מיהם השחקנ/ית האהובה עליכם

kfir number 1

New member
מיהם השחקנ/ית האהובה עליכם

אנשים אני צריך את עזרתכם לסקר שאולי לא קשור ספציפית לסרטי אימה ומתח אבל בכל זאת רציתי להזמין את כל הפורום בבקשה לכתוב מיהם השחקנ/ית שהם הכי אוהבים? תודה מראש.

השחקני שאני אוהבת הם...

1.גוש ארטנט מ"ליל המסכות 20 שנה אחרי. 2. דניס ריצארד "יום אהבה קטלני" זו ששיחקה את פייג. 3. דיויד ברואנז "יום אהבה קטלני" ואנגל. 4. שרה מישל גלר " אני יודע מה עשית בקיץ האחרון1" ובאפי ועוד..... הם השחקנים הכי טובים שיש!!!!

morgold

New member
תגידי,את לא יודעת לשרשר הודעה

בתוך הודעה? זה מציק בעיניים לראות הודעות שלך שקשורות אחת לשנייה אבל לא מחוברות..

liavsayegh

New member
שלי הם......

ג'ניפר אניסטון (חברים.....) ג'ניפר לאב יואיט (אני יודע מה עשית בקייץ האחרון) ג'ייק ג'ילנהול (היום שאחרי מחר) אלייזיה דושקו(המרוץ לאתמול,מעודדות צמודות) קורטני קוקס (חברים,הצעקה) דיויד ארקט (הצעקה הוא שיחק את דיואו)

morgold

New member
קשה להיזכר אבל אנסה...

אני אוהבת שחקנים וותיקים...ויש המון אז בטח שכחתי כמה.. אז ככה: ג'וני דפ (חולה עלייך!!!) ריצ'רד גיר אוליבייר מרטינז,אתם בטח מכירים אותו כאוליביה מרטינז ג'וליה רוברטס אנג'לינה ג'ולי

kfc1

New member
שלי

נב קמפל,נטלי פורטמן,אומה תורמן ויש עוד אבל כרגע אני לא זוכר.

kfc1

New member
שכחתי שחקנים

אל פצ'ינו,ג'ו פשי,רוברט דה נירו,ריי ליוטה,ג'ון טרבולטה,

DAN1EL

New member
נו אני לא אוהב את זה ../images/Emo4.gif

לא רוצה לבחור שחקן אחד או שחקנית אחת. זה קשה מדי. גם לבחור שיר אחד או סרט אחד אני אף פעם לא בוחר. אבל הנה כמה שחקנים ושחקניות שאני אוהב: רוז מקגאוון (בקריירה שלפני "מכושפות") סקרלט ג'והנסון אנתוני פרקינס ז"ל סמואל ל. ג'קסון ת'ורה בירץ' ("אמריקן ביוטי", "העולם שבפנים", "התהום") ניקול קידמן אומה תורמן סטיב בושמי ריצ'ארד האריס ז"ל

smgfan

New member
שרה מישל גלר! ../images/Emo9.gif

וגם ג'וני דפ וכריסטינה ריצ'י.

kyle chandler

New member
מריסה טומיי../images/Emo168.gif

אבל זה לא קשור לסרטי מתח ואימה (תעשי לי ילד
)

NiKi†a

New member
אוקיי

ג'וני דפ אולרנדו בלום אדם סנדלר רייצ'ל וויז אנג'לינה ג'ולי מעניין את מי שכחתי.

avshalomariel

New member
וודי אלן

וודי אלן וודי אלן וודי אלן וודי אלן וודי אלן וודי אלן וודי אלן ו... ג'ק ניקולסון.

A v i s h y 1 7

New member
אנתוניייייייייייייייייי

אנתוני פרקינססס !!!!!!!!!! יוווווווווו אנייי חולההה עליוווו כזהה מושלםםםם !!!!!!!!!!!

למעלה