מיהם מגהדת' בשבילכם?

StaffordshirE

New member
מיהם מגהדת' בשבילכם? ../images/Emo47.gif

זה לא סוד שדייב לא נשאר עם אותו הרכב במשך השנים, אבל כל אחד מהמעריצים מתחבר להרכב אחד הכי הרבה מכולם, רציתי לדעת לאיזה הרכב כל אחד מכם מתחבר ומחשיב אותו כהמגהדת' שלו. 1983-1986 דייב מאסטיין, כריס פולנד, גאר סאמואלסון ז"ל,דייויד אלפסון. 1986-1989 דייב מאסטיין, ג'ף יאנג, צ'אק ביילר, דיוויד אלפסון 1989-1998 דייב מאסטיין, מרטי פרידמן, ניק מנזה, דיוויד אלפסון 1998-2000 דייב מאסטיין, מרטי פרידמן, ג'ימי דגראסו, דיוויד אלפסון 2000-2002 דייב מאסטיין, אל פיטרלי, ג'ימי דגראסו, דיוויד אלפסון 2004-2006 דייב מאסטיין, גלן דרובר, שון דרובר,ג'יימס מאקדונו 2006 - נוכחי דייב מאסטיין, גלן דרובר, שון דרובר, ג'יימס לומנזו נ.ב אם אפשר אז גם למה דווקא בחרתם באותו הרכב

genz

New member
1989-1998

פרידמן הוא הרכש הכי טוב של מגהדת' אי פעם, ומנזה? דאבל-באס בעמידה איסט קריג!

fenriz

New member
מגהדת' 85!

עם קרי קינג. סתם..ההרכב הכי שווה הוא זה של קילינג ופיס סלס עם כריס פולנד וגאר סאמואלסון ז"ל, רק חבל שכריס מכר את הגיטרה של דייב כדי לשלם על הסמים, ושגאר שתה כל הזמן (זה עוד יתנקם בו בעתיד). למרות שגם ההרכב עם פרידמן היה שווה, אבל הוא איכזב קצת בריסק (אולי בגלל שמנזה כבר לא היה שם).

soundTeam

New member
1989-1998

פרידמן ומנזה, אין מה לעשות, הנגנים הכי טובים שהיו במגהדת' ההרכב הזה גם הכי יצירתי לדעתי

Mena Rea

New member
1989-1998

מודה, אישית, אני לא כ"כ מכיר מגהדת' אחרת, רק לאחרונה קניתי משהו שהוא לא מזו-את סו פאר. בכל מקרה, הסולואים של מארטי נשמעים יותר טוב מאלו של יאנג. השירים מן הסתם הרבה יותר יפים בשלושת האלבומים שבאו אחרי סו פאר. למרות שבקטע הזה, לא יודע אם יש רלוונטיות למי היה עם דייב, כי גם ככה הבנתי שהוא הכותב העיקרי. אז אני לא מכיר את כל הליינאפים שהיו להם, אבל זה של אותן השנים מדהים. אגב, שלומי, אם אפשר בשרשור נפרד-למה כולם מההרכב הזה עזבו? בטח מתישהו אני אקרא את זה בדיסקים המאוחרים ברי אישיו, אבל בינתיים אין לי אותם. ולא ידעתי שאלפסון היה איתם מההתחלה, כבוד.

Mena Rea

New member
אה, וסאונד תופים בראסט אחד המדהימים

לא שאני מבין גדול בתופים, אבל קצת אני יודע, ובכל מקרה, סאונד כזה מלטף (למרות תיפוף אגרסיבי) לא יצא לי לשמוע. ואני מדבר על היופי של הסאונד שיוצא מהתופים. די בטוח שהם עשו משהו שונה שם, כמו הקליטו את התופים במקום שמשום מה לא חזרו אליו יותר. ממש יפה.

NYMets Man

New member
:S

אם יש סיבה שקשה לי לשמוע את האלבום הגאוני הזה זה בגלל התופים שם :S קשה לי להבין למה התחברת אליהם וקל לי להבין למה הם לא חזרו לשם יותר :|

Mena Rea

New member
מה, אתה לא חושב שהסאונד תופים בראסט

יפה? אישית מאד אהבתי.

StaffordshirE

New member
אין סיבה לעשות את זה בשירשור נפרד

לא הרבה יגיבו על זה כי אין מה להגיב כ"כ
כריס פולנד וגאר סמואלסון - בגלל שהסמים גרמו לשניהם לזלזל בתפקיד שלהם, הם היו מאחרים להקלטות, עוזבים באמצע בשביל לקחת מנה וכו' וגם כריס מכר את הציוד של הלהקה בשביל כסף לסמים, אז זה די עשה את העבודה חח ג'ף יאנג - דייב חשד שהוא שכב עם חברה שלו באותה תקופה, דיאנה. צ'אק ביילר - הוא פשוט זילזל, הוא פספס הרבה הופעות סתם כי לא היה לו חשק, ונחש מי החליף אותו? טכנאי התופים שלו, ניק מנזה
ניק מנזה - אחרי שדייב הפסיק עם הסמים הוא ביקש שאף אחד מהלהקה לא ישתמש גם, מרטי מעולם לא השתמש חוץ מכמה פעמים בתיכון, אלפסון נגמל מזמן אבל רק מנזה המשיך לקחת בסתר, שדייב גילה את זה הוא הרגיש שהוא בגד באמון שלו כי הוא יכל לגרור אותו גם. מרטי פרידמן - הוא עזב מהסיבות הכי הגיוניות, פשוט נמאס לו מהמוזיקה, הוא רצה ליצור מוזיקה משלו והרגיש שכל עניין הט'ראש מטאל כבר לא ממש מושך אותו. אל פיטרלי וג'יימי דוגראסו - הם לא עזבו, כשדייב נפצע ביד הלהקה התפרקה, אז שהוא הקים את מגהדת' מחדש הוא פשוט לא אמר להם לבוא.. דיוויד אלפסון - היה לו איזשהו סיכסוך עם דייב שלא ממש הבנתי, מה שכן הבנתי זה שאלפסון רצה לתבוע אותו ללא צדק.. ג'יימס מאקדונו - פשוט עזב, אף אחד לא אמר למה ואיך, פשוט חברי הלהקה החליטו באופן בוגר והוא הסכים עם זה. זהו

למעלה