מיהם עובדי הציבור שאישרו דבר כ"כ מכוער?

דקל נור*

Well-known member
הרי בסופו של דבר, בני אדם צריכים לחיות בתוך המפגע לעיניים הזה או למצער, להביט עליו מרכב חולף.
מה עבר ליזם, לאדריכל, לראש המועצה, לחברי הועדות לתכנון ובניה,בראש??

קבצים מצורפים

• Screenshot_20220706-165342_Gallery.jpg
    Screenshot_20220706-165342_Gallery.jpg
    KB 784.3 · צפיות: 10
נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הרי בסופו של דבר, בני אדם צריכים לחיות בתוך המפגע לעיניים הזה או למצער, להביט עליו מרכב חולף.
מה את מתרגשת? הפרוייקט של הולילנד בניצוחו של הגאון אולמרט נראה טוב יותר? 1657116453381.png

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לא!
אבל אודי חמודי או זה שאחריו הדוס קיבלו קצת מריחה של מזומנים, לא?! לכאורה
כנראה. אלא שהדוס ההוא, נפוליאונסקי או איך שהיה שמו(ק), היה אדם עשיר בפני עצמו והוא גם לקה בסרטן, ככה שריחמו עליו והוא לא הושלך לכלא יחד עם מי שכן הושלך. ונראה שהוא אפילו חי באושר ועושר עד עצם היום הזה, למרות כל התחזיות השחורות שחזו לעניין תוחלת חייו. אה. והוא גם ייסד את יד צרה.
[URL unfurl="true"]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%99_%D7%9C%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99[/URL]

דקל נור*

Well-known member
אסון קריסת הפיגומים, בו נהרגו שלשום שני בחורים צעירים בגבעת זאב, אירע בפרוייקט הזה. הייתי מזהה את הכיעור בטלויזיה גם בשבריר שניה.
ככה זה כשתאוות בצע מדיחה פיקוח, בטיחות, אסטתיות ואיכות חיי דיירים.

באותו עניין, בשבוע שעבר פורסם שעד היום לא הסתיים המשפט נגד האחראים לקריסת חניון ליד ביהח אסותא שנבנה עי דניה סיבוס לפני 6 (!) שנים.
כזכור נהרגו שם 6 עובדים ועשרים ושלושה נפצעו. אני תוהה אם במשך כל הזמן שעבר משפחות ההרוגים והפצועים מקבלות בינתיים קיצבה מהביטוח.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
לצערי, טרם צילמתי את הפרויקט החדש שהחלו לבנות במרכז קריית טבעון. גלידריה לג'נדה, שנראית כארכיטקטורה מהגיהינום... מי תכנן זאת? למה ככה? בושה! אבל מכיוון ש"את התחלת", תוכלי לצפות שאציג 2-3 צילומים משם.

דקל נור*

Well-known member
לצערי, טרם צילמתי את הפרויקט החדש שהחלו לבנות במרכז קריית טבעון. גלידריה לג'נדה, שנראית כארכיטקטורה מהגיהינום... מי תכנן זאת? למה ככה? בושה! אבל מכיוון ש"את התחלת", תוכלי לצפות שאציג 2-3 צילומים משם.
מצחיק. הייתי שם לפני שבוע. לא זוכרת שראיתי משהו כזה. מול קפה ביגה בערך?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מצחיק. הייתי שם לפני שבוע. לא זוכרת שראיתי משהו כזה. מול קפה ביגה בערך?
"בערך". יש את הדשא הגדול (הכיכר). על המדרכה (ממש בצמוד לתחנת האוטובוס שנוסע לכיוון רמת הדסה) היה קיוסק שעמד סגור שנים. הורידו את הקיוסק הזה, ושם נבנה הבניין של לה ג'נדה. הוא עטוף בניילון עם הכיתוב לה ג'נדה. מבנה של 2 קומות עם פינה מעוגלת ובקומה השנייה מסגרת ברזל מעוגלת שעליה יותקן בטח גג שקוף. צילקו את מרכז הכיכר בדבר המכוער הזה.... נורא וממש לא בא בטוב לעין שאינה רגילה למבנים שכאלה.

אבח"י

Well-known member
תמיד היא היתה זוועתית. אדיאולוגיה של כוח וניגוד לבניה הנמוכה יחסית של הפלסטינים. שליטה על ראש ההר, סירוב להתמזג בנוף, אנחנו יהודים, מה לנו ולטבע, באמת?! אם יכניסו לשם חרדים, הם לא יתרגשו כמוך, שהרי כבוד בת מלך פנימה, והכל זורקים דרך החלון, החוצה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תמיד היא היתה זוועתית. אדיאולוגיה של כוח וניגוד לבניה הנמוכה יחסית של הפלסטינים. שליטה על ראש ההר, סירוב להתמזג בנוף, אנחנו יהודים, מה לנו ולטבע, באמת?! אם יכניסו לשם חרדים, הם לא יתרגשו כמוך, שהרי כבוד בת מלך פנימה, והכל זורקים דרך החלון, החוצה.
אני חושש לומר זאת... אבל לפעמים נדמה לי שה"פנימה" זה היכן ש... משם בוקעים התינוקות. אז מה שמחוצה לזה... נו. לשם נכנסים הטמפונים, ואתה יודע מה.

אבח"י

Well-known member
אני חושש לומר זאת... אבל לפעמים נדמה לי שה"פנימה" זה היכן ש... משם בוקעים התינוקות. אז מה שמחוצה לזה... נו. לשם נכנסים הטמפונים, ואתה יודע מה.
מעט מאוד יידיש דובר אנוכי, אבל "קוש מין טוכעס אריין או אראוס" מוכר לי היטב. ;-)

למעלה