מיהם השחקנים האולטימטיביים לראות אי

iseeall

New member
מיהם השחקנים האולטימטיביים לראות אי

אני מעוניין ללכת עם אישתי לראות את ההצגה וראיתי שבחודש אוקטובר יש מחליפים. עם מי הכי כדאי לראות את ההצגה? כמובן שאני לא מחליף בשום אופן את יעל בר זוהר, אבל ראיתי שגיא זוארץ מופיע רק פעם אחת ושלאילנה אביטל גם יש מחליפה. מה אתם אומרים?

M i R i L e

New member
אני הייתי מציעה לך

מיכל אמדורסקי,אמיר פיי גוטמן,אילנה אביטל אבל אם אתה מעדיף את יעל אז סבבה.. תנסה ללכת להצגה שגם אביטל לבני וטלי אורן מופיעות, הן מעולות!! :)

m o r s h

New member
לדעתי זה ממש לא משנה..

כולם טובים
למרות שהרבה םעמים העדפתי אנשים מסוימים אבל כל פעם זה השתנה אז עכשיו אני חושב שכולם טובים

M i R i L e

New member
אתה צודק אבל..

תחשוב שזו פעם ראשונה ויחידה.. הכי טוב שיילך, אם יעל בטוח אז.. יעל בר זוהר אמיר פיי גוטמן אילנה אביטל ואם יש בתור סמי את גיא זוארץ:) הוא תותח בתפקיד הזה. ועם כל הכבוד, אבל לדעתי אביטל וטלי טובות משמעותית מהמחליפות שלהן. ומורש, אני בטוחה שגם אתה חושב ככה חחחחח

LOVEאמיר

New member
אני חושבת ש...

כדאי שתלך להצגה שאמיר משתתף בה! הוא פשוט משחק מ-צ-ו-י-ן! ומכיוון שלמיכל יש קול יותר נורמלי מיב"ז, אז הייתי ממליצה על מיכלי.. יב"ז לא יודעת לשיר...
אז לא משנה באיזה אפשרות תבחר, העיקר שתהנו!!

m o r s h

New member
כן זה הכי חשוב העיקר שתהנה!

ונשמח אם לאחר ההצגה תספר לנו איך היה

aMiRi GiRl

New member
ההמלצה שלי...

כאחת שראתה גם את יעלי וגם את מיכלי... מיכלי יותר טובה.. אבל אם אתה לא מוותר על יעלי.. (בכל זאת את הולך עם אישתך...
) אז ככה הקאסט המועדך עליי הוא: אמיר'קה מיכלי אילנה טלי אורן ואביטל ליבני ושחר ישי... (הוא מדהים! איזה כיף שהוא מחליף החודש! הלוואי וייצא לי ללכת! אולי ניפגש..
) לא משנה מה תהיה הבחירה שלך אני בטוחה שתהנה ! ותזחור לפה עם חוויות!

zionyeo

New member
אהה ואם כבר, יש משו חשוב שאתה צריך

לדעת!!----- ההצגה הזאת היא לא אותו דבר בלי טלי אורן (הלוא היא סיגי) ה-מ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!

mary lou

New member
הכי חשוב: אילנה, טלי, ואביטל

<אילנה אביטל -קלרה טלי אורן- סיגי אביטל לבני- אלה> ואם אפשר אז רצוי שאמיר יהיה גבריאל (אז תלך קרוב לפני שהוא עוזב
ושגיא זו ארץ יהיה סמי וכמו שכבר אמרו פה- כולם טובים והעיקר שתהנו <בטוח שתהנו
>

למעלה