מיואשת ועצובה.

almog2020

New member
לגבי סגירה, חדשה כאן.

היי לכולם חג שמח.
עברתי ניתוח טבעת לפני כ4 חודשים עד כה ירידה של 18 קילו. אחרי ה-9 קילו הראשונים נתקעתי וברגע שהגעתי לסגירה של 10.5 (שאותה ביצעתי לפני חודשיים) חזרה הירידה.
לפני כשבוע וחצי סגרתי בעוד 0.25 וכרגע אני סגורה על 10.75. מאז הייתי עם קושי לשתות אך אם הייתי שותה לאט הכל היה עובר, לגבי אכילה היה קשה מאוד מלבד מוצרי חלב אך נהניתי מהירידה המהירה ולכן לא הלכתי לפתוח קצת.
מה שמוזר זה שהחל מיום שישי האוכל עובר לי הרבה יותר טוב .... מקיאה אולי פעם אחת בארוחה שכוללת נגיד חזה עוף ו-3 כפות אורז, מים עוברים טוב מאוד כאילו שלא נותחתי מעולם.
טוב לי עם המצב הנוכחי גם, אך השאלה שלי האם זה הגיוני? ממצב שאין יכולת לשתות למצב כזה מבלי שפתחתי???

שאלה נוספת - בזמן האחרון מגרדת לי נורא הבטן, ידוע לי שנשים בהריון סובלות מזה ברגע שהעור נמתח, יכול להיות שמצב זה קורה גם כשהעור מצטמק??

תודה רבה ושתהיה לכולנו שנה טובה.

קוביd1

New member
אלמוג הדנדשה

ברוך בואך לפורום .4 חודשים ואת סגורה על 10.75 ואווו מי סגר לך כל כך מהר ,בכמה סגירות הגעת לזה ,האמת נראה לי מהר מידיי.
בהגבלה גבוה כל כך מפליא אותי שאת יכולה לאכול חזה עוף ו3 כפות אורז.זה שאת שותה בלי בעיות זה נהדר ,האמת לא נראה לי הגיוני בסגירה גבוהה כזאת לאכול הכל ,אני מקווה שהכל בסדר בטבעת ואין שום דליפה
מה שאני מציע לך להשאיר את המצב בלי לסגור יותר ולראות מה קורה הלאה , בסגירות הנמוכות קורה שמקושי באכילה משתנה המצב לאכילה רגילה ,אבל בסגירה כזאת נראה לי משונה.

קובי

almog2020

New member
היי קובי תודה רבה על המענה !!

לגבי הסגירות : סגירה ראשונה 5 ואז 7, 8.5, 9.5, 10, ואז 10 וחצי ועכשיו 10.75. לגבי האכילה אני לא טוענת שהאוכל עובר בקלות, בכלל לא... אבל כן ביותר קלות מאשר לפני שבוע. הדוגמא של החזה עוף והאורז זו דוגמא שהחלטתי לתת כי מדובר באוכל שחשבתי שלא אצליח יותר לאכול ... קשה לי לאכול את זה אבל עצם העובדה שפתאום אני איכשהוא מצליחה מוזרה לי. באמת תודה על העזרה מודה שנכנסתי קצת לפאניקה. רציתי פגישה אצל דר אבינוח על מנת לוודא שהכל תקין אבל יש תור רק לנובמבר.

קוביd1

New member
לא להיכנס לפאניקה

לא צריך להילחץ ולחשוב רעות מכל דבר או שינוי קטן שקורה.
קחי הכל באיזי .החזה עוף עובר בקושי ......יכול להיות שמחר לא יעבור לך ,לטבעת יש חיים משלה ,פעם עובר פעם פחות ,בבוקר נסגרת בערב נפתחת ,

קובי

almog2020

New member
יש כאן מישהו נוסף שחווה זאת ?

אשמח לשמוע והאם המצב הסתדר מעצמו.

קוביd1

New member
נשאלה שאלה

אף אחד לא מגיב ,זה קרה למשהו בסגירות גבוהות.
אלמוג בסגירות נמוכות יותר אני יודע שבהתחלה אחרי סגירה מרגישים הגבלה יותר חזקה ,ואחרי זה פחות ,אני לא מבין מה צריך להסתדר בעצמו.

קובי

almog2020

New member
זה בסדר

זה בסדר לא הפריע לי שלא ענו כי הסתפקתי בתשובה שלך שעזרה לי, רק רציתי לראות אם יש כאן מישהו נוסף שזה קרה לו כדי להבין אם המצב נורמלי ... בכל מקרה תודה רבה על העזרה

שבות1

New member
שלום אלמוג

אני מנותחת 6 שנים, וב"ה רזה. עד היום אני לא יודעת בדיוק למה ואיך הטבעת מתנהגת, לפעמים אני מרגישה שהיא סגורה כמעט הרמטית, ולאחר זמן היא נפתחת ואני יכולה לאכול הכל, הבנתי כבר שבבוקר היא סגורה יותר, ובלילה פתוחה יותר אך חוץ מזה אני ממש לא יכולה לשער מראש איך יהיה (וזה קורה לי בסגירות ברמות שונות) מה שבטוח שאין אחידות קבועה ברמת הגמישות של הטבעת וזה משתנה בנסיבות שונות גם נפשיות וגם פיסיות.
מה שאני יכולה להציע לך זה בעיקר להתאזר בסבלנות ולא לרוץ מהר לפתוח ולסגור (אלא כמובן במצב חרום ממש ולא כדאי להבהל לפעמים אני גם לא מצליחה לשתות אבל זה מסתדר לאחר זמן מה)
אני אומנם ירדתי לאט, אבל הסתבר שהסבלנות השתלמה אני רזה כבר כ4 שנים (לא מאנינה שאני יכולה להגיד על עצמי רזה
)
אולי זה החסרון של הטבעת שלא תמיד אני יכולה לצפות מראש את יכולת האכילה שלי, אבל תמיד אני נזכרת איפה הייתי ואיפה אני היום וזה שווה הכל.
אגב אם הגעת עד לפה והיה לך סבלנות לקרא את החפירות שלי, יש משהו שאני נכשלתי בו, ואת בתחילת הדרך אז כדאי לך לעבוד עליו, אין לי הרגלי אכילה, הגוף רזה אבל הראש מאוד מאוד שמן, וכדאי לך מאוד לאכול תזונה נכונה.
בהצלחה רבה והמשך חג שמח.

almog2020

New member
קודם כל תודה רבה :)

אני שמחה קודם כל לשמוע ממך שאת רזה כי בשבילי זה עוד רחוק...:) באמת תודה על התשובה זה מקל עליי לדעת שאני לא היחידה שלטבעת שלה יש ״מצבי רוח״. האמת כל עוד אני מרזה כלום לא מטריד אותי פשוט לא יכולתי שלא לחשוש שמשהו קרה לטבעת. (מפחדת פחד מוות להכנס שוב לחדר ניתוח) , אז שוב תודה ומאחלת לך שתשמרי על המשקל ובעזרת השם אצלי חח... חג שמח ותודה שוב!!

אופירA

New member
מנהל
אתמול התחלתי לכתוב לך תשובה

אתמול התחלתי לכתוב לך תשובה
ותוך כדי נרדמתי...

יש לי כמה דברים לומר לך -
קודם כל הסגירות שלך היו בקפיצות נכונות, בהתאם להגבלה, אבל בקצב מאוד מהיר. כל שבועיים סגרת. אנחנו פה יודעים שאומנם כך אומר הרופא, אבל זה לא הכי בריא למערכת העיכול. יותר בריא שהתהליך יהיה עדין יותר והדרגתי יותר, גם אם אלו שצריכים להגיע עד 10 ו-11 ו-12 יחכו הרבה זמן יחסית.
אחרי שבועיים יכול להיות שינוי ברמת הסגירה תמיד, לכל אחד, והשינוי יכול להיות לכיוון שיכולת האכילה תקטן דווקא, או ההיפך - תגדל, כמו שקרה לך.
לכן עדיף לחכות יותר משבועיים - 3-4 שבועות בין סגירה לסגירה, כדי לדעת בדיוק מה ההגבלה האמיתית של הסגירה האחרונה.
אז אם שאלת אם זה קרה לאנשים - זה קרה להרבה מאוד אנשים. אין צורך בשום בירור אצל ד"ר אבינוח.
אבל ניסיון של שנים רבות עם מנותחים הראה תמונה שאצל מי שעושה תהליך עדין והדרגתי יותר, נצפו בד"כ פחות תופעות קיצוניות מהסוג הזה. יותר יציבות עם הטבעת. וזה כדאי מאוד.

הרבה מצבים משפיעים על יכולת האכילה באותה הסגירה בדיוק - שינויים נפשיים, מצבים הורמונליים, מזג אוויר, טיסה, אירועים מרגשים, השעה ביום ועוד.
צריכה להיות למידה יומיומית של הגוף שלך והתגובות שלו. אם יש מצב שיכולת האכילה קטנה מאוד - חובה לפתוח ב-1/4 את הטבעת גם אם אחרי כמה שבועות המצב הזה ישתנה ויהיה צורך לסגור. אסור להישאר הרבה זמן במצב של הקאות וחוסר יכולת לאכול, כי מצב כזה רק יחמיר ותתפתח דלקת חמורה בוושט ועוד צרות צרורות. כשיש כבר צרות ודלקות ורפלוקס צריך לפתוח לפחות 1/2CC אם לא יותר, אז עדיף לפתוח 1/4 מוקדם יותר ולחסוך את הצרות ואת הקיצוניות עם הטבעת.

דבר שני - נראה לי שכמו רבים אחרים לא הבנת את תפקיד ניתוח הטבעת לפני הניתוח, ויפה שעה אחת קודם לכן שתביני מה תפקיד הניתוח שלך -
מטרת הניתוח אינה שתתקשי לשתות ולאכול מאכלים מזינים... ככה לא מקבלים בריאות אלא הורסים אותה.
מטרת הניתוח שתעלי על דרך חדשה בנושא השמנת היתר שלך, ולא שכל שנתיים-שלוש תעשי ניתוח בריאטרי אחר...
גם מי שלא מפריע לו לעשות כל כמה שנים ניתוח, תוך פחות מעשור נגמרות לו האפשרויות הניתוחיות, והוא נשאר עם הבעיה + נזקי הניתוחים השונים. אם את בת 20, אז מגיל 30 תחזרי להשמין ו/או תהיי חולה עד גיל 80?... חשבת על זה?
המנתחים לא אחראיים בכך שהם לא מבהירים היטב את מטרת הניתוח ומגבלותיו, ובכך שהם שמחים לנתח ניתוחים חוזרים כל כמה שנים. אבל את גם לא רוצה להיות אחראית על הבריאות שלך? את רק רוצה להיות רזה, עכשיו, מהר, ולא מעניין אותך מה בהמשך החיים?

הניתוח בא לעזור לנו נגד הרעב שמפריע לנו לעשות דיאטה כדי לרזות עשרות ק"ג. קשה לעשות דיאטה כזו, קשה לעמוד ברעב לאורך זמן רב. ובפרט זה קשה לשמן שהגיע למשקל גבוה, והמטבוליזם שלו השתבש עקב כך, והוא יותר רעב מאשר פעם, הוא יורד במשקל יותר בקושי, ועולה במשקל במהירות רבה ובקצב הולך וגובר מאותה כמות של אוכל. לכן צריך להפחית את כמות האוכל מאוד מאוד מאוד.
אבל נגד השמנת יתר יכולה לעזור לטווח הארוך רק שמירה על איכות התזונה וסוג התזונה, ואורח חיים עם פעילות גופנית והגנה על הנפש מפני בולמוסים (כלומר לטפל בעצמך, להיות בתמיכה שתתן כוח, להתמודד עם תכנון התזונה כל החיים בלי רגע של הפסקה). הניתוח לא חוסך את הצורך הזה. רק הופך את המאמצים ליעילים ואפשריים כי יש פחות רעב.

למה את מסכימה להקאות קבועות? אינך יודעת שזה גורם לסיבוכים הקשים שיש לרוב בניתוח הטבעת תוך שנים ספורות? את רוצה פצעים בקיבה, ניתוחים חוזרים והוצאת טבעת שתגרום לך לעלות הכל במשקל בחזרה + תוספת? למה זה טוב?
אסור להקיא עם טבעת. בוודאי שאסור להקיא פעם ביום, ובוודאי שאסור להקיא פעם בארוחה!!! את טועה מאוד בגישה שלך.
את צריכה ללמוד לאכול נכון עם טבעת (את הכללים תוכלי לקרוא באתר "טבעת" בחתימה שלי), כדי למנוע הקאה. המטרה העיקרית באכילה עם טבעת זה למנוע הקאה! כמובן שלא תמיד נצליח, ופעם בכמה זמן הקאה זה לא נורא, בפרט כשלומדים מזה להבא. אבל כל יום? כל ארוחה? זה מתכון בטוח לצרות וסיבוכים! אם זה לא איכפת לך, סימן שלא קראת על הסיבוכים האפשריים עם טבעת, ואת מאוד מתגעגעת לכאבי תופת ולסילונות של מוגלה שמזנקים מהבטן, כבר בגיל צעיר... סימן שאת רוצה להשמין בחזרה את עשרות הק"ג שירדו, והפעם בקצב מחריד, תוך שנה, ואז לרזות שוב בקושי רב באמצעות ניתוח אחר, מסוכן ומסובך, כי הרסת לגמרי את המטבוליזם בתנודות האלה...
אם את צריכה עוד עזרה בהדרכה איך לאכול נכון - תתקשרי אלי. 03-5781855 (לא בשבת וחג, להשאיר הודעה בתא הקולי אם לא עונים).

יכולה להיות בעיית גירוד עם התכווצות העור כשיורדים במשקל. נתקלתי בתופעה זו.
אבל כדאי לראות רופא עור אם הגירוד מציק ונהיה גם סימנים חיצוניים של אדמימות ומשהו לא תקין על העור. אולי יש כאן בעיה של אלרגיה ואולי יש בעיה לא ברורה שאפשר לפתור אותה בקלות עם משחה מסוימת ושלום.

בהצלחה.

almog2020

New member
תודה מכל הלב על התשובה המפורטת.

תראי אני מודה, ברגע שראיתי שיש תוצאות והקילוגרמים נושרים קיבלתי רצון בלתי מוסבר לסגור ולסגור והייתי מוצאת את עצמי בפנים נופלות כל פעם ששלוש כוסות המים היו עוברות לאחר הסגירה, רציתי הגבלה ורציתי להקיא אבל כשאני קוראת באינטרנט וגם את התגובה שלך על ההשלכות אני באמת מבינה שזה טיפשי. בימים האחרונים משגדלה יכולת האכילה אני אוכלת דיי בריא - לחם קל קלוי, גבינות רזות, עוף רזה והרבה מים. אני לא מתכוונת לסגור בהמשך לעצתו של קובי ואנסה להרזות בעזרת אורח חיים בריא ומבלי להקיא. המון תודה על העזרה והזמן אשמח לעדכן בהמשך ומקווה שאפסיק לוותר לעצמי ולא אחפש את הדרך הקלה בלבד. שתהיה שנה טובה ורק בריאות :;

אופירA

New member
מנהל
תכניסי ירקות כמיטב יכולתך

מבושלים, חיים חתוכים קטן קטן - מה שעובר.
אם זה קשה מידי, אז לפחות אחרי כמה חודשים תפתחי ב-1/4 ותכניסי ירקות. וגם אם בהמשך שוב יכולת האכילה תגדל, במקום לסגור תכניסי ירקות.
תלמדי את צורת האכילה בלי צורך להקיא - ותרוויחי כל החיים שלך. גם אם זה לוקח זמן ולא מצליח לך כל כך - לא נורא, העיקר שתהיי תמיד בתהליך למידה.

השמנת יתר מורבידית נובעת בין השאר מרמה מסוימת של הפרעת אכילה, שהיא הפרעה בחשיבה, הפרעה נפשית.
ההפרעה לא חולפת אחרי הניתוח, ומתחלפת בהפרעה בולמית (הקאות כדרך חיים) או אנורקטית (רצון לצום כמה שיותר).
אם מודעים לחשיבה המעוותת (ע"י קריאה בפורומים, התבוננות עצמית או עזרה נפשית, כמו שכתבת שהבנת) - עוצרים בקלות את ההתמכרויות האלה מיד בתחילתן ולא מפתחים את ההפרעות הללו.

תקראי אותנו הרבה. תרוויחי המון. מכל הלב אני רוצה שתצליחי. ובאמת שנה טובה ורק בריאות
.

almog2020

New member
מיואשת ועצובה.

בהמשך להודעה הקודמת בה סיפרתי כי גדלה לי יכולת האכילה - חברה הציעה לי לגשת איתה לסגור את הטבעת, נסעתי איתה ללא כוונה לסגור. (בהמשך לעצתכם) החלטתי להיכנס ולבקש שיוציאו את כל הנוזל על מנת לראות אם יש סיכוי לדליפה... לצערי המאוד מאוד גדול נמצא רק 9 סיסי במזרק (להזכיר שהייתי סגורה 10.75). אותו רופא (או סטאז׳ר, לא יודעת..) אמר שככל הנראה זו דליפה כי אין לנוזל לאן לברוח .... והסכים לסגור לי בעוד 1.25 לבינתיים. מים לא עברו , פתחו רבע סיסי, ואז עוד רבע, ועוד רבע. בסופו של דבר יצאתי לאחר שסגרתי 1/2. הם הציעו שאגיע שבוע-שבועיים לאחר מכן לבדיקה נוספת... אך לא הלכתי. אני מפחדת מהתשובה, מאותו יום לא הלכתי לעבודה אני במשבר מאוד גדול... לא מסוגלת לראות עצמי נכנסת שוב לחדר ניתוח , בקושי מאמינה שהתעוררתי פעם קודמת. מה לעשות? יש לציין כי כן יש לי מגבלה.... האם זה הגיוני ? הגבלה יחסית משמעותית (לא ירקות, לא לחם ולא בשר) יחד עם דליפה???? מה שכן קצב הירידה כן ירד, כי אם בעבר במבה,פיצה, שניצל לא עברו ... היום הם בהחלט כן. אשמח לתשובה או לפחות בתמיכה. תודה, אלמוג .

אלמוג,תספרי על עצמך,מתי נותחת , כמה ק"ג את...

מהיעד,ושאר פרטים.
אל תתיאשי , את בתהליך , ייתכן וחלק מהתהליך זה הבירור הזה.
לכל מצב יש גם פתרון.
אני מניחה שכדאי להצטלם צילום באריום.עוד מעט אופירה וקובי ייכנסו ואז נהיה יותר חכמות.
בהצלחה ,אל תתני לשום מכשול להפריע לך בתהליך!!!

almog2020

New member
תודה רבה :)

נותחתי לפני 5 חודשים. נשאר לי לרדת משהו כמו 70 קילו. ...... תודה על התמיכה :)

מה שהיה היה,עכשיו נסתכל קדימה.

במידה ויש לך הגבלה טובה,את על הסוס.
אם אופירה אומרת כך,את יכולה לסמוך עליה.
אני למשל שמעתי שאחד הסטג'רים אמר שאם יש דליפה הכל יוצא,אז כבר יש 2 דעות סותרות...
אני רואה שיש לך ירידה של לפחות 18 ק"ג,זה מעולה,תמשיכי בהגבלה הזאת , היא טובה לך.
לא צריך יותר מדי לסגור,אם תמשיכי בקצב של 3 ק"ג בחודש זה מעולה.(36 ק"ג בשנה)
בהצלחה ולא לקחת ללב ...הכל בסדר.

אופירA

New member
מנהל
אני שמחה שאת חוזרת לעדכן

אך לצערי הרב, את חוזרת לעדכן שוב, כמו בפעם הקודמת, רק לאחר שאת עושה את כל הטעויות האפשריות, בעזרתם האדיבה של רופאי ד"ר אבינוח.
כיוון שכמות הטעויות שעשית עד כה כל כך גדולה, אני יותר מאשר ממליצה לך להתייעץ בנו לפני כל מעשה, ולא לאחר מעשה. תראי איזה השפעה קשה יש למעשים המוטעים ולהטעיות שמטעים אותך בהתנהלות עם הטבעת על הרגשתך ועל מצב גופך!

הניסיון שלנו יודע היטב, שהפעולה של שאיבת כל הנוזל היא פעולה מאוד מאוד בעייתית, מיותרת ומזיקה, ויש לעשות אותה רק במקרה של חשד אמיתי לדליפה.
חשד אמיתי לדליפה עולה רק שנים לאחר הניתוח, ורק במקרים מאוד מאוד מסוימים ומוזרים במיוחד, שבהם יש אפס הגבלה. ולא במקרה שלך שהסברנו לך שהוא אופייני לרוב מנותחי הטבעת אחרי סגירה! לא מוזר, לא בעייתי, אלא כך קורה לכו-לם.

למה החלטת לשאוב את כל הנוזל, למרות שיש לך הגבלה שטוב לך איתה - רק השד יודע. אין לי שמץ של מושג מדוע הפעולה התמוהה הזו.
את אומרת שעשית זאת בהמשך להצעתנו... איפה זה כתוב בעצות שקיבלת? אני לא רואה את זה כתוב בשום מקום! אף אחד לא הציע לך דבר משונה כזה! מי הציע לך זאת? זה לא אנחנו, זה אולי מישהו אחר לגמרי, ומאוד בלתי אחראי! אמרנו לך בפירוש שהכל נורמלי ושום דבר לא צריך להסתדר, אז איזה סיכוי לדליפה ניסית לבדוק???

אני מבינה שלא ידעת שזו פעולה מאוד בעייתית ולא בריאה לטבעת, שמזמינה צרות צרורות, ואני מבינה שגם הסטאז'ר/רופא לא ידע זאת ולא הסביר לך זאת מראש. אבל את צריכה לדעת שבמרפאות הרופאים המנתחים טבעת לא יודעים המון המון דברים שיודעים כאן, ולכן יש הרבה מאוד מנותחים עם צרות אחרי ניתוח טבעת, ואילו כל המנותחים שמקשיבים להדרכה כאן ופועלים על פיה ומבקשים הסברים ומידע לפני כל פעולה - לא סובלים מהצרות שנפוצות לאחר ניתוחי טבעת.
לא במקרה הכריזו רוב הבריאטרים ש"ניתוח הטבעת נכשל" והיום "עושים רק שרוול". זה בגלל שאינם יכולים להסביר את כל התקלות והצרות והסיבוכים לאחר טבעת, ולא יודעים להתמודד איתם ולפתור אותם, ולא יודעים בכלל איך נכון להתנהל אחרי טבעת. אז אם לא יודעים לנהוג, אומרים שהמכונית לא טובה ועוזבים אותה בצד, והולכים וקונים מכונית חדשה, אחרת...
פה (ולא במקרה) כן יודעים להסביר את הבעיות, למנוע אותן מראש ולהנחיל למנותחים חיי טבעת טובים ומאושרים עד אין קץ.
בתנאי שהם מוכנים לקבל הדרכה - חינם אין כסף, בכתב או בטלפון, מפורטת, מושקעת, מותאמת פרטית!!!
מי שלא מוכן לקבל הדרכה, אלא לעשות "מה שהוא מבין" ו"מה שהרופא אומר" ואז לראות שהתוצאות עצובות - זוכה להצטרף לקבוצת המסתבכים הגדולה והמגוונת.

אני יודעת שנים רבות, מניסיון עם אלפי מנותחים ששמעתי/קראתי את סיפוריהם, ששאיבה של "כל הנוזל" במזרק לא שואבת את כל הנוזל. נקודה. עובדה.
תמיד אנשים ש"שאבו את כל הנוזל" גילו לאחר זמן שנשאר עוד נוזל בפנים. (אחד המנותחים טען שהמנתח אמר לו "שהגוף מכניס נוזל לטבעת....", מה שמלמד שאין גבול לכמות השטויות שאפשר לשמוע ושכבר שמעו אוזניי).
שאיבת כל הנוזל, לא רק שהיא בכלל לא מדויקת, היא גם מאוד לא בריאה לטבעת ולגוף. מאוד מאוד מאוד לא בריאה. היא מזעזעת קשות את הקיבה והוושט, ומשבשת לחלוטין את כל היציבות שלהם, שגם כך שובשה היטב בעצם הניתוח והסגירות ההדרגתיות. כל העניין של סגירות הדרגתיות זה כדי להרגיל את האיברים הללו לאט לאט לעבוד עם חבלה. ואילו בפעולה זו אנו משחררים ברגע אחד את כל הלחץ, ואז מכניסים את הכל בחזרה בבת אחת, ומשגעים לחלוטין את הקיבה.

היתה לך הגבלה טובה, ואת מבקשת לסגור 1.25CC? בגלל שהרופא הצליח להוציא רק 9CC ולא מבין שהוא לא יודע לרקוד וטוען שהרצפה עקומה (יש "דליפה" דמיונית)? ברור שלא עברו לך מים!!!
גם 1/2CC אחרי ההגבלה שהיתה לך זה המון. הסברנו לך שהכל תקין, ואין צורך לסגור שוב, ואת סגרת לא פחות מאשר 1/2CC נוספים. הקיבה מבינה שיש מצב חירום, ועובדת לפיו! עבודה במצב חירום גוררת השלכות שיש לכל תפקוד של הגוף במצב חירום!

עד כה לא היתה לך שום דליפה. אני מבטיחה לך באחריות גמורה.
אם תהיה עכשיו או בעוד תקופה קצרה, בגלל כל המשחקים הללו של לשאוב ולהחזיר ולהדק נורא עד שמים לא עוברים, ולהפעיל לחצים בלתי אפשריים על הטבעת - אני לא אתפלא..... ההתנהגות שלך ושל הרופא עושה הכל כדי שהטבעת תתפוצץ ותתבקע. כך גורמים לדליפה....

דבר אחד עשית טוב מאוד - לא הלכת ל"בדיקה נוספת". גם אני - כמוך - מפחדת מאוד מאוד מהתשובה שימציא הפעם מדמיונו הקודח הרופא הנ"ל, שכבר נתן לך אינסוף תשובות דמיוניות ומזיקות להפליא.
אם את לא מסוגלת לראות עצמך נכנסת שוב לחדר ניתוח, אני מאוד ממליצה לך לקחת את מספר הטלפון שלי, ולהתקשר אליו מהיום והלאה כל שבוע! כמה שצריך! לא להסס בכלל, לא להתבייש, לא לנסות "להבין בעצמך" דברים, לא לשאול את הרופאים אם אני לא אומרת לך שצריך לשאול ואת מי לשאול. תעדכני אותי בשוטף כל הזמן מה קורה, מה את מרגישה, ממה את מפחדת, מה את "מבינה", ואני אסביר לך כל דבר ודבר, ואזהיר אותך מ-ר-א-ש מפני כל פעולה משונה ומזיקה.
רק כך יש לך סיכוי לאריכות ימים של הטבעת בגופך. לפי מה שאת עושה ללא הדרכה שלי - אין לי בכלל שאלה שתמצאי את עצמך בחדר הניתוחים עוד פעמים רבות........... (שלא לדבר על כך שתישארי ללא פרנסה, עקב משברים קשים ללא שום סיבה נורמלית...........)
את לא המצאת את הגלגל! כולם עשו ניתוח טבעת, ולכולם קורים הדברים הללו, אבל למרות שמסבירים לך זאת את בטוחה שיש אצלך תקלה, ולכן עושה פעולות שבהכרח גורמות לתקלות!!!

אין אצלך שום דליפה, אלא רק במוח של הרופא!!!!!!!!

אני יודעת שדיברתי דברים מאוד מאוד קשים, אבל את צריכה להבין אותי - אני כותבת פה 6 שנים, עונה שנים לטלפונים באינסוף נכונות, מסבירה באינסוף אריכות, איכפת לי ואיכפת לי, ויש לי המון ידע שיכול למנוע את כל הבלגנים. ולכן יוצאת מדעתי כשאנשים עושים בדיוק את ההיפך ממה שאמרתי להם, ומסתבכים כל כך כמוך כרגע בחוסר ידע ובחוסר הבנה ובטעויות שרשרת נוראיות.
את צריכה הדרכה הן בנוגע להתנהלות נכונה עם הטבעת (כאשר עד כה, ב-4 חודשים קצרים עשית כמעט כל טעות אפשרית...), הן בנוגע לחשיבה נכונה (שמאוד מעוותת אצל בנוגע לירידה במשקל ובנוגע להבנת תהליך הניתוח), והן בנוגע להתמודדות הרגשית שלך עם חייך.
זה הטלפון: 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה ברורה עם טלפון בתא הקולי, אם אין מענה.

almog2020

New member
קודם כל תודה. הכוונה שלי הייתה

שבהמשך לעצתכם הלכתי למרפאה מבלי רצון לסגור !!! ההחלטה להוציא את כל הנוזל הייתה נטו שלי כי רציתי להשתיק את כל החרדות שיש לי. נכון שנתת לי תשובה מאוד מפורטת פעם קודמת שכן הרגיעה אותי וסייעה לי אבל מטבעי אני דיי היפוכונדרית (אפילו ההורים שלי שלא מבינים כלום בטבעת אמרו שאני מדמיינת...) פשוט אחת הבעיות שלי בתהליך שאני במשקל מאוד גבוהה ( נשאר לי עודף משקל של 70-80 קילו כמו כלום...) דבר שני לא ידעתי אפילו לרגע שלהוציא את כל הנוזל זה מסוכן, ביקשתי וזה נעשה. אם הייתי יודעץ לא הייתח עושה .

למעלה