מיהו הזמר הלטיני מס.1?

מיהו הזמר הלטיני מס.1?

שלום לכולם! לא זה אנריקה איגלסיאס... מישהו שמע על אלחנדרו סאנז? הזמר הלטיני הכי מצליח בעולם היום. תנסו בקאזה...Alejandro Sanz לא תפסידו

תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.

../images/Emo103.gifזה לא רק משחק../images/Emo43.gifתפוזLive

מה חושב יורם לוינשטיין על כישורי המשחק של צ'ינו? הערב, בשעה 20:30, מגיע יורם לוינשטיין, המורה למשחק של דיירי הוילה, להתארח בצ'אט המצלמות של פורום YTV. אפשר לשרשר שאלות מעכשיו.

../images/Emo82.gifארוח עוד מתמודד שעוזב את הוילה

כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

michalas

New member
היי../images/Emo70.gif חזרתי../images/Emo70.gif

אתמול בערב כבר אבל לא ממש היה לי זמן להיכנס... היה מדהים
כ"כ כייף
אוף...אם היה לי סורק זה היה טוב... :\ התגעגעתי

perrinat

New member
../images/Emo24.gifברוכה השווה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

שמחה שנהנת

SShirly

New member
אלחנדרו סאנס ../images/Emo13.gif

אלחדנרו זמר נפלא
אבל הזמר האהוב עלי נקרא Christian Castro. לא שמעתם מוזיקה עד ששמעתם אותו. הוא טוב בהרבה מאלחנדרו. תענוג מובטח

tu amor es azul

שלום לך! קריסטיאן לא רע. בקשר לאלחנדרו... אני חושב שהוא הרבה יותר מוכשר אבל את יודעת... על טעם, על ריח ועל מוסיקה אין להתווכח. בכל מקרה אני שמח שאת מכירה את אלחנדרו.

SShirly

New member
../images/Emo13.gif

לאלחנדרו יש קול משגע, אבל אני לא יודעת למה, הקליפים שלו תמיד כרוכים בסבל שלו מצד בנות וזה די מרגיז אותי. כריסטיאן שר על אהבה אך על פנים רבות שלה. מה גם שאני יותר אוהבת את הקול שלו. בכל אופן, שניהם זמרים נפלאים ולא חייבים להשוות יותר. שבת שלום

למעלה