The Warrior
New member
מיהו אלהים?
אני אוהב אני אוהב את הכינוי הזה, את העצמה שבו, את מה שהוא מכיל את היופי, את הפנימיות את הרטט את כל מה שהוא יודע להעביר את מה שהוא משדר את מה שהוא הורס את מה שהוא בונה את מה שהוא מקשר את מה שהוא מסוגל להפריד את החולשה שהוא יוצר את הכלליות אלהים אז הנה גיליתי סוף כל סוף צורה של הבעה חחחחח ואני מתרגש
, כי יש אפשרות להעלות את זה על כתב. זה לא חובה להבין, הרטט שהקטע מעביר כבר מספיק. זה חודר אל הנשמה. דעת אלהים זה משהו פנימי. לא צריך יותר. "בשעה שסתום כל הסתומים ביקש להיגלות עשה בראשונה נקודה אחת, והיא עלתה להיות מחשבה. צייר בה כל הציורים, חקק בה כל הגילופים וגלף בתוך המאור הקדוש הסתום גילוף של ציור אחד סתום. קודש קודשים, בנין עמוק שיצא מתוך המחשבה ונקרא מי ,התחלת הבנין. קיים ולא קיים, עמוק וסתום, לא נקרא בשם אלא מי . ביקש להגלות ולהקרא בשם והתלבש בלבוש יקר המאיר, וברא אלה , ועלה אלה בשם, התחברו האותיות אלו באלו ונשלם בשם אלהים. ועד שלא ברא אלה לא עלה בשם אלהים. ואלו שחטאו בעגל על סוד זה אמרו: "אלה אלהיך ישראל". וכשם שמשתתף מי עם אלה כך הוא שם המשותף תמיד, ובסוד זה מתקיים העולם." ( משנת הזהר, קפ"ב ) בברכה,
אני אוהב אני אוהב את הכינוי הזה, את העצמה שבו, את מה שהוא מכיל את היופי, את הפנימיות את הרטט את כל מה שהוא יודע להעביר את מה שהוא משדר את מה שהוא הורס את מה שהוא בונה את מה שהוא מקשר את מה שהוא מסוגל להפריד את החולשה שהוא יוצר את הכלליות אלהים אז הנה גיליתי סוף כל סוף צורה של הבעה חחחחח ואני מתרגש