מיה רק רציתי לומר לך שאני חולה חולה חולה

bee w hole

New member
מיה רק רציתי לומר לך שאני חולה חולה חולה

חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולהחולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה אבל חולה חולה חולה<חח סתם, ניסיתי להביא חיקוי שלה > אני לא מעריצה, פשוט היא ניראית לי אדם מדהים עם קריזות של שור .מצחיקה אותי מאוד. רציתי לדעת אם למישהו יש ידע על הרקע של מיה דגן לפני שהיא הפכה להיות מפורסמת? אני יודעת שההתחלה שלה היתה קשה נורא והיא עבדה מאוד קשה.אבל הנה עכשיו הכל השתלם. אני מאוד אודה למי שישיג לי את המידע. :)

תראי דוקוסלב../images/Emo6.gif

לא ברצינות, מספרים שם הרבה על הרקע שלה ומה היא עשתה לפני. איפה היא למדה וכאלה. אני למדתי הרבה משם

bee w hole

New member
ראיתי ולא הספיק לי

ציירו את התמונה יותר מדי בוורוד. ואני זוכרת שההתחלה שלה היתה הרבה יותר קשה ממה שתיארו שם.

LEEkm

New member
יש לי מידע, אני אכתוב לך במסר../images/Emo151.gif

כי אין לי כח פה...

bee w hole

New member
שאלות לכולן!

אציין כמה נקודות שאני רואה במיה, רק לאחרונה יצא לי ממש להתוודע אליה. תגידו לי אם ז ננכון או שתוסיפו תכונות נוספות שאתם רואים בה, אני מבססת זאת עפ"ח ראוינות כתבות , סרטים הצגות, מה שהיא משדרת: 1. כריזמתית 2. בעלת אמון עצמי. 3. שמה זין על כל העולם. 4.הומור עצמי. 5. יוזמתית. 6.בעלת פוקוס.<יודעת מה שהיא רוצה> מה דעתכן?

MוEוR

New member
גם אני חשובת ככה../images/Emo13.gif

וכן יש פה גם בנים
עידן מה אתה?XDD

למעלה