מידע

נוני 5551

New member
מידע

שלום לכולם,
אני מחפשת כבר זמן רב, מידע על זוגות אקרובטיקה. איך אינני מוצאת תשובות.
אשמח אם אוכל למצוא אותן כאן.
הבנתי מדיונים קודמים שנערכו כאן, שהתנאים להתאמת זוגות באקרובטיקה, הם פער של ארבע שנים לפחות והגעה לגובה החזה.
אך האם ישנם חוקים לפערי משקל?
האם יש גבול לפער שבין הגדולה לקטנה, לדוגמה האם הפרש של שבע שנים בין בנות הזוג מותר?
והאם ישנם תנאים נוספים?
המון תודה
נוני

למה את צריכה?

האם את מאמנת אקרובטיקה?
בכל מקרה אני לא חושבת שאלה חוקים בל-יעברו שרק הם יקבעו את התאמת הזוגות. אפשר גם למשל לצוות בת שמגיעה לבן זוגה גם רק עד הבטן, אומנם תהיה הורדת ניקוד, אבל יש מקרים שזה שווה.
אני חושבת שהכי טוב לצוות לפי רמת המתעמלים, כימיה ביניהם, כישורים חברתיים ועוד.

נוני 5551

New member
תודה

תודה על התשובה.
אני לא מאמנת, אבל בתי מתקדמת בצעדים מהירים בעולם זה. ואני פשוט מנסה להבין אותו.
כל ההורים מנסים להבין, והכל ניזן משמועות. ואין מידע על כך ברשת.
לכן פניתי לפורום זה.
אז אני יכולה להבין שאין משמעות לפערי גילאים?

בנוגע לפערי הגילאים

בתור אחת שמגיעה מהתחום, אני יכולה לומר לך שמעולם לא שמעתי על המינימום 4 שנים הפרש. למעשה אפילו שמעתי על זוג בנות בדרגה סניור בו המרימה צעירה בשנתיים מהמורמת שלה.
אני כן יכולה להגיד לך בביטחון שאסור שהפרש הגילאים יעלה על 6 שנים.

אפשר להתחרות גם עם הפרש גבהים גדול יותר אבל ישנה הורדת נקודות ובדרך כלל לא עושים זאת, כדי לא לאבד ניקוד שיכול להיות משמעותי בדירוג הסופי.

מזמן לא עברתי כאן...:]

בתחרויות בינלאומיות לא יעלה הפרש הגילאים בזוג על 5 שנים ובשלשה על 6 שנים. בתחרויות בארץ מותר לעבור את התקנה הבינלאומית בשנה אחת בלבד כלומר עד 6 שנים בזוג עד 7 שנים בשלשה. הפרש גילאים מעבר לזה- אסור והבנות לא יורשו להתחרות. אין מגבלה אחרת כלומר הבנות בצוות יכולות להיות בנות אותו גיל. ע"פ החוקה צריכה להיות התאמה גופנית בין בנות הזוג הבנות צריכות להיות בעלות מבנה גוף דומה ויש מגבלה על הפרש הגובה. פערים גדולים מדי יגררו הורדת ציון משמעותית.

נוני 5551

New member
תודה לכולם.

מעריכה מאוד את ההתייחסות. הרבה זמן חיפשתי תשובות, ומצאתי אותן כאן.
תודה.

למעלה