מיהו הדוקטור שאתם אוהבים הכי פחות?

MonicaF

New member
מיהו הדוקטור שאתם אוהבים הכי פחות?

ואני מתכוונת לכל ה-11 שעד כה.

אני מכתירה את השישי, קולין בייקר, לבלתי נסבל. אבל אתן לו צ'אנס - כאילו שיש לי ברירה... הלא אני צופה ברוב הפרקים הישנים בימים אלה.

לגבי מספר ההתגלמויות של הדוקטור: אתם באמת חושבים שהסידרה תיעצר בהתגלמות השלוש עשרה? או שאתם חושבים שימציא איזה פרס שאדוני הזמן נותנים לדוקטור מסיבות שלא אכתוב כאן כדי לא לספיילר לאחרים.
באחד הפרקים עם דייביסון הדוקטור אומר במפורש שיש לו רק 12 התחדשויות, ז"א 13 התגלמויות.
אגב, אהבתי את המספר הזה, 13. בר מצווה! אולי יהיה איזה טיים לורד חוזר בתשובה שיחליט לתת פרס לדוקטור להמשיך להתחדש

למרות שחיים ארוכים מדי, אינם מתנה לדוקטור, אלא לנו הצופים...

ועכשיו
למי שלא ראה את ספיישל 50 עדיין.
.
.
.
.
.
.
.
מה יהיה עם הלוחם? הוא נחשב להתגלמות או לא?
מה הגיוני לדעתכם?
לדעתי, הוא חלק מה-13. מה שעושה את קפלדי ל-13 ולא 12 (ואז ויקיפדיה ישנו את כל הטקסטים שלהם בתחום הדוקטור).
אבל, האם היתה זו התחדשות בפרק הקצר עם פול מגאן? זה נראה יותר כמו סטייה מהדרך וחזרה אליה.

Yaki J

New member
מופט נתן לזה תשובה. ספויילר עתידי

מופט דיבר על הנושא בראיון לאחרונה. ספויילר למטה לפרק הכריסמס לא לקרוא אם לא רוצים

למטה

למטה

למטה

למטה

למטה

מופט הסביר שההתחדשות של הדוקטור של מלחמת הזמן + ההתחדשות של טננט לדוקטור של רוז נחשבים להתחדשויות לכל דבר ולכן הדוקטור של מאט סמית' מיצה את כל ההתחדשויות שלו. כלומר - נכון לספיישל חג המולד, אם הדוקטור של מאט ימות, הוא לא יתחדש.

MonicaF

New member
רק עכשיו הרשיתי לעצמי לקרוא הודעתך

תודה על אזהרת הספוילר
ועל התשובה.
עכשיו - הכוונה לאחרי צפייה בספיישל.

jacobyd

New member
הסדרה תמשיך כל עוד יהיה לה קהל

לגבי אילוצים כאלו או אחרים....
הם ימציאו משהו (הגיוני יותר או פחות) כדי להמשיך.

Guy950

New member
סדרות בת אולי ימשיכו, אבל אני לא חושב כמוך

כל סדרה יכולה להמשיך עד אינסוף, אבל בשלב מסוים אתה כבר אונס את הסדרה ועושה ממנה סלט.
ממה שאני רואה אין ספק שקל לקבוע שזה יהיה הדוקטור האחרון (אדון ה-13) והסדרה הזאתי תיגמר איתו.
מה שהם כן יכולים זה לעשות עוד 3-4 עונות עם הדוקטור החדש ולסחוט את המיץ שלו עד שיימאס והם יסגרו את הסדרה איתו.

BloodyRose

New member
הסדרה רצה כבר 50 שנה

(מינוס הפסקה באמצע, פסדר)

נכון, כל סדרה יכולה להמשיך עד אינסוף, אבל לא הרבה סדרות יכולות להרשות לעצמן להחליף את כל הקאסט על בסיס קבוע ועדיין להישאר סדרה נורמלית.
דוקטור הו זו לא טלנבולה שבשלב מסויים ממחזרת את עצמה (מה כבר אפשר להכניס? הריונות? אחים אבודים? אמנזיה?). *תמיד* אפשר להמציא כוכבים חדשים, *תמיד* אפשר לנסוע לעתיד ולהמציא מה הולך שם, *תמיד* אפשר לחזור לעבר - לאירועים ודמויות מוכרים או למקומות וזמנים לא מוכרים. אתה לא מחוייב לשום דמות באשר היא - ברגע שהוגדר שהאופי של הדוקטור משתנה ביחד עם הגוף שלו, אין גבולות למה שאתה יכול לעשות איתו. מלווים - יש אינסוף דמויות. משהו לא מצליח? אתה משאיר את המלווה איפשהו, ומחפש מישהו אחר.
אתה לא צריך בכל פרק להמציא את הגלגל. אתה לא צריך לחזור לאותו המקום פעמיים. זו סדרה שהיא באמת כר פורה לכל כותב באשר הוא.
אין שום סיבה לכותבים להיצמד לכך שיש רק 13 התחדשויות. יש להם מיליון דרכים להתחמק מזה (אאל"ט, זה לא שבאמת יש לטיים לורדס יכולת להתחדש רק X פעמים. זו הגבלה שהם כפו על עצמם, וכשטיים לורד הגיע להתחדשויות האחרונות שלו, הוא עבר במועצת גאליפריי כדי שיחליטו אם הוא יכול להמשיך להתחדש או לא. מצד אחד - עד עכשיו לא היה גאליפריי, אז לא היה מי שיגיד לדוקטור לעצור. מצד שני - אולי עכשיו, בגלל שהוא הציל את גאליפריי, הם לא ינסו אפילו לעצור אותו).
זה לא "חוק טבע" שהם לא יכולים להתחמק ממנו.

ברגע שאתה יכול לעשות עם הקאסט שלך מה שאתה רוצה, ואתה יכול לשלוח אותו לכל מקום במרחב ובזמן, אין שום סיבה שהסדרה תפסיק. אתה יכול לעשות עונה דרמטית, אתה יכול לעשות עונה קומית, אתה יכול לבחור דוקטור רציני או דוקטור ליצן. אתה לא מחוייב לשום דבר, אז למה שזה יהפך ללעוס ול"סלט" כדברייך?

Guy950

New member
אז

קודם כל, את חייבת להודות שזה יהיה משעשע אם יוסיפו הריונות ואחים אבודים, כמו למשל: דוקטור *מבט עמוק* אני אח שלך *מוזיקה דרמטית* ואני בהריון...מאמא ואבא! *סוף הפרק*

ותראי, ראשית כנראה שזכרתי לא נכון. אני זוכר שנאמר שהוא יכול להתחדש רק 13 פעמים, לא זכרתי שזאת בעצם הגבלה מעשית.
כששכחתי זאת בהחלט חשבתי שאם הם יגידו "טוב מסתבר שאפשר להתחדש יותר מ13 פעמים" זה יהפוך את הסדרה לבאמת נוראית, שכן הם לא מכבדים את כל הסדרה אם הם היו עושים דבר כזה.
וכשאני אומר סלט, אני מתכוון לזה שימשיכו את הסדרה תוך התעלמות או ביטול דברים שנאמרו בסדרה בעבר על מנת שיוכלו להמשיך סדרה בצורה אנוסה. מה היופי בסדרה אם היא מבטלת את עצמה? אז כן, חששתי מסלט בסדרה הזאת. (אין פה גזענות כלפי סלטים, אני מת על סלטים. במיוחד עם אבוקדו)

ולגבי זה שהסדרה בת חמישים, את שוכחת אבל שבאמצע הם עשו הפסקה של למעלה מעשור, והסרט מ1996 לא במיוחד נחשב לחלק מהסדרה המעשית. אז הסדרה לא שרדה 50 שנה, הם חידשו אותה אחרי כמה זמן תוך כדי שהיא מתקשרת לסדרה המקורית. אבל בתכלס? מי שיראה את העונה הראשונה של הסדרה החדשה ילמד מהר על הסדרה אז אפשר בקלות לבטל את הסדרה המקורית כי החדשה היא סוג של חדשנות מתמשכת.
מה שאני מנסה להגיד פה זה שאומנם הסדרה בת חמישים שנה, אבל בפועל היא לא שודרה כחמישים שנה וטוב שכך כי אז, לדעתי, הפרקים שהיינו רואים היום היו נתפסים להרבה פחות איכותיים אחרי חמישים שנה של שידורים.

jacobyd

New member
ברור שהיא לא באמת תמשך לעד...

הנקודה היא שכרגע יש לה המון קהל והמון ביקוש ולא סביר שהבי בי סי יפסיקו לשדר אותה.
בקשר להגבלה עצמה כבר הוסבר שמאט הוא למעשה ההתחדשות ה13 ככה שהוא לא אמור להתחדש עוד.
הוא הדוקטור ה11 פלוס הדוקטור מלחמה פלוס ההתחדשות של טננט לעצמו.
ואנחנו יודעים שיש עוד דוקטור אחרי מאט ככה שהבעיה נפטרה.
נשאר לנו רק לגלות איך.
מי שראה את פרק חג המולד בטח כבר יודע אבל לי עוד לא יצא לראות אותו.

למעלה