מידע

yehudas48

New member
מידע

קיבלתי מתנה קופסת סיגרים מהרפובליקה הדומניקנית OPUSX FUNETE FUNETE32 סיגרים בעבודת יד באריזת עץ, על האריזה יש סימן בצורת טיפה עם האות C בתוכו שקרוב לוודאי לשמירת הלוחות. בתוך האריזה ישנה מעטפה עם שקית סגורה שאלתי א. העם יש צורך לחורר את המעטפה? בץ איך אני מזהה את סוג הסיגר

פואנטה

המעטפה מכילה גבישי קריסטל אשר שומרים על הלחות של הסיגרים ולכן כל שעליך לעשות הוא...להשאיר אותה שם כפי שהיא. לא בטוח שהבנתי לגמרי את השאלה השניה...

yehudas48

New member
תודה

תודה יזהר, האם צורת אריזה זאת הינה תחליף ליומידור?

אין תחליף ליומידור

אין תחליף ליומידור אך הסיגרים ישמרו יותר זמן מאשר סיגרים ללא נמעטפה אם הם לא ביומידור. בכל מקרה מומלץ ואף רצוי לשמור סיגרים ביומידור- כך הם ישמרו לאורך זמן באיכות הטובה ביותר.

max63

New member
לא "אולי". "בטוח". למעשה Silica gel

חומר מוצק, למרות כינויו. משמש כחומר סופח לחות. צבע: כחול כאשר יבש. עם ספיגת לחות הופך לתכלת, ורדרד ולבסוף לבן. ניתן ליבשו ב150 מעלות ויחזור לגוון המקורי. רעילות: כאבקה מזיק לעיניים ולריאות ולכן מוחזק תמיד בשקיקים, בד"כ בני 30 עד 35 גרם. לבדו איננו רעיל למאכל אך יכול לגרום לסתימות בעיכול ואף עשוי להכיל נוגדי עובש ופטרת שאכן רעילים. המרכיב הרעיל באמת הוא קובלט כלוריד אשר מעניק את הגוון הכחול, כמזהה לחות. זה תפקידו היחיד במוצר.

מני.ת

New member
תיקונים ותהיות.

אתה מדבר על סיליקה ג'ל שצבוע והוא לא בטוח במזון, אבל סילקה ג'ל שקוף, תקין לחלוטין (כשארוז). רוב שקיות הסיליקה ג'ל בתעשיה אינם מחליפי צבע. הצבע מתחלף דווקא מכחול לוורוד ולא להיפך. ובעניין השני, מדוע לשים סופח לחות בקופסא עם סיגרים כשלמעשה צריך לשמר את הלחות ולפעמים לחזק אותה. קופסת סיגרים עם סילקה ג'ל יוציא את הלחות מהקופסא והסיגרים יתייבשו. משהוא נראה לי לא הגיוני.

מני.ת

New member
ואיך מהאות "C" שעל המעטפה

הגעת לסיליקה ג'ל שמתחיל ב"S"?

max63

New member
ייתכן בהחלט שמדובר בקריסטל או קריסטל ג'ל

ראה קישור פה

מני.ת

New member
זה מוצר שעושה פעולה הפוכה.

משתמשים בזה גם לגידול צמחים בתוך תחליף אדמה בעציץ. אלא גבישים שמספיגים אותם במים (או קונים מוכן) והמים משתחררים מהם באיטיות. יש כאלה שמיוחדים להיומידורים, אני מוצא אותם פחות טובים מאשר היומידיפיירים רגילים.

rafui18

New member
החומר הזה איננו רעיל

משתמשים בג'ל הזה לחיתולים ותחבושות הגייניות!!! הוא וודאי לא רעיל ראיתי את המדבקה הנ"ל על הקופסה - לדעתי אין שם אותיות זהו לוגו מופשט לגמרי

למעלה