מיהו החוטא?

• פותח הנושא g3h
  • פורסם בתאריך

g3h

New member
מיהו החוטא?

קבוצת חרדים הנקראת נטורי קרתא שוללת את אמונתם של חילונים ציוניים ורואה בהם חוטאים, רק מפני שהם מכירים במדינת ישראל לפני בוא המשיח. קבוצת נטורי קרתא רואה במלחמה נגד הציונות מעין שליחות ועושה הכל על מנת לפגוע בציונות. בדרך, הם מפרים מספר מצוות, ביניהן שני דיברות - "אל תענה ברעך עד שקר" ו-"אל תרצח". האם הם החוטאים האמיתיים? בואו לקרוא על הנושא החשוב הזה ולהביע את דעותיכם - כאן. דעותיכם חשובות! תודה רבה.

אופירA

New member
מנהל
בלוג באינטרנט

בלוג באינטרנט של ילדה בת 15 אינו המקום הראוי ללמוד על קבוצת נטורי קרתא ומעשיה. הילדה מספרת את מה שלמדה מהתקשורת. אם מישהו רוצה ללמוד יהדות מ-Ynet הוא לדעתי בצרות צרורות, על אף שיש להם מדור יהדות מכובד ורחב במיוחד. אני ממליצה לקרוא ספר מקסים, שנקרא "שומרי החומות", המתאר את חייה של הגיורת רות בלויא מהתקופה שלפני קום המדינה ולאחריה, ולקבל תמונה אמיתית על קבוצת "נטורי קרתא". אגב, אני לא ממליצה להיכנס ל"בלוג שלי", ולקרוא בו סיפורים מסמרי שיער על הקבוצה הגדולה שנקראת חילוניים בארץ ישראל - איך הם אונסים ורוצחים ושודדים ומטביעים ילדות קטנות באמבטיה וקוברים אותם ביער וכו' וכו' - משום שה"בלוג" הזה אינו דובר אמת(למעשה, הוא אינו קיים), אלא משליך מקבוצת העבריינים על כל קבוצת החילוניים, דבר שהוא חסר היגיון וחסר יושר. התייחסות לקבוצת אנשים צריכה להיות אמיתית ובוגרת הרבה יותר.

למעלה