מידע שולי אך נחוץ ביותר-
!!!

מידע שולי אך נחוץ ביותר- ../images/Emo92.gif!!!

אממ... מעוניינת לרכוש את "בשורות טובות" (ספרייה סגורה- חופש אתם יודעים... וזו השקעה טובה לא?). עכשיו, הוא משתף פעולה שם עם ניל גאימן. אז מה שאני מעוניינת לדעת, זה פרטים על ניל גאימן, על שיתוף הפעולה שלו עם טרי פראצ'ט, ועל מה הקשר של בשורות טובות לעולם הדיסק!
תודה לכל מי שיטרח ויקריב מעצמו כדי לעזור לי!

smadarbi

New member
בשורות טובות

1.אין קשר בין עולם הדיסק לבשורות טובות זהו ספר חיצוני לגמרי שלא קשור לסדרה או לעולם. 2. ניל גאיימן הוא סופר פנטזיה שמתמקד בעקיר בסיפורי אימה -פחות או יותר- הוא יותר אפל ואם אני לא טועה הוא מעין סופר פנטזיה אימה קומי כזה. הוא כתב גם את "קורלין" "מראות וצללים" שזה בעצם אוסף סיפורים שלו "לעולם לא עולם" "אלים אמירקאים" ועוד ... 3.הספר עצמו לפי ראיון שקראתי עם ניל גיימן , נכתב בשיתוף פעולה כך שפראצצט וגיימן החליטו על קווי עלילה מרכזיים ואז כל אחד יש וכתב את הגירסה שלו לספר , אחרכך הם שוב התאחדו ובעצם ערכו ושינו את הספר ליצירה אחת משותפת. 4.הספר משלב את שני הסגנונות של פראצצט ( הומור בריטי ציני , הערות שנונות על פילוסופית החיים וכו'...) ואת גיימן שזה יותר הקטעים האפלים- כך אנחנו משערים...הוא מתאר את הימים האחרונים על כדור הארץ לפני פריצת מלחמת גוג ומגוג ( השמיים מול הגיהנום) בשנות ה-90 כאשר ברקע יש דמויות נפלאות שמנסות או לעצור את המלחמה או לגרום לה להתרחש 5.ספר מעולה אחד האהובים עלי, קראתי כמה וכמה פעמים והתענגתי בכל פעם מחדש . מומלץ בטרוף. 6. עוד שאלות?

ויימס

New member
ניל גיימן גם כתב את אבק כוכבים.

בנוסף לדברי חברתי המלומדת, הדמויות הראשיות הם מלאך ושד שחיים בעולם ולא מעוניינים שהוא יושמד, כי אז הם יצטרכו לבלות את הנצח בשתיית דם חתולים/ צפייה בצלילי המוסיקה. יש את פרשי האפוקליפסה, ילדו של השטן, כל מיני יצורים על טבעיים, ציידי מכשפות, ספר הנבואות של המכשפה אגנס נאטר ("נבואותיה הנחמדות והמדוייקות של אגנס נאטר") וכלב שטני ומרושע. אגב, אגנס נאטר זה השם שלה או שאני סתם מתבלבלת? אני לא מסתדרת עם כל השמות הדומים-אחד-לשני האלה.

Athaclena

New member
לי אמרו אתמול

שבשורוטובות נכתב ע"י גיימן ואז הוא נתקע ופראצ'ט עזר לו. או משהו כזה. וגיימן כתב את סדרת הקומיקס המדהימה סאנדמן שעוד לא קראתי חצי אבל זה באמת חבל"ז. וזה נחשב ליצירת המופת שלו, ובצדק.

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifרק רציתי להגיד-

תודה! תודה, תודה! תודה תודה תודה!

למעלה