מידע..

khrui

New member
מידע..

נתקלתי בזמן האחרון בסופרת חדשה שפשוט שמה את כולן בכיס הקטן אני מתכוונת ללינדה הווארד ,הספרים שלה הם ספרים שאי-אפשר להוריד מהיד , הלכה למעשה. אם מישהו/י יודע/ת על ספרים קיימים שלה בישראל אשמח אם תוכלו לומר לי זאת תודה לירון

ענתש

New member
מסכימה שהיא די טובה...

אם את אוהבת את הסיגנון אז נסי גם את קתרין קולטר - אותו סגנון בדיוק, רק לדעתי קצת יותר טובה מלינדה הווארד (סיפורי המתח שבונים את העלילה יותר מוצלחים אצלה וגם הרומנטיקה יותר "מותחת")
ולגבי "שמה את כולן בכיס הקטן" נראה לי שזה עניין של העדפה (אני הייתי אומרת אותו דבר על ג'וד דוורו סביר להניח
). וגם רציתי לציין שבעקבות ההמלצה של אשת הנחש קראתי את איריס ג'והנסון ולא כל כך אהבתי. לא הסגנון שלי כל כך, יותר מדיי נשיות בתולית חסרת עמוד שידרה וגבריות מתפרצת... גם נורא קשה לי להתלהב מרומן בו הגיבורה בת 16, מפריע לי בתהליך ההזדהות שכולנו עוברות כשאנחנו נהנות מרומן טוב (אני מבוגרת ממנה ב-11 שנים, בכל זאת !). למישהו יש להמליץ לי על סופרות יותר בסיגנון של ג'וד דוורו, קתרין קולטר, נורה רוברטס... אני אשמח.

ענתש

New member
../images/Emo36.gif שאלתי שאלה בהודעה למעלה...

ועוד משהו קטן - שאלתי פעם ואף אחת לא התייחסה, אולי בכל זאת: מחפשת עד היום את שמו של הספר הרומן הרומנטי הראשון שקראתי: משהו שמתרחש באנגליה, המאה ה-19 נדמה לי, מה שאני זוכרת זה שמעורב בסיפור גבר שיש לו צלקות ממכות שוט על הגב (יש סצינה שבה היא מלטפת לו את הצלקות, כשהוא בטוח שהיא תגעל ממנו) ושהגיבורה קונה לגיבור מתנה - פסל של פנתר עם עיניים מאבני אזמרגד ירוקות, כי הפסל מזכיר לה אותו. אולי מישהי מזהה ? אני ממש רוצה לדעת מי הסופרת ומה שם הספר... זוכרת לו חסד נעורים

JCD

New member
ענתש

אני די בטוחה שאת מדברת על ספר של אמנדה קוויק.... אני אנסה לבדוק את זה יותר לעומק ולחזור אליך עים תשובה.

JCD

New member
עכשיו כשאני חושבת על זה אז

זה מזכיר לי שלושה ספרים, שניים מהם של אמנדה קוויק. את בטוחה שזה היה צלקות משוט? כי אני לא זוכרת מאיפה היו הצלקות בשניים מהספרים, אבל בספר אחד הצלקות היו בוודאות בגלל חומר כימי שהאוייב של הגיבור זרק עליו כשגילה שהוא לא בוגד כמוהו, אלא מרגל לטובת אנגליה. ומסתבר שלא רק שהאוייב הזה לא מת כמו שחשב, אלא שגם לגיבורה היה מפגש לא נעים איתו- אביה החורג רצה לשלם את חובותיו לו על ידי כך שיתן לו לשכב עים האחות הצעירה של הגיבורה. הגיבור חושש שהיא תגעל מהצלקות שלו ורוצה שיתעלסו בחושך, אבל היא מפתיעה אותו לטובה, מנשקת ומלטפת את הצלקות... נשמע מוכר? בספר אחר מסופר על בלקתורן המצולק, שקראו לו שטן ואנשים האמינו שהוא גרם למותה של ארוסתו... שנמצאה תלוייה ובהריון. כמו כן יש בספר מערות על חוף ים, מבריחים וכמובן האוייב המסורתי; זה שפיתה את הארוסה, הכניס אותה להריון ונטש אותה, גורם לה כך להתאבד.... טוב, אני אמשיך בזה בהזדמנות אחרת,הטלפון קורא.. תספרי לי אם משהו ממה שרשמתי מצלצל מוכר... ואם את זוכרת עוד פרטים מהספר אז תרשמי ובינתיים ביי.

ענתש

New member
sorry, לא מצלצל מוכר...

לא העניין עם החומר הכימי בטוח. אני גם זוכרת משהו על זה שהיא נחטפת או בורחת ממנו (לא זוכרת מה) לקראת סוף הספר ומשהו עם נחל וגשר על הנחל שתוך כדי המרדף שלו אחריה מתמוטט נדמה לי... זה היה לפני 10 שנים, לא זוכרת הרבה. הסגנון באמת דומה לאמנדה קוויק. הבעיה היא שכשאני מחפשת באינטרנט ספרים שלה כדי לזהות את הספר אז אף פעם אין תיאור של העלילה...

היי ענתש

הספר נשמע לי מוכר תני לי לבדוק ולחזור אליך בסדר אני חושבת שיש לי אותו או שקראתי אותו אבל אני לא בטוחה

khrui

New member
רצית וקיבלת..

אולי הגזמתי לגבי זה ש"היא שמה את כולן בכיס הקטן" אבל אני מצאתי משהו בסיפורים שלה , משהו שעם יד על הלב לא מצאתי בשום ספר אחר. מצאתי שאני ממש צוחקת, לא "גיחי גיחי" אלה ממש צחוק ,בסיפורים שלה הצחוק לא בא בעקיפין אלא ישר בפרצוף וזה לדעתי מה שעושה אותה חידוש מרענן. לגבי המלצתי לסופרות , אני חושבת שסופרות כגון אמנדה קוויק(העלילה מתרחשת במאה ה-18 19 אם זה מושך אותך), שירל באסבי (אני קראתי כמה ספרים שלה שפשוט מהממים , אני לא יודעת לגבי חומר מוקדם או מאוחר אבל יש ספר אחד שאני לא ממש זוכרת את השם שלו שהוא פשוט נפלא), תמי הוג (אוללי את מכירה את השם , אני קראתי כול ספר שלה שהצלחתי לשים עליו יד , היא בעיקר מספרת על רצח ואהבה אבל יש ספר אחד שלה שקוראים לו "רגע קסום" , אני חייבת להגיד שזה הספר הכי טוב שלה הוא על רוחות רפאים ואהבה וכו') אם אני לא אפסיק עכשוי,אני כבר לא אגמור, אם תירצי עוד משהו ... לירון נ.ב לגבי הספר שאת מחפשת יש שם קטע שיש לו בת שאחיו מגדל אותה?

למעלה