מיהו המיילל ברוח! והפעם- מעיין! (speedy 123)

רעוּת

New member
../images/Emo26.gif

על מה את מנגנת? אני גם רוצה לנגן את מבול
האם ערן צור מפחיד גם אותך? (סורי, פשוט, שמעתי שיר שלו עכשיו והוא תמיד מפחיד אותי ממש, יש לו את הפדופיל לוק ולא הייתי רוצה לפגוש אותו בסמטה חשוכה. אז רציתי לדעת אם זאת רק אני
) ונורית גלרון? (טראומות ילדות מחמישה בלונים
) ובאופן כללי, יש איזה אמן שאת פשוט לא מסוגלת להקשיב לו? ולמה?

הו איזה הפתעה:)

על מה את מנגנת? מנגנת על גיטרה האם ערן צור מפחיד גם אותך? (סורי, פשוט, שמעתי שיר שלו עכשיו והוא תמיד מפחיד אותי ממש, יש לו את הפדופיל לוק ולא הייתי רוצה לפגוש אותו בסמטה חשוכה. אז רציתי לדעת אם זאת רק אני )אממ לא הוא לא מפחיד אותי....מעטים הדברים שמפחידים אותי:) ונורית גלרון? ממש ממש לא... ובאופן כללי, יש איזה אמן שאת פשוט לא מסוגלת להקשיב לו? ולמה?יש הבדל בין לפחד מאומן לבין זה שאני לא מסוגלת להקשיב לו... אין משהו שאני לא מסוגלת להקשיב לו....אה רגע בעצם יש! זהו לא משהו מסויים זה סגנון- מזרחי כבד...כל האבי ביטר למיניהם...זה פשוט נורא......מה הם חשבו שהמציאו את הז'אנר הזה!?

Einav85

New member
../images/Emo168.gif

מה את מתכוונת ללמוד? אם היתה לך הזדמנות ללכת להופעה של כל אמן, מי זה היה? מה המטלה הכי שנואה עלייך? איזה אייקון בתפוז את הכי אוהבת (לאט לאט נגמרות לי השאלות...)? באיזו עיר בישראל הכי היית רוצה לגור?

תשובות..

מה את מתכוונת ללמוד?אנימציה. בדיוק אתמול הודיעו לי שהתקבלתיייי ייאי אם היתה לך הזדמנות ללכת להופעה של כל אמן, מי זה היה?כ-ל אומן?. דמיאן רייס מה המטלה הכי שנואה עלייך? מטלות עושים מאהבה או לא עושים בכלל....חוץ מזה אין דבר כזה "מטלה" זה הבית גם שלנו..... איזה אייקון בתפוז את הכי אוהבת (לאט לאט נגמרות לי השאלות...)? אני בגמילה באיזו עיר בישראל הכי היית רוצה לגור?רעננה:)

מיץ פזי

New member
כן ספידי גונזלס, אמרי נא לי

איפה שירתת בצבא? היה שווה לחתום קבע? עד לאן היית מוכנה לנסוע בשביל הופעה של רונה? בשביל הופעה בכלל? את אוהבת את השם שלך? אמרו לך פעם שמתאים לך שם אחר? איך היית רוצה שיקראו לך אם לא מעיין?

הרי לך מיץ פזי

איפה שירתת בצבא?אממ בכמה מקומות...המרכזיים שבהם זה רמאללה,וגבול לבנון.. היה שווה לחתום קבע? בהחלט!זה כיף שיש חייליםשתחת פיקודך...הם העיסוק העיקרי במהלך היום... יו זה מזכיר לי משו (לא קשור אבל בא לי לספר)- הצלצול בפלאפון שלי היה "הפעם האחרונה" -ואצלנו כולם ידעו בדיוק לשייך כל צלצול לבן אדם שהפלאפון שייך לו... יום אחד הייתי בשיחה עם חיילת שלי ופתאום היה לי טלפון- ואז פתאום היא התחילה לשיר את השיר (עם המילים!!!) כל כך שמחתי...היא לא הכירה את השיר הזה בכלל לפני שאני הגעתי! זה היה בהחלט מרגש:) במיוחד שהיא הגיעה לשורה של :"כל החיילים שלי הלכו לשםםם אוווו" מתגעגעת אליהן ): עד לאן היית מוכנה לנסוע בשביל הופעה של רונה?בתחבורה ציבורית-עד ת"א ברכב פרטי- תלוי במצב רוח:) בשביל הופעה בכלל?תלוי מי מופיע וכמה בא לי לראות אותו... את אוהבת את השם שלך?כן הוא נחמד לא? אמרו לך פעם שמתאים לך שם אחר?לא..כל הזמן אומרים לי :"מים שקטים חודרים עמוק" אני חושבת שהוא מתאים לי... איך היית רוצה שיקראו לך אם לא מעיין?דור,טום,שחר,עדי

למעלה