מיואשת ויודעת שצריכה לסיים את הקשר

גאולה28

New member
מיואשת ויודעת שצריכה לסיים את הקשר

אני בזוגיות של 5 שנים ,אני רוצה לשפוך את הלב ....בעצם אני לא מרגישה שזה זוגיות נמאס לי שכל דבר בא ביוזמתי מאז שהכרתי אותו אני זאת שהצעתי לו חברות אני זאת שרמזתי על קשר רציני אני אהבתי אותו והוא זרם עם זה ולא סירב הבטיח שיתן לי הכל היה קונה מתנות לוקח לבלות ואמר שהתחתן בעתיד ואני חייתי באשליה שהכל ורוד אחרי 3 שנים של רמיזות ולחץ שזה הטעות שעשיתי הציע לי כאילו נישואים ואז כשהיינו צריכים להגיע למעשה התחיל לדחות ולדחות לשחק משחקי שקרים ואני בתמימותי חיכיתי בסבלנות כמו שאמר שימצא עבודה טובה ויחסוך כסף אבל שנה עברה וכלום לא השתנה אצלו אפילו לא הציג אותי רשמית בפני משפחתו לעומת שהמשפחה שלי כבר ידעה על חתונה בקרוב ואז אחרי המון ויכוחים ורדיפות למרות שאיימתי עליו שניפרד וזהו הוא היה מפוחד ומבטיח שוב הבטחות שיעשה למעני ואני כרגיל חיכיתי ....והתחתנו לאחר 5 שנים מעייפות אני לא יודעת למה רדפתי אחריו אולי ממשיכה אולי שהיה לוקח אותי לבלות אולי זה תלות ופחד מכיוון חדש ואולי לחץ מהורים על חתונה עכשיו הוא עובד אבל הכסף הולך חצי לביזבוזים תחביבים שלו ,בקושי נמצא בבית הולך למשפחה שלו כל יום וגם שנמצא איתי הראש עליהם חוזר כל יום עייף מעבודה לא יוצאים לבלות לא מסעדה לא סרט איפה הימים של הרווקות אני שואלת מרגישה שגרה לבד אין מי שמקשיב ויבין אותי אין מספיק יחס רק אומר בטלפון אני אוהב אותך את רק שלי אל תדברי עם בחורים אל תצאי עם רוב החברות אל תחזרי מאוחר תשבעי שאת אוהבת אותי אבל אחרי כל זה מרגישה לבד בבית מרגישה שנעצרו לי החיים אין ריגושים אין צבע בחיים מצב החברתי שלי ירד מאז שהתחתנתי מרגישה בדיכאון בבית לבד והוא בא בערב מבקש את המנה היומית והולך לישון או במחשב ופעם בשבוע נזכר קצת לגעת עבודות בית כמובן שנופל עליי למרות שגם אני עובדת משרה חלקית לא מדבר על קניית בית, חיסכון,והבאת ילד לעולם
מדבר רק על עצמו התחביבים שלו ושהוא אוהב אותי אבל לא מרגישה מסיק יחס אכפתיות ..... תודה למי שקרא עד כאן אין לי מילים כבר התייאשתי כשאני חושבת על גירושים זה מדכא יותר כי אני עדיין אוהבת אותו למרות הכל אבל לא מאושרת ודיברתי איתו על הכל אבל זה לא משתנה

האמת התעייפתי לקרוא. כתבת בלי שום סימני פיסוק

מה את שואלת? האם כדאי להתגרש?
נשמע שאין פה קשר בכלל ולא היה מעולם. כניראה שהסיבה שהתחבת איתו כי פחדת שלא תשיגי מישהו אחר יותר טוב.
אולי את עם הערכה עצמית מאוד נמוכה ולא חושבת שמגיע לך מישהו שיאהב אותך באמת.
אם אין ילדים ברקע, בהחלט אינני רואה שום סיבה להמשיך בזוגיות הזו, אבל מי אני שאגיד לך לפרק משפחה?
לדעתי אל תעשי שום צעד לפני שתתייעצי עם גורם מיקצועי.

משתתף בצערך

נשמע שאכן מדובר בקשר קשה ולא מספק. אין שום סיבה להישאר במקום שעושה לך רע. יחד עם זאת, חמש שנים זה לא הולך ברגל ואולי שווה לעצור שנייה ולחשוב על האפשרויות.

ניסיתם טיפול זוגי? השמועה אומרת שזה לא רע ועשוי לגרום לכם לראות זה את זו ולהקשיב זה לזו...

מעבר לכך, איפה את בסיפור הזה? את מתארת את אי הפעילות שלו, חוסר שביעות הרצון ממנו... מה איתך? את מראה לו אהבה? את יוזמת יציאות? או שגם את, כך נראה, שבקת חיים ונכנסת לקומה של נישואים...

לסיכום, ממליץ בחום לנסות לפנות לטיפול זוגי וגם לשבת זה עם זו ולקבוע כללים. ביום X יוצאים. ביום Y יושבים לאכול יחד ארוחת ערב. ביום Z מדברים. אכן יבשושי, אבל הכרחי.

ואם כל זה לא יעזור... תגידי תודה שטרם דיברתם על ילד, כי במצב כזה פירוק החבילה נעשה מסובך יותר ומערב גם חיים של אדם צעיר על לא עוול בכפו.

בהצלחה רבה!

נעליים ומקרר. שמקרר.

למעלה