מיהו האלהים ואיך הוא נקשר לעולמי

מיהו האלהים ואיך הוא נקשר לעולמי

האישי ולעולם בכלל..בשביל מה אני חי לאן אני הולך לאחר מותי ומי הייתי לפני שהגעתי הנה לעולם הזה. האם באמת אני מדבר עם האלוהים או שזהו מוחי שעובד עלי ומשגע אותי? ואם כן אז למה אלוהים עשה שיהיה כזה דבר בעולמו? מי שרוצה יכול לענות לי כאן אשמח לקבל תשובה...או בקומונה של חכמת הקבלה..מצורף לינק. תודה.

אלוהים זה לא מי אלא מה!

אי אפשר להגדיר אלוהים כמו שאי אפשר להגדיר אהבה...מלחמה...שנאה... ובכלל את כל הקיום שלנו! ת'שמע אני לא מבינה בכלל בקבלה למדתי תורה רק בבית ספר אבל עם אלוהים יש לי שיחה כמעט כל יום או מתי שאני באמת צריכה אותו.עזוב רגע למה אתה חי...מה זה משנה? הרי אתה חי וזהו!ולגביי מה שיהיה בעולם הבא-זה גם לא אמור לעניין אותך כשתגיע לגשר תחצה אותו. ואם אתה מדבר עם אלוהים אז זוהי נפשך שמדברת עם אלוהים ולא השכל. כשבאמת רע לי או כשאני צריכה עזרה אני מדברת עם אלוהים ומבקשת שיעזור לי.ואין מצב ולא היה מצב שהוא לא שמע לי.ולהגיד לך ת'אמת-אך ורק בזכות השיחות שלי איתו והעזרה שהוא נותן לי אני מאמינה בו כ"כ חזק.לא מזמן לפני חצי שנה בערך ביקשתי ממנו שייעזור במשהו שנראה לי חסר תקנה ושלא יישתנה לעולם.ביקשתי מכל הלב שיעשה בי שינוי הייתי בטוחה שזה לא יילך ושאני בחיים לא ישתנה.אך לא מזמן חל בי השינוי הכי קיצוני שעברתי בחיים שלי שלא האמנתי שהוא ייקרה! פשוט שלא יותר משתי שניות הרגשתי את זה תחילה התעלמתי ולא האמנתי על עצמי אך ככל שהימים עוברים זה רק הולך וגבר. ואני בטוחה שזה רק בזכותו.אמונה באלוהים צריכה לבוא עם נסיון.ברגע שיש לך נסיון אז אתה תבין על מה אני מדברת.אז השכל שלך לא מטעה אותך. דבר עם הנשמה ותראה לו שאתה באמת צריך אותו ואל תדאג הוא עוד יוכיח לך שהוא קיים-ובגדול!

gil778

New member
אני חושב שיש לך יכולת לתקשר../images/Emo13.gif

ניסית?

למעלה