מיהו המיילל ברוח! והפעם-לאורנה נסיכת קלינסטי!

מצטערת על העיכוב

טיילתי בצפון וחזרתי רק היום

רעוּת

New member
שאלות../images/Emo70.gif

איזה עוד אמנים את אוהבת חוץ מרונה? מה השיר של רונה שאת הכי מזדהה איתו? והשיר שלה שאת הכי פחות אוהבת שלה?

תשובות ../images/Emo70.gif

איזה עוד אמנים את אוהבת חוץ מרונה? הלהקה הראשונה ששמעתי היתה הביטלס, ואני מעריצה אותם ברמת הגרופיות מגיל 12. חוץ מזה אני מאד אוהבת את כוורת, יוני רכטר, החלונות הגבוהים, החברים של נטאשה, ברי סחרוף, לו ריד והולווטס בכלליות, דיוויד בואי, ניק דרייק, לאונרד כהן, סיימון וגרפונקל, בל וסבסטיאן, ביל אוונס... יש לי גם אוסף של פסקולים. מה השיר של רונה שאת הכי מזדהה איתו? זה בא בתקופות, אבל באופן כללי "הקול שקורא לי" הוא שיר שאני תמיד מתחברת אליו והוא תמיד נכון וכואב. והשיר שלה שאת הכי פחות אוהבת שלה? "אהבה שקופה". זה שיר טוב אבל איכשהו אף פעם לא הצלחתי ממש להתחבר אליו.

רעוּת

New member
חחח בדיוק ידיד שלי שאל אותי

למה אף אחד לא מסכים ללכת לפול מקרטני, אז הזכרתי לו את הפרט השולי של המחיר והוא אמר לי- "אבל הוא מהביטלס!", ואז זה עשה לי אסוציאציה לכותל המערבי
כאילו, שהוא לא בהכרח הקיר הכי טוב שהיה שם, אבל זה מה שנשאר ולכן צריך לסגוד לו
.

יש בזה משהו

למרות שהזלזול הזה בפול מקרטני מעצבן אותי ("שהוא לא בהכרח הקיר הכי טוב שהיה שם"). אני שומעת הרבה את האמירה שג'ון יותר טוב בגלל שפול "רגשני"; ופול אחראי להמון שירים נפלאים שיכולים להרכיב מופע שלם. לגבי ההופעה הזו ספציפית, אני ממש מתלבטת אם ללכת, כי בנוסף למחיר אני ממש פוחדת מהופעות המוניות כאלה. כל השנים אמרתי לחברים שהיחיד שאני מוכנה ללכת עבורו להופעה המונית זה פול מקרטני ועכשיו אני צריכה להתמודד עם האמירה

רעוּת

New member
אני לא כזה מבינה בביטלס ../images/Emo16.gif

אז זה לא מתוך קטע של זלזול. סתם, כל הסגידה הזאת וזה, אפילו אם זה מוצדק. הזכיר לי את הכותל
לא חשוב, כל אחד והאסוציאציות שלו . אני בכלל לא זוכרת מי היו השניים האחרים חוץ ממנו וג'ון לנון

רעוּת

New member
../images/Emo51.gif

אני יודעת שלא להבין בביטלס זה חור בהשכלה, ואפילו יש לי איזה דיסק או שניים שלהם בבית פשוט אף פעם לא טרחתי להקשיב
אה, וגם ידעתי לנגן את יסטרדיי ואלינור ריגבי ועוד כמה שירים מפוסרמים
ואז הגעתי לכיתה ז' והתקלקלתי והתחלתי להקשיב לבריטני (ורק שתדעו שבייבי וואן מור טיים הוא שיר גאוני. במיוחד בביצוע מטאל). |סמסמךאנושימזעזע|.

חח זה בסדר, אני עד היום לא ראיתי טיטאניק...

בכל אופן, אני ממליצה לך להקשיב (איזה דיסקים יש לך?). הם באמת מעולים ויש להם כל-כך הרבה סגנונות שאפילו לשונאי ביטלס מושבעים (יש כאלה! התאמינו?) יש לפחות שיר אחד אהוב. בקשר לחור בהשכלה, לי היה חור רציני כי הביטלס היו הלהקה הראשונה שלי... עד גיל 13 בערך לא ידעתי מה פירוש המושג "סולן" כי בביטלס כולם שרים.

רעוּת

New member
לא יודעת איזה יש לי, הם בבית ../images/Emo7.gif

אח שלי היה מכריח אותי לנגן שירים שלהם וטוען שהוא נותן לי רק את הקלים (ע"ע יסטרדיי) כי אני גרועה מדי בשביל הקשים (מה, לא כל השירים שלהם הם רק עם 3 אקורדים?!
) ושכשאני אגדל אני אבין. והנה גדלתי ונשארתי טיפשה
. אבל טיטאניק זה באמת חור בהשכלה :/ בכיתה ו' ידעתי אותו בע"פ. ואני חייבת לציין שעדיין לא אהבתי את ליאונרדו דיקפריו
. הייתי קוראת לו לאונרדו דה-קרפיון. תמיד הייתי ככ בוגרת
ובטח רונה מבינה בביטלס (אמרת שהיא הופיעה בפסטיבל שלהם לא
) ואם תלכי להופעה תוכלי לארוב לה (אם תמצאי אותה בין כל המליון אנשים שיהיו שם?!) ולהגיד לה "אמגגגגגגגגגגגג רונה תעשי לי ילדדדדדדדדדדדד". או שזה יהיה יותר פשוט ללכת להופעה שלה ולעשות את זה שם.

../images/Emo6.gif אני לא בטוחה שרונה תקבל את זה בהבנה

כשטיטאניק יצא הייתי ביסודי וכל החברות שלי הלכו, ורק אמא שלי לא הרשתה לי ללכת כי "זה עצוב מדי". אמנם אחר-כך התגלה אצלי דיכאון קליני אבל אי אפשר להגיד שהיא לא ניסתה...

רעוּת

New member
אני פחדתי שזה יהיה מפחיד מדי ../images/Emo6.gif

שיראו אנשים מתים מיתות משונות כשהספינה טובעת
אבל זה דווקא היה די משעשע. כבר אז הייתי מורבידית
ואפילו לא בכיתי בסוף. כבר אז לא היו לי רגשות.

Einav85

New member
Here comes the sun!../images/Emo99.gif

אחד השירים האהובים עלי שלהם :) אבל אני אישית הכי אוהבת את פול מקרטני

מיץ פזי

New member
נוף :)

חח מצטערת שעניתי במקומך מקודם, חח לא יודעת מה חשתי לעצמי P: בכל מקרה, שאלות:
מאיפה הכינוי שלך? אני זוכרת שפעם מישהו אמר על זה משהו אבל אני לא זוכרת.. אז הסבר מפורש בבקשה :)
מאיפה את? איפה את גרה עכשיו?
מה הדבר שלא תעשי בחיים, גם בשביל מליון דולר?
לנשום בספירה לאחור/עיניים זרות?
הכנת כבר שאלות לאירוח ביום חמישי?
התחלת ללמוד היום? מה את מאחלת לעצמך השנה? (אוי ויי זה נשמע כזה מורות ביום הראשון ללימודים. בשבילי זה ה-1 בספטמבר הראשון שהוא חסר משמעות אז אני מנסה לחלוב קצת התרגשות תחילת שנה מאחרים..)

זה בסדר ../images/Emo13.gif

מאיפה הכינוי שלך? אני זוכרת שפעם מישהו אמר על זה משהו אבל אני לא זוכרת.. אז הסבר מפורש בבקשה :) אז ככה. כשהייתי בת 12 הייתי פריקית של D&D ופנטזיה, והיתה סדרת ספרים (גרועה) שמאד אהבתי בשם "רשומות רומח הדרקון". לאורנה נסיכת קלינסטי היא דמות משם (מין אלפית מושלמת כזו). נרשמתי לתפוז בגיל 12, ומאז אנשים כבר התחילו לזהות אותי בכינוי וכך למרבה הפאדיחה הוא נשאר ככה עד עצם היום הזה. מאיפה את? איפה את גרה עכשיו? נולדתי בבני עטרות ואני גרה עכשיו בשוהם (אני מניחה שזה לא אומר לך שום דבר אבל בכל זאת...) מה הדבר שלא תעשי בחיים, גם בשביל מליון דולר? את רוב הדברים. למרבה המזל לא חסר לי אוכל\מגורים\בגדים ואני לא צריכה מיליון דולר :). לנשום בספירה לאחור/עיניים זרות? לנשום בספירה לאחור, אם כי שניהם מצויינים. אני מאד אוהבת את העטיפה של עיניים זרות. הכנת כבר שאלות לאירוח ביום חמישי? האמת שלא... יש לי הרבה שאלות אבל אני חוששת שהן אישיות מדי, כך שאני חושבת שפשוט אקרא את התשובות למה שאחרים ישאלו. התחלת ללמוד היום? מה את מאחלת לעצמך השנה? (אוי ויי זה נשמע כזה מורות ביום הראשון ללימודים. בשבילי זה ה-1 בספטמבר הראשון שהוא חסר משמעות אז אני מנסה לחלוב קצת התרגשות תחילת שנה מאחרים..) לא, סיימתי בית-ספר (במזל טוב!). אני מתחילה לעבוד בקרוב בסינמטק ת"א ואני מקווה שאשכיל ואעשה ליוצרת קולנוע לתפארת. אבל בהחלט יש התרגשות - בעיקר לקראת החורף (שיבוא אמן).

למעלה