מידע!

yael1311

New member
מידע!

לכל מי שיש שאלה שישאל באשכול הזה... אני שואלת מי זו רין?!

איררון

New member
רין היא...../images/Emo58.gif

הילדה שמתה אחרי התקפת זאבים וסשומארו החיה אותה לחיים ומאז היא לידו. עכשיו לשאלה מה קרה לאבן אחרי שנאראקו לקח אותה אם באותו הזמן שהוא לקח אותה מקיקיו, ישר היא הגיעה למקדש ומשם לאינוישה. מה קרה לאבן כשהיא הייתה אצל נאראקו?

De-Panther

New member
../images/Emo58.gifלא יודע כמה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רציני אבל ספוילר
נאראקו לקח את האבן מקיקיו כשהוא מחופש לאינויאשה אחר כך הוא תקף את אינויאשה כשהוא מחופש לקיקיו בין זה שהוא תקף את קיקיו לבין זה שהוא תקף את אינויאשה הוא שם את האבן חזרה במקדש... או אחרי שהוא תקף את אינויאשה... בינתיים קיקיו התאוששה... אבל היא לא ידעה שהאבן הוחזרה למקדש

|ספויילר|

רין- היא הצילה את הבישי(אח של אינו') הוא גסס והיא הצילה אותו, היא לא מדברת הרבה כי שד הרג את המשפחה שלה ואת הכפר שלה... מש'ו תוקף אתרין ביער אם אני לא טועה והבישי מטפל בה והיא נהיית לדעתי כמו העוזרת הקטנה שלו^^

השאלה שלי היא:

איך לעזעזל הגיע נארקו(או איך שלא כותבים ת'שם שלו) לאח של סאנגו? והאם הם יחסלו אותו?

Buyo H

New member
אממ../images/Emo58.gif

היא לא הצילחה את ססמאשי.. ססמאשי הוא יוקאי חזק והוא היה יכול להסתדר גם בלעדיה, אבח היא טיפלה בו ונתנה לו אוכל..

אני שואלת...../images/Emo58.gif

אם בתמונה של אינויאשה ועוד מישהיא שדומה לקאגומה עם האוזניים היא באמת קאגומה, ואם רואים אותם מתחתנים עם ילדים בסרט או בסדרה?

למעלה