מידע רשמי.. [ו"העבודה]

B e n 6 2

New member
מידע רשמי.. [ו"העבודה]

אני רוצה לדעת אחת ולתמיד, מה יש לכל מפלגה להציע: שזה יהיה רשמי, בדף מסודר וארוך.. ולא על פניו של פורום, או איש מפלגה מסוים. האם למישהו יש מושג כיצד אוכל להשיג את המידעים של "העבודה", "קדימה", ו"עלה ירוק" ? אחת הסיבות שאני נמנע מלהצביע ל"עבודה" של פרץ.. זו האשיות שלו.. אם כי הוא הרכיב בעצמו, ויאמר לזכותו, נבחרת מאד מרשימה שלא כוללת בתוכה רק אנשים חסרי ידע, ועם נטייה לשחיתות. כל הכבוד. חבל שהוא בא מרקע כזה שגורם לי לתמוה.

Nellie Bly

New member
איזה רקע?איזו אישיות?

אם אשכנזי כמו פרס,היה עומד בראש העבודה היית מצביע לה?

מה הקשר בין מה שהוא כתב

לאשכנזי... פרץ הוא מושחת אין לא אג'נדה והוא תומך בז'נבה שזה סוף המדינה היהודית.... רק אריאל שרון הוא המנהיג עם המצע הכי ברור והוא לא מסתיר שום דבר ומעולם לא הסתיר.

מיקלול

New member
חדשה וכבר יש לי דעה..

אני לא חושבת ששרון לא הסתיר שום דבר בעבר. בוא נאמר שהסיבה שהיה לו בלגן במפלגה זה כי הוא לא הציג את דעותיו האמיתיות בפני בוחריו.. לדעתי זה מצוין אני בעד השינוי, מה שמעניין הוא שבליכוד לא מבינים שכל מי שמגיע לכסא ראשות הממשלה , יעשה בסופו של דבר, שלום.

B e n 6 2

New member
זה לא עניין עדתי..

בתור איש שהשבית לי את המדינה, מן הראוי שלפחות ההרהר ביציבותו או בכוונותיו, תהיינה ככל שתהיינה. את פעילותו הפוליטית אני מכיר מעט, אך את השביתות שלו אני מכיר הרבה, אי אפשר היה לפספסן. יכול להיות שחלקן מוצדקות, יכול להיות שחלקן לא. כעת אני תוהה, האם הוא ילמד כשיישב בראש? היו שמעתי את אבישי לוורמן מדבר, ועל פי דבריו.. יש בהחלט הרבה סיבות למה להצביע לעבודה. שכן שרון הוא באמת מושחת ברמות בלתי תתוארנה. אני רק מקווה שפרץ יידע להמשיך את פעולתו של שרון - אם כן - זכינו גם בבטחון וגם בחברה.

bhnadav

New member
חכה קצת.

אנחנו יותר ממאה יום לפני הבחירות, מה הלחץ. תן למפלגות להתארגן ולהתבסס עם הדיעות שלהן. לפני הבחירות תהיה בטוח שלכולנו יהיה ברור מה המצע של כל אחת מהמפלגות.

למעלה