מיואשתתת.... חייבת דעה של מישהי...

לילוש56

New member
מיואשתתת.... חייבת דעה של מישהי...

אוקי אז ככה... אני חייבת דעה של מישהי בנושא.... היה לי מישהו לפניי שנתיים ואהבתי אותו והוא אותי והכל היה טוב ויפה עד שרבנו וזה נגמר דיי מגעיל כאילו לא דיברנו על זה אף פעם... יותר נכון לא דיברנו בכלל כמעט במשך שנתיים... ועכשיו אחרי שנתיים התחלנו שוב לדבר.... ו... אנחנו מדברים כמעט כל יום עד השעת הקטנות של הלילה... כאילו ממש כל שיחה איזה 4 שעות... ובקיצור... רציתי להיפגש איתו כדי להגיד לו שאני אוהבת אותו עדיין... והוא התחמק... וזאת לא הפעם הראשונה שהוא מתחמק מפגישה וכשאני אומרת מתחמק זה לא שהוא אומר אני לא יכול וכאלה זה שהוא אומר ניראה ויכול להיות ונדבר אבל כשהיום של הפגישה מגיעה משום מה הוא מנתק כל קשר והוא לא מדבר איתי כל היום ובלילה מאוחר הוא עונה..ולמשל פעם אחרונה הוא חזר אליי רק ב12 וחצי וגם לא הסביר למה הוא לא בא או למה הוא לא ענה הוא רק רצה לדעת מה רציתי להגיד... אז בסוף אמרתי לו שיש משהו שהוא צריך לדעת וחבל שהוא לא בא... ואז הוא ממש ניסה לשכנע אותי להגיד מזה... ולא רציתי להגיד לו כי אני רוצה להגיד לו בפנים אבל הוא אמר שהוא לא יודע מתי ניפגש.. ובקיצור בסוף לא אמרתי לו... עכשיו מצד אחד זה ניראה שהוא לא מעוניין בי כי הוא לא רוצה להיפגש אבל מצד שני הוא מדבר איתי עד 6 בבוקר... וכבר רצו אליי שמועות שהוא כן אוהב אותי וחבר שלו אומר שזה ניראה ככה כי הוא מתבייש ממני... למרות שאנחנו מדברים והוא טוען שהוא אוהב מישהי... אבל לא אומר מי היא בטענה שאני לא מכירה אותה... בקיצוררר... אני באמת רוצה לדעת מה דעתכן על זה... סתם לראות איך זה ניראה מהצד... תודההה!!!! בבקשההההה

שלום לילוש

לא כל כך הבנתי מה את רוצה לדעת. גם לא הבנתי כל כך מה את מתכוונת לעשות עם זה.

לילוש56

New member
בקשר לשאלתך...

אני רוצה לדעת... מה את חושבת בתור אחת מהצד הוא רוצה ופשוט מפחד או שהוא לא רוצה!?...... אני רוצה פשוט לגמור עם זה ולהגיד לו שאני אוהבת אותו

אחת מהצד?

איך אני יכולה לדעת? הנתונים שהבאת יכולים להצביע על הרבה מאוד אפשרויות. ובכלל, זו שאלה שאין לי מושג איך עונים עליה - אני יכולה לייעץ לך בתחום של בינך ובינך ולא בינך ובינו. כדאי שתפני את השאלה הזאת לפורום שעוסק ביעוץ רומנטי. זה פורום הפוך....

למעלה