מיהו גיבור העל הסקסי ביותר

מיהו גיבור העל הסקסי ביותר ../images/Emo35.gif

לכל ילד יש גיבור על אהוב ביותר. גיבור על אותו הוא מעריץ, אותו הוא מחכה ורצה להיות כמותו. ומה איתנו
מיהו גיבור העל הסקסי ביותר בעייניכם
מיהו גיבור העל "האידאלי?" האם זאת האתלטיות של ספיידרמן שעושה לכם את זה
או אולי המצ´אוזים של סופרמן
או שזה בכלל המיסתורין של באטמן
ואולי זה בכלל קפטן אמריקה

Yaniv-DC

New member
התשובה פשוטה היא

אני נורא מצטער אם אני מאכזב מישהו, אבל... וונדר וומן. אשת חייל. האישה שבגללה שברתי את רגל ימין בחלק התחתון של העצם + סדק בחלק העליון כשניסיתי לקפוץ כמוה תוך כדי הסיבוב. זה קרה בכיתה ג´. לשמחתי הרבה, לפני כשמונה חודשים יצא לי לפגוש את קרטר המהממת (אין לכם מושג כמה שהיא מהממת) ולספר לה את הסיפור. היו צחוקים.

EyeSeeYou

New member
נו בווווודדדדדדדדדאייייייייייייייי

היא מדהימה בכלל בשנות השמונים והשבעים הנשים היו יפות יותר אם להתעלם מהפריזורות המוזרות והבגדים המצחיקים

EyeSeeYou

New member
זה מה שאמריקה צריכה

במלחמה בטרור!! תראו איזה פטריוטיות, איפה תראו עוד גיבור כזה??? בין לאדן היזהר "אשת חיל" בעקבותיך!!!!!

../images/Emo26.gif גלריה חדשה ../images/Emo36.gif

אתם מוזמנים לשרשר לכאן תמונות נוספות של גיבורי וגיבורות על, ואנו נוסיף אותם לגלריה.
איתי ומאי

Liroy25

New member
המקרה שלי קצת שונה...

אני אמנם מעריץ של ערוץ "פוקס קידס" אבל גיבור הילדות שלי דווקא היה בשר ודם. הוא אמנם לא קפץ מבניינים בוערים או הציל נסיכות מידי רשעים, אבל הוא היה מצחיק, ומוכשר ויפיפה! הוא היה אביר חלומותי (התמימים בתחילה והרטובים בהמשך) וקוראים לו... טל מוסרי! את קולות התמיהה והחנק בבקשה להחריש! הוא היה אהבת חיי מגיל 11 (כשהתחילו לשדר את "תופסים ראש" המיתולוגית) דרך "לא כולל שירות" עד גיל 17. איזו נוסטלגיה...

יאאאאאא!!!!!! ../images/Emo99.gif

איתי!!!!! שוב פעם מצאנו נושא משותף...
גם אני חושב שטל מוסרי הוא אלילי. יאאאאא..... מתוק שכמותו.

האמת..

שגם אני מצאתי את טל מוסרי סקסי בתקופה מסוימת של חיי
אולי נעשה אותו מלך
או לפחות ראש ממשלה
רגע
אני יודע
הוא נציע לו להיות נשיא הפורום
זה רעיון

xanadu

New member
אתם אנשים חולים

ואם מישהו יעז להגיד עידו מוסרי, אני לא אחראי למעשיי.

Yaniv-DC

New member
עידו זה משהו שונה לגמרי...

יצורים בגובה מטר וצ´יפס, שעירים כאילו היו דב קוטב עם גבה אחת ע-נ-ק-י-ת לא יכולים להיות גיבורי על.

למעלה