_b

New member
בבקשה....../images/Emo99.gif

המכשיר נקרא i90c. הסוללה איתה הוא מגיע היא הסוללה הדקה כדיפולט. אורך חיי הסוללה, כמו בשאר מכשירי מוטורולה, די קצר, ומספיק לחצי יום למשתמש כבד. (ולכן כדאי אולי לרכוש את העבה). הוא גם טיפה יותר עבה וכבד מהסטארטק בגלל הרמקול הפנימי. פרט לכך אני מתענג על המכשיר!!! הוא קטן, נראה פשוט מצויין ומרשים, יש בו את כל השכלולים שאפשר לחשוב עליהם (תומך ב-JAVA, מכיל את המודם הכי מהיר שיש, טייפ מנהלים, דיבורית פנימית, צלצולים ב-MIDI, מכשיר קשר, ומה לא?!). חוץ מזה יש לו תאורה כחולה מדליקה על הצג ולוח המקשים. אני אומר לכם: פשוט המכשיר הכי משוכלל שראיתי! כדאי לחכות.

oleg_kh

New member
לא התכוונתי לזה...

התכוונתי ל i1000plus... נראה לך שיתנו לעובד ערוצי זהב את ה-i90?? אולי בשנת 2030...

shaby_b

New member
אופס..... סליחה, טעות. לגבי המכשיר

השני, מדובר במכשיר גדול וכבד למדי, המשמש בעיקר לתקשורת פנים ארגונית. אמנם יש בו מודם, דיבורית פנימית, ועוד, אבל בתור עובד ערוצי זהב ככל הנראה תוכל להינות רק מהקשר (ווקי טוקי). וזאת עד שתקבל קידום.... בהצלחה!

למעלה