מיהו מוכר טוב?

asafk272

New member
מיהו מוכר טוב?

הי רק לאחרונה שמעתי על ebay והאופציה לפתיחת חנות וירטואלית , כדי לבנות תוכנית עיסקית עלי להבין מהם העקרונות החשובים ביותר עליהם יש להקפיד כדי שהחנות תהיה מוצלחת ורווחית? תודה לכולם על הפורום הנפלא הזה...

ווטרס

New member
מוכר טוב הוא אחד שלוקח על עצמו יוזמה

ומתחיל לקרוא באינטרנט מאמרים המסבירים כיצד נכון לנהוג כבעל חנות\עסק באיביי. חיפוש קטן בגוגל יניב לך מאות תוצאות. כל מה שצריך הוא טיפת יוזמה וידיעת אנגלית. (אם אתה לא יודע אנגלית טוב, יהיה לך מאוד קשה להתמודד כנגד אלפי המתחרים הפוטנציאלים שלך באיביי שכן יודעים אנגלית). בהצלחה.

evilihi

New member
אוהבת כאלה

שומעים את המילה איביי, ונהיים להם סימנים של דולרים בעיניים. ואז הם מבקשים גם שנגיד להם מה למכור ואיך

אני חושב שהתשובה היא:

אותן התכונות שצריך סוחר בכל מקום אחר בתוספת ידידות ואהבה למחשבים ואינטרנט. בסה"כ צריך ראש של סוחר, יוזמה וקצת אומץ

נראה לי שאתה סופג קצת מהציניות של הפורום

המקביל...לא שיש בזה משהו רע...אבל הציניות הנשפכת שם ועוד כמה דברים הם אלו שהביאו אותי להקים יחד עם האקס את הפורום הנוכחי. אבל תמיד צריך את הציני בפורום...שא ברכה ותן לנו בראש

ווטרס

New member
האמת שלא הייתי ציני בכלל.

במקרה הזה דווקא התאפקתי ועניתי במלוא הרצינות. הדגש היה על כך שאי אפשר להיות סוחר מוצלח אם אין בך טיפת יוזמה משל עצמך. מאותה סיבה שאי אפשר לשאול מליונר איך להיות מליונר או גאון איך להיות גאון - זה פשוט בא ממך. לעיתים ישנן שאלות כלכך רחבות ומעיקות כמו "איך מוכרים באיביי?", "מה זה פייפל?" שהן פשוט דורשות התייחסות צינית. בכל אופן, מצטער אם פגעתי במישהו

asafk272

New member
להיות סוחר טוב זה ברור

רציתי לדעת יותר על עיניין התגובות והפידבקים.. האם יש משמעות למספר הפידבקים ? האם כל קונה מחוייב בשליחת פידבק? מזה פידבק לא טוב ? ואיך הוא משפיע על המכירות שלי? האם שווה להתחיל מייד עם מוצר יקר ערך או ששווה ליצור אמון? ככה בכללי את תוכנית אני אבנה בעצמי תודה

תשובות

אני חושב שווטרס צודק ואתה באמת פשוט מנסה לחסוך מעצמך לקרוא הרבה...אולי אתה מתאים לפרופיל של אלה שהולכים לקורס...כל התשובות נמצאות באינטרנט, אתה מוזמן גם להיכנס לאתר שלי ולקרוא קצת מאמרים. לגבי מוצר ראשון, מוצרים פשוטים בהתחלה כדי לצבור פידבקים.

למעלה