מידע פנימי מאורנג´

d@r121

New member
מידע פנימי מאורנג´

אתמול הלכתי לקנות לאחי מכשיר פלאפון (3210) ובמהלך השיחה נפלט לנציג שעבד איתנו שבחודש מרץ הולך להיות מבצע שדרוג של כל המכשירים לכל המכשירים התוכנית עדין לא מלאה עד סופה אבל עדיין אתם יודעים את זה קודם לא יודע מה איתכם אבל זה זמן מצויין שאני ישדרג את המכשיר הישן נושן שלי ד
ר- מתי מרץ מגיע

vampire1

New member
אםםםםםםםםם?

מזה אומר ? שאם אני לקוח של סלקום אני יכול לתת להם את המכשיר שלי ולקבל אחר באורנג´ ? או שזה רק ללקוחות אורנג´ ?

פגעסוס

Well-known member
עוד מידע פנימי מאורנג´... ../images/Emo63.gif

כבר כיום יש מבצע שדרוגים ללקוחות הכי ותיקים (אלה שהולכים לסיים את ההתחייבות). הם יכולים לבחור באחד מהדברים הבאים... 1. לקבל מכשיר בחינם בתמורה לחידוש ההתחייבות בתוכנית אורנג´ 30 למשך 3 שנים נוספות. בתוכנית הם מקבלים 30 דק´ קרדיט והמחיר המינימלי לחודש הוא 59 ש"ח. יוקרת המכשיר שמציעים ללקוח נקבעת ע"פ הוותק ורמת השימוש (כלומר מי שמדבר המון והתחבר לאורנג´ כבר בהתחלה, יוכל לקבל מכשיר מעולה בחינם). אם למרות זאת רוצים לשדרג למכשיר יקר יותר ממה שמוצע, ניתן לרכוש את המכשיר היקר יותר בהפרש שבין במחיר שלו למחיר של המכשיר המוצע. 2. לקנות מכשיר בתוכנית ללא התחייבות ולקבל בחזרה את מחיר המכשיר כקרדיט בחשבונית החודשית. עבוד כל 100 ש"ח של דיבור הם מקבלים החזר של 15 ש"ח כאשר ההחזר יכול להגיע כל חודש עד 1/36 מערך המכשיר. ההחזרים הם למשך 36 חודשים. המבצע הזה אינו מוגבל בזמן, כך שגם אם למישהו ההתחייבות מסתיימת בעוד שנה וחצי אז בעוד שנה ההצעה הזאת תהיה רלוונטית בשבילו. בנוגע ללקוחות הנמצאים מעל שנה ברשת אך לא קרובים לסיום ההתחייבות, לקראת חודש מרץ אורנג´ הולכת לצאת בהצעת שדרוג (שמן הסתם לא תהיה טובה כמו זו כי היא מכוונת לאנשים שעדיין מחוייבים). GYXOIO

rroo

New member
רק שתדעו

השידרוגים זה כבר מתוכנן אצלהם מזמן מזמן והתנאים הולכים ככה קודם כל ללקוחות שהם מעל שנה באורנג ושנית זה ללקוחות שנימצאים הרבה זמן ונשלח הצעות קודם לאלה שנימצאים בחיוב חודשי חוץ מהמכשיר אני רציתי אבל עוד אי אפשר וזה בטח יהיה סתם חרא על תצפו יותר מידיי

למעלה