מידע רב ערך,מידע שלא יסולא בפז

ל נ צ ח

New member
מידע רב ערך,מידע שלא יסולא בפז ../images/Emo42.gif ../images/Emo47.gif

- ישנם הטוענים כי כל הדתות והאמונות הינם אמצעים מקבילים לדעת את האלוהים וכך להגיע אליו. אין זה כך!! מוסלמי אדוק, בודהיסט אדוק או כל דבר אדוק אשר אינו אדוק בדרך הישועה של אלוהי ישראל, לא יוכל באמת לדעת את האלוהים. מדוע? לעולמים החטא הוא שמפריד את האדם מהאלוהים . וכך זה נעשה כי זה עיקר-חיוני בתוכניתו הקדושה לחיים, תוכנית קדושה מאין כמוה המבטיחה לכולם את החיים לעולמים, תוכנית של חיים לכל-נשמה ובגופו של האדם. האלוהים תאור. (איש בער לא ידע וכסיל לא יבין את זאת) מאיתנו הוא סופג ומבליג לנו, כי רחמיו עלינו גדולים מאוד. ולא בניגוד לרצונו זה הדבר, וגם לא כרצונו של בודהה או מוחמד!!! מי שהפריד את האדם מאלוהים, היה אלוהים, לא בודהה ולא שום אדם אחר, ולכן מי שיחזיר את האדם אליו זה אלוהים עצמו באמצעות עבדו-בחירו. אלוהים קבע דרך לכפרה ורק דרכו מהווה כיסוי ותשלום מלא עבור חטאי האדם. הבה נראה מספר דוגמאות: קין חשב שתחליף יוכל לשמח את אלוהים וטעה - אלוהים אינו מעונין בתחליפים, מכיוון שכל תחליף יציג את אלוהים בכבודו ובעצמו כחסר שלמות או בר החלפה! כל תחליף לדבר ה` כמוהו כמרידה ברצון אלוהים! - חטא, אשר מוביל להתרחקות מאלוהים! דוד המלך מציין כי התנאי לשלום עם אלוהים זה השתחוויה לאלוהים. מסר האלוהים מועבר לנו גם דרכה של הברית-החדשה. כן! - האלוהים מלמד ק"כ את החכמים שבהם שכל-טוב, להבין הנכון מהפשט הספרותי אותו כתב בתנ"ך והברית החדשה. אנשים שלא יראת ה` ושכל-טוב בהם, בשכלם קצר-האופקים הם "רואים" שהיו בני אדם שחיו בעברו ההיסטורי של זה העולם, וכמוהם שחיים כאן היום, כך גם האנשים חיו את חייהם שלהם בזמן של העת-העתיקה.(שהייתה כביכול) - ומכך מכאלה מסקנות-כוזבות מאמינים רוב האנשים החיים כאן בינינו, שכמה באנשים החכמים שחיו בתקופה ההיא הם היו שכתבו הספרים הקדושים, התנ"ך, ולא שאלוהים-הבורא עצמו שכתב אותם . האנשים שבזמננו, רובם עדיין אינם יודעים שבברית-החדשה המסר האלוהי מוצג ע"י האלוהים גם דרך דמותו הספרותית ששמה ישוע, והם מפרשים שישוע הזה היה אדם מבשר-ודם שחי אז, שהוא נשם-אוויר והתהלך על הארץ אז באותה התקופה המקראית ההיסטורית שלא שבזמננו אלה (הזמן המודרני) ושהוא אז בתקופה ההיסטורית המקראית ההיא את זאת אמר: (ציטוט קצר מהברית-החדשה:) ""בבית אבי מעונות רבים. לולא כן, כלום הייתי אומר לכם שאני הולך להכין לכם מקום? ואם אלך ואכין לכם מקום, אשוב ואקח אתכם אליי למען תהיו גם אתם באשר אני שם. ולאן אני הולך, יודעים אתם את הדרך"" "אמר לו תומא: (עוד דמות ספרותית בברית החדשה) ""אדוני, איננו יודעים לאן אתה הולך, איך נדע את הדרך?"" אמר אלוהים דרכה הדמות הספרותית שבברית-החדשה ששמה ישוע: "אני הדרך האמת והחיים. אין איש בא אל האב אלא דרכי. אילו היכרתם אותי, גם את אבי הייתם מכירים. מעתה אתם מכירים אותו, אף ראיתם אותו!"" ושוב מציג אלוהים את הדמות בשם "תומא" ששואל: ""איננו יודעים לאן אתה הולך, איך נימצא את הדרך לשם?" שאלותיו של תומא נובעות מתוך ייאוש, מתוך חולשה הזועקת לעזרה. בעת מצוקה תומא רצה משהו מוחשי ולא תשובות כלליות מופשטות, תיאורטיות שהוא לא ידע איך לממש. שימו לב: תומא שאל שתי שאלות: הראשונה: מהי המטרה? (לאן אתה הולך?) השניה: איך מגיעים למטרה? (איך נדע את הדרך?) האלוהים משיב דרכה של הדמות של ישוע התנכית שכך משיבה לשאלותיו של תומא ""אני הדרך והאמת והחיים. אין איש בא אל האב אלא דרכי"" תשובתו מלמדת כי הדרך אל האב אינה מסלול גיאוגרפי או טופוגרפי בנבכי הגלקסיות אלא דרך המלך, דרכו. הדרך אל האב תלויה ביחס אישי עם בחיר ה`. הדרך אל האב תלויה בהכרה שלך את בחיר ה`. שאומר: - ""אני הדרך - אני סמן הדרך אל האב - לא אף אחד אחר!" "לך אחרי, הייה קרוב אלי, וכך תלך בדרך נכונה אשר תוביל אל האב. כל השאר דרכים תועות, שקר בהן!"" - דבריו אלוהים, הבנתם אותם באור הנכון את המסר האלוהי אותו הוא כתב בתנ"ך הקדוש בעיקר, ובברית החדשה וגם בספרים קדושים אחרים שמהם עד להתגלותו שלו אלוהים בעולם דרך המשיח, משיח-האמת, משיח-אלוהים המשיח-המבשר, - כמנהגו, ההמון ימשיך כדרכו בלגשש באפילה בידיעתיו באמת את האחת-האמת, ז"א ימשיך לא לדעת לאישורו של דבר את הפירוש האמיתי והנכון שמדבריו האלוהים ולא יבין את זאת שאלוהים מציג את המסר שממנו דרכן של דמויות ספרותית בהן זו של ישוע התנ"כי, ושהאמת היא שדבריו האלוהים מתייחסים לזמן המודרני בלבד!!! - הזמן המודרני הוא המציאות היחידה שלהם כל הזמנים , היא מחזורית, היא נצחית, היא מקוימת אך ורק בחלקי המאה ה 20 ובחלקי המאה ה 21 והמעבר שביניהן (הגיהינום).וחוזר-חלילה... - הם דבריו האלוהים כתובים עבורנו, עבור כולם החיים בזמן המודרני. הם מיועדים לילדים ולזקנים, לאנשים חכמים וגם ללא חכמים. וכמובן שלחכמי היהדות ומעל לכולם למען בחיר-האלוהים שהשכיל לדעת את חידת-החיים והמוות, את האמת האחת שלו האלוהים לאדם, ונכון מהם כולם מלמדיו הנבראים. - מהאלוהים, השכיל להבין לרזי-סודות אמת-הבריאה. דרכם יודע את האמת על האמת הגדולה, וכך דרכו בחיר ה`, דרך אור-האמת, אור האלוהים שבו, דרכו אור-חדש על ציון תאיר ומכאן על האומות כולן. ללכת בעקבותיו שלו בחיר ה` . ללמוד ממנו מתורתו, זה מה שצריך בכדי לדעת את האמת לדעת איך להגיע אל האב. אצל בחיר-האלוהים אין חלקי אמת או רוב של אמת בלהגיע אל האלוהים. ""אני החיים - אני וממני באים חיים מכיוון שלמעני מלחתחילה נתנו חיים ובכדי שתחיו למעני במקום שתאבדו בנוראות האבדון."" במילים אחרות - אני הדרך האמת והחיים זה הוורסיה של הברית החדשה לשם - אל שדי! כמו שאל שדי מציין את אלוהים המספק את כל צורכנו, כך - הדרך האמת והחיים מציינים את הבלעדיות של בחיר ה` על מנת להגיע אל האב. אותו אל-שדי שנקרא גואל ומושיע בתנ"ך, נקרא ישוע המשיח בברית החדשה. "אין ישועה באחר". אין אלוהים חדש, זה אותו אחד שנגלה לאבותינו. הפתח לאלוהים צר מאוד. רק בתנ"ך ניתנו נבואות שהתגשמו בדיוק מוחלט! לאף אמונה או דת אחרת אין ספר המתאר כוח שכזה. דיוק נבואי מוחלט שכזה מוכיח אלוהות ומכאן נותן בטחון לנבואות עתידיות! מדוע בחיר ה` לא נותן מפה גיאוגרפית אל האב? כי הוא עצמו חזר כדי לקחת אותנו אל האב, אם כן, אם הוא המדריך, מי צריך מפה? אם הוא המדריך, אפשר להירגע, נגיע בשלום! לא צריך טלסקופ או מפה לחפש את האב במקום רחוק. הוא פה לידכם! מי שידע אותי (במובן התנכי המלא) - ידע גם את האב. מי שיביט אליו המשיח ויראה אותו כמו שהוא באמת ולא אותה הדמות שהנצרות לנו אותה מציגה בתמונתיה ובפסליה, הוא למעשה רואה את האב. רואה את אלוהים. לסיכום: "תומא" רוצה לדעת איך להגיע למקום שישוע הולך אליו. על מנת להגיע לנוכחות אלוהים, אין צורך במפה גיאוגרפית, או טופוגראפית של העולם. על מנת להגיע אל האלוהים - יש צורך להכיר על באמת את המשיח וללכת בעקבותיו. האלוהים הוא האדון, וכולנו לו עבדים. רק המשיח שלנו היהודים, מלך-המשיח שיתגלה בקרוב הוא הדרך אליה כולם הדרכים מובילות. רק דרכו יגיעו כולם אל הארץ המובטחת, הוא משיח-אלוהים האמת התחייה הישועה והחיים, רק דרכו ולא בשום דרך אחרת ניתן שלא להגיע לאבדון.אלא אל הנס, אל נס-הניסים אל אבינו מלכינו מושיענו גואלנו הקב"ה. שהוא, שרק הוא בלבד האחד-האלוהים. הוא אל שדי שאנו מכירים מהתנ"ך! בזאת שיוביל אותנו לחיים נצחיים, דרכו יוושעו כולם מנוראות הנוראות, מהאבדון האיום והנורא שבנורא!!
ל נ צ ח

../images/Emo45.gif א מ ן !

ישוע הוא הדרך האמת והחיים, הוא אל שדי. ישוע הוא האמת. דבר ה'(התנ"ך והברית החדשה), הוא האמת. הבשורה היא האמת. כל דבר אחר הוא שקר ומן הרע הוא.

תבין שהפילוסוף הזותר הזה

טוען שמה שאתה מאמין שאכן התרחש בתנ"ך הוא ספרותי ותו לא כמו הראייה הקבלית.. מה שאומר שהאדון ישוע הוא לא יותר מיצירה ספרותית דמיונית שבאה להעביר מסר מסויים כנ"ל לגבי יציאת מצרים ושאר מאורעות התנ"ך אנשים כאלה "מתוחכמים" יש בשפע בסמטאות תל אביב עם שלטים "אני המשיח" ועם פחית שימורים עם שקל או שתיים בפנים על מנת לעשות אפקט רעש גדול יותר..ולגרוף על הדרך מספר שקלים נוספים

ל נ צ ח

New member
בשתי השורות האחרונות שכתבת,

כיוונת אליו.
ציטוט מדבריך: " אנשים כאלה "מתוחכמים" יש בשפע בסמטאות תל אביב
עם שלטים "אני המשיח"
ועם פחית שימורים עם שקל או שתיים בפנים
על מנת לעשות אפקט רעש גדול יותר..
ולגרוף על הדרך מספר שקלים נוספים "
נ.ב: תמונה זו צילמתי אותה בכניסה לשוק הכרמל לפני יומיים.

ל נ צ ח

New member
תגיד לי מי הם חבריך

אז נדע מי אתה.
נ.ב: מעל ל 200 חברים לי ב facebook רובם אנשי-ציבור ידועים ( חברי-כנסת, שרים ) רבים שבהם פנו אליי ביוזמתם בכדי שאאשר להם חברות.
ל נ צ ח

ל נ צ ח

New member
הנה. לפני רגע אירגון המורים פנה אליי מיוזמתו

בכדי שאאשר לו את חברותי ב facebook ואישרתי כמובן. כעת עם ארגון המורים לי 207 חברים ב facebook
ל נ צ ח

ל נ צ ח

New member
ירידות אישיות יזומות עליי =משחק פוקר כאן.

ולא אני שאשאר אדיש לכל הירידות המרושעות שלך ושל המחפש שכלפיי. אני פשוט משחק במשחק שלכם. כעת אני עדיין מתגונן. המשחק שלי צודק ולגיטימי ביותר.
שלכם היוזמים ירידה אישית עליי, משחק של אנשים קטנים שקרנים מחרחרי ריב מרושעים. חכם לכם כל היוזמים ירידה אישית עליי שתפסיקו לרדת עליי אישית. ההפסד שלכם.
ל נ צ ח

lion 7

New member
חסר לך ציפסים ?

/tapuzforum/images/Emo130.gifלאיזה רמה הגעת legend?‎‏ , חבר שלי היה לו 5 מליון ובבת אחת הפסיד הכל , במקומך לא הייתי מתקרב לשחקנים האנגלים וממזרח אירופה במיוחד הקרואטים והסרבים הם אומנים, אבל ידידך בימים טובים כיסח אותם , ויחס הנצחון היה 60 אחוזים ועם הרבה תארים .. לך לך לשחק שם ..

למעלה