מידת ביניים

מידת ביניים ../images/Emo4.gif

מצוקה אמיתית, היא המידה הקרויה מידת בינים. יותר מכל, אני מתבאסת שאין חנויות לנשים גדולות- שאינן יותר מדי שמנות. מה זאת אומרת?! הייתי רוצה בגדים כמו בקסטרו- אבל שתי מידות יותר. במשביר לצרכן יש 2 אופנות- אחת למידות קטנות, ואחת לגדולות- אני נופלת בדיוק על התפר- ואין שם כלום. המידות הגדולות- גדולות מדי- והגזרות שלהן יושבות עלי כמו שקים, המידות הקטנות- בדיוק קטנות מדי (עוד מידה אחת... והייתי המאושרת באדם!!). בג´אמפ יש שוויון- כל המידות אותה גיזרה!!! חנות גאונית- אבל מה לעשות שהטעם שלה הוא לא בדיוק הטעם שלי?! פשרות. איך אני יכולה להגדיר לי טעם משלי בבגדים- אם כל מה שמוצע לי ולא נראה כמו שק עלי- הוא המידה הבינונית של ג´אמפ- או המידות הקטנות של מתאים לי? האם תאמינו לי, כשאומר לכם, שלא יעזור איך ומה- מכנסיים בגזרה נמוכה הם המכנסיים שנראות הכי טוב עלי?! למה לא מייצרים מכנסיים בגזרה נמוכה לשמנמנות?! אני אומרת- שאולי יותר מהכל כדאי לי לפתוח חנות משלי- להתחיל לייצר בגדים במידות הנכונות לאישה נאה אבל עגלגלה. בכל מקרה, נראה לי שבקרוב מאד (ברגע שאני אוכל להרשות זאת לעצמי כלכלית...) אני עוברת לתופרות אישיות. אם יש למישהו איזה רעיון, על איזו חנות בין קרית שמונה לאילת (טוב, אולי יותר בין חיפה לאשדוד...) שמייצרת בגדים יפים, אבל במידה קצת קצת קצת יותר גדולה- שיספר לי. אתם יודעים מה הכי מעצבן? החנויות האלו, שכותבים- "מידה 5" על חולצה במידה 2 ו"מידה 46" על מכנס במידה 40. שוללים את הקיום שלי. והחנות הכי מבאסת בקטע הזה? זארה (לפחות זו בחיפה... כי שמעתי שבערים אחרות אפשר למצוא....). זהו. מיואשת- גם מבגדים.

אה, כמובן---

שנה טוב לכולם!! מתוקה מאושרת מוארת ושמחה- המון אהבה לכולם. מזל טוב לחלומית על הניהול, ושלום לך רומי- שנים!!! ד"ש למדבר

TwoFrogs

New member
שותפה לצרה...

ואווו... כמה שהבעייה מוכרת... במשך משהו כמו חצי שנה עוד ניסיתי להכנס לקסטרו ולהדחס למכנסיים שלהם, ומידה 44 (שלא תמיד יש :( ) אפילו עלתה עליי, אבל ידעתי שזה לא זה. באיזשהו שלב הבנתי שאני יצאתי מהמעגל של זארה-מנגו-קסטרו שהיה כ"כ אהוב עליי במשך הרבה זמן, הבטחתי לעצמי שעוד אחזור (דיאטה) והתחלתי לחפש במקומות אחרים וזה מה שמצאתי: (1) המשביר מחסני אופנה - חלק גדול מהבגדים שלהם ממש לא משהו, אבל לפעמים מוצאים שם דברים חביבים... תנסי לחפש באיזור הג´ינסים שלהם (אם זה מה שאת אוהבת) - ראיתי שם עד מידה 48 או 50, והמידות שם גדולות יחסית. בפעם האחרונה שהייתי שם אפילו קניתי איזשהו ג´ינס שנראה כמו קרוב רחוק של אחד שחברה של קנתה בקסטרו. (2) קרייזי ליין - הבנתי שהם מנסים להצעיר את הקו שלהם... קשה לי להגיד שהם מצליחים מי יודע מה, אבל לפעמים מוצאים שם משהו נחמד. בעונה שעברה היה להם דגם אחד של מכנס שמתרחב קצת למטה שמאוד אהבתי (קניתי ב- 3 צבעים). העונה מצאתי רק דגם אחד של ג´ינס שהיה נחמד. תנסי - מה יש לך כבר להפסיד? (3) לילית ורדה - אפשר להגיד הכל על הבגדים שלהם חוץ מזה שהם בגיזרה נמוכה... אם את מוכנה לוותר על זה מראש תנסי להיכנס. קניתי אצלם איזה מכנס שחור חביב. זהו. זה מה שאני מצאתי. אם תפתחי חנות "עם בגדים כמו של קסטרו" במידות סבירות יותר (עדיף באיזור חיפה), אני אעמוד אצלך ראשונה בתור...
שנה טובה!!!

מבטיחה לחשוב על זה ברצינות...

בכל אופן, את קולטת איך האפשרויות שלנו הן פשרה?? ואיך אנחנו אמורות להראות לעולם מה אנחנו באמת שוות- אם הכוסיות הרזות מקבלות את הבגדים שהכי מחמיאים להן בעולם- ואנחנו מראש צריכות להתפשר על משהו רק בגלל שהוא קיים?! לא. אני אלך לתופרת ולא אוותר על הגזרה הנמוכה. ואח"כ מתפלאים למה בחורות שמנמנות לובשות בגדים שכל המשמנים המתוקים שלהם נשפכים מתוכם.... באסה.

DREAM111

New member
היי בנות ברוכות הבאות ../images/Emo140.gif

אפשר לשאול מה זה מידת ביניים אצלכן? אני יודעת שיש מספר חנויות עם מידות ביניים ובעיקר היום לצערי החנויות של המידות הגדולות באמת הן במגמת "ירידה" והמגמה שלהם זה לפלח השוק של המידות ביניים ולא למידות הגדולות. השבוע הייתי במתאים לי ומה שהיה בעבר כבר לא קיים. לא היה מצב שנכנסתי לשם ולא מצאתי משהו היום בגלל שהם ירדו במידות לא מצאתי ככככככלום יצאתי בידיים ריקות כיוון שכל המידות שם הן מידות ביניים. אשמח להבין מה בדיוק הן המידות שאוכל לנסות לברר היכן כן יש חנויות שעומדות בדרישות. תודה.

TwoFrogs

New member
תופרת???

האמת? לא חשבתי אף פעם ללכת לתופרת... זה לא יוצא נורא יקר? ואיך את אומרת לה בדיוק מה את רוצה? את מגיעה אליה עם מכנס שצריל "לשפץ" או שאת נותנת לה לתפור לך מכנס מההתחלה? כן, אני יודעת, השאלות בטח נשמעות מאוד תמימות, אבל כמו שאמרתי, אף פעם לא חשבתי על ללכת לתופרת... חוץ מזה אני אשמח לשמוע איך יצא (אם תלכי).

Julia16

New member
היי לכן!

פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום שלכן..
בכל מקרה, רציתי להגיד שאני ממש לא מבינה למה חנויות בישראל מזניחות את המלאות. אני גרה באנגליה, ופה בכל החנויות אתם תמצאו בגדים בכל הגדלים והמידות, כי פה גם מבינים שיש הרבה נשים מלאות ושמנות ולכל אחד מגיע לקנות איזה גינס נחמד בלי שתיגרם לה עוגמת נפש.. בכל מקרה, בואו לעשות קניות פה.. נראה לי שתהנו יותר וגם יותר זול (בחלק מהמקומות..) ג´וליה

DREAM111

New member
היי ג´וליה וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כייף לדעת שגם מעבר לים יש מי שמשתתף איתנו. אכן זו בעיה רצינית פה בארץ. אני כל הזמן אומרת שהחלום שלי שנגיע לשלב שנהייה כמו כל חנות אחרת בחו"ל. אני הייתי בגרמניה (אומנם מזמן) אבל נכנסתי לחנות כולבו סתם באיזור נידח שהיינו ובחיים שלי לא העלתי על דעתי לצאת משם עם שקיות ובטוח שלא בשבילי. ואיזה פלא לא שיצאתי עם שקיות יצאתי עם המון שקיות עם חולצות ולבנים מכנסים ואפילו מעילים. והכל באותה קומה של אופנת הנשים. עצוב מאוד שפה בארץ מפרידים בין האנשים במידות הגדולות לבין האנשים במידות הקטנות רגילות או איך שתגדירו. אולי מפה לאט לאט תבוא ההפתעה ויחול שינוי גם אצלנו בארץ ונוכל למצוא חנויות שוות לכל נפש. כדרך אגב יש אחת כזו בראשון שיש לו ממידות קטנות ועד מידה 52 אם אני לא טועה. אז מקווה להמשיך לראותך כאן ולשתף אותנו בחוויות הקניות שלך.

יעלגול

New member
שלום, אני חדשה כאן

וגם אני שותפה לצרה. יש לי בארון בגדים הנעים בין מידה 42 למידה 46. והשיטה שלי: לחפור ולא להתייאש. יש לי כמה בגדים מש יפים משוק הפשפשים ושוק בצלאל (כן,כן). כמה זוגות מכנסיים מרח´ ביאליק בר"ג, חולצות מתחנה מרכזית חדשה בת"א (לי יש גם כתפיים רחבות וחזה בינוני - אתן לא יודעות מזה למצוא חולצה) ובגדים מקינג ג´ורג´. פשוט- אני מסתובבת המון ואם אני רואה משהו שמוצא חן בעיני ולא נורא יקר אני קונה. לכבוד ראש השנה קניתי לי שמלה בסגנון סיני (עד מידה XXL באיזו חנות בקינג ג´ורג´ שאני ל אבטוחה שיש לה שם) ב110 ש"ח. אז לא להתייאש ושנה טובה. יעל

adiddush

New member
אני כל כל מבינה אותך.....

גם אני במידה 44-46 אין לי בעיה עם מכנסיים הבעיה שלי היא עם חולצות,מבנה הגוף שלי רחב ויש לי חזה קטן ואני פשוט מיואשת מלמצוא חולצות מתאימות חוץ מטוניקות ענקיות או טי שרטים. בנוסף רציתי לציין שאני בת 24 ובכל החנויות למידות גדולות לא מתחשבים בצעירות כל הבגדים הם למבוגרות. הייתי שמחה אם תפנו אותי לחנויות מתאימות

TwoFrogs

New member
לגבי חולצות...

אני אישית ממש אוהבת את החולצות של FOX - כן, אני יודעת, זה טישרטים, אבל הם קלעו בול לטעם שלי (ואגב, לפחות בקיץ היה להם עד מידה 4 בחולצות). מה עוד? תלוי מה את מחפשת. מדדתי חולצה לבנה מכופתרת (ארוכה) שחשבתי לקנות לחג בקרייזי ליין. החולצה הייתה ממש חמודה, אבל קצת יקרה לי (200 ש"ח). עשיתי גם סיבוב במשביר לצרכן, וראיתי שגם להם יש כמה חולצות נחמדת, במיוחד בתחום הסריגים, אבל לא התעמקתי בעניין כי לא היה לי כוח. לרוב אני מסתדרת עם המידות שם. זהו. בהצלחה בקניות ושנה טובה...

DREAM111

New member
היי וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יש רשתות כמו לילית ורדה שאכן יש להם דברים שחלקם מבוגרים יותר. אבל יש רשתות נוספות שהקו שלהן דווקא צעיר ויפה כמו עונות מתאים לי עכשיו אני גיליתי את פלוואר שגם להם יש המון דברים שהם בסגנון צעיר. בטוחני שיש חנויות שאפשר למצוא בהם בגדים גם בקו צעיר.

לכול בנות הפורום שמחפשות בגדים

אני בעברי הייתי שמנה ואני כול כך מבינה כול אחת ואחת פה היום אני מידה ארבעים אז בהחלט קל לי יותר מאשר למצוא בגדים במידה 50 אבל בגלל שרציתם לדעת על חנויות עם בגדים זולים וטובים עם מידות גדולות אז ככה יש חנות M&O ביפו בשדרות ירושלים שזה רשת צורפתית ויש לה שם מלא גופיות וחולצות מחויטות ומכנסים יפיפים לא רק בשחור לכול המידות ודם שמלות בן היתר. גם ג´אמפ היא רשת שיש בה עד מידה 8 במכנסיים ושם גם יש דברים יפים וצעירים ובכלל גם כשהייתי שמנה הייתי נוטה להתלבש יפה ועל הצד הטוב ביותר כי לפי דעתי אין דבר יותר חשוב מטיפוח ומראה.... אל תתייאשו לעולם האחת והיחידה בוניטה

למעלה