מיהו הולך להתחבר לבייד הסדרה ב AXN

americanpuy

New member
שמעתי על בליד מלא דברים טובים

הם גם התחילו לשדר את סמולויל ואמרו שכולל כל העונות שיש ביס

ברודי

New member
איזה באסה שיש לי יס../images/Emo4.gif

גם משדרים לויס וקלארק וזינה. טוב נו במילא אין לי טלויזיה במכללה... לא שמעתי על בלייד שום דבר אבל ראיתי את הסרט.. לא מרגש מדי.. בטח סתם חיקוי של באפי לא?

Nitzan122

New member
באסה שיש לך יס?

יס הרבה יותר טובים מהוט (ואני מדברת בתור אחת שיש לה הוט...) כמעט את כל הסדרות שאני רואה אני מורידה כי הן כולן משודרות ביס... מה כבר יש בהוט? את סמולוויל שידרו כבר לפני שנים ביס ולויס וקלארק וזינה זה שתי סדרות שרק עושים להם עוד ועוד שידורים חוזרים... על בלייד בכלל לא שמעתי... על מה זה?

ברודי

New member
את צריכה להבין דבר אחד..

את מדברת עם מעריצה פאנטית של לויס וקלארק וזינה
אני מסוגלת לראות את זה מיליון פעם ולא ימאס לי! [חוץ מהעונות הראשונות של זינה ופרקים של לו"ק שראיתי כבר יותר ממיליון פעם] וסמולוויל זאת סידרה מצוינת! [סופרמן
] אז סתם התבאסתי.. אבל האמת שאני די מרוצה מיס. יש להם סדרות מצוינות! בזמנו הייתי רואה את יס סטאר ברצף בלי הפסקה. עכשיו אני עוקבת רק אחרי נמלטים. אין לי זמן לשאר...

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif נמלטים באמת סדרה טובה

דוגמא לעוד סדרה שאני צריכה להשיג באמצעים בלתי חוקיים
הדברים הטובים היחידים שיש בהוט זה ורוניקה מארס (
למרות שגם אותה אני מורידה אבל זה כי לורוניקה אי אפשר לחכות כל כך הרבה זמן... בסוף אני סתם יספילר לעצמי וזה יהיה מעצבן
) והאוס... זה בערך שני הדברים היחידים שאני רואה בטלוויזיה... (טוב אולי עוד איזה סדרה מפעם לפעם אבל כאלה שיש גם ביס) והאוס גם לא בקביעות...

ברודי

New member
ורוניקה ראיתי כשהיה ביס

לא הכי התלהבתי... לא יודעת.. מה זה האוס?
חוץ מזה ש"השיר שלנו" הרבה יותר טוב מהאלופה

Nitzan122

New member
כשהיה בערוץ 10?

טוב שהם לא הרסו את זה לגמרי, באמת שערוץ 10 התעלל בסדרה הזיז שעות כל שבוע בערך וזה אם בכלל היה פרק מה שקרה במקרה הטוב פעם בחודש ואז עוד נזכרו להתלונן שאין רייטינג... נו באמת אנשים דפוקים! בכל מקרה זאת סדרה ממש טובה אם יש לך כח כדאי לך לנסות להוריד אותה... אני בכלל לא אתווכח כי ראיתי אולי 5 דקות בחיי את "השיר שלנו" והאלופה (למרות שראיתי אותה קצת
(ויותר מידי)) באמת לא ממש מעניינת... האוס זאת סדרה על רופא (בשם האוס למרבה ההפתעה
) והצוות שלו שהם מומחים לכל מיני מקרים מוזרים ומחלות משונות. אני לא יודעת לכתוב תקצירים בצורה נורמלית אז תצטרכי לסלוח לי על העובדה שזאת נשמעת סדרה מעניינת בערך כמו "האלופה"
אם מישהו כאן רואה הוא בטח יוכל להרחיב בצורה קצת יותר מעניינת, אבל זאת באמת סדרה מעולה...

AVriL AddiCt

New member
ברודי...אין מה להשוות בין באפי

לבלייד..מבחינת האפקטים וכל זה... טוב בלייד זה סרט... ובאפי זו סידרה... ושלא תביני לא נכון אני חולה על באפי ויש לי כמה קלטות...

catchthegirl

New member
ראיתי את הפרומואים אחלה סדרה בלייד

אחלה סדרה לפי הפרומואים מלא אקשן וארמדםםם אני הולך לראות היום בשעה 10 בלילה

ברודי

New member
דווקא השחקן הראשי נראה לא משו...

בניגוד לשרה מישל גלר בבאפי...
אבל כמה סדרות כבר אפשר לעשות על קוטלי ערפדים? חשבתי שמיצו כל רעיון אפשרי בבאפי... מעניין אם הם יצליחו בבלייד לחדש קצת.

למעלה