מיהו הקיבוץ הצפוני ביותר ?
ה האילתית 2 New member 10/2/07 #3 השתרבבה דיעה פוליטית ?../images/Emo8.gif משגב בקיבוץ הצפוני בגליל העליון. כל קיבוצי צפון הגולן צפוניים יותר. לדוגמה : מרום גולן היושב לרגלי הר בנטל ,או אלרום הנמא ליד הר חרמונית צירפתי קישור יפהפה בהזדמנות זו על ישובי הגליל והגולן. כאן
השתרבבה דיעה פוליטית ?../images/Emo8.gif משגב בקיבוץ הצפוני בגליל העליון. כל קיבוצי צפון הגולן צפוניים יותר. לדוגמה : מרום גולן היושב לרגלי הר בנטל ,או אלרום הנמא ליד הר חרמונית צירפתי קישור יפהפה בהזדמנות זו על ישובי הגליל והגולן. כאן
ל ללי שוברת שתיקה New member 10/2/07 #5 מזכיר לי שחברים שלי היו בגרעין נח"ל שהלך למשגב ועל החולצה היה כתוב להם "... הקיבוץ הכי צפוני בעולם "
ה האילתית 2 New member 10/2/07 #8 מי אמר שהפורום לא מפרה קבלי כאן. וזה היה בהקשר לקיבוץ הכי צפוני, סוג עץ במיקום הצפוני ביותר.
ל ללי שוברת שתיקה New member 10/2/07 #9 יפה מאוד גם לי יש מאחורי הבית עץ אלון מדהים ומוגן כמובן. הוא היה מוקף גם שדה חרציות אך לצערי עכשיו בונים סביבו והוא כבר לא יהיה נגיש בתמונה רואים את העץ אחרי שכבר הרסו את השדה המקסים
יפה מאוד גם לי יש מאחורי הבית עץ אלון מדהים ומוגן כמובן. הוא היה מוקף גם שדה חרציות אך לצערי עכשיו בונים סביבו והוא כבר לא יהיה נגיש בתמונה רואים את העץ אחרי שכבר הרסו את השדה המקסים
S shagam11 New member 10/2/07 #10 התפרצת לדלת פתוחה... לא מוותר על גרגר משטח רמת הגולן, גם לא תמורת שלום "אמיתי"!!! איך מישהו אמר - העיניים של המדינה" הוא צדק!
התפרצת לדלת פתוחה... לא מוותר על גרגר משטח רמת הגולן, גם לא תמורת שלום "אמיתי"!!! איך מישהו אמר - העיניים של המדינה" הוא צדק!