אני שמחה שאת חוזרת לעדכן
אך לצערי הרב, את חוזרת לעדכן שוב, כמו בפעם הקודמת, רק לאחר שאת עושה את כל הטעויות האפשריות, בעזרתם האדיבה של רופאי ד"ר אבינוח.
כיוון שכמות הטעויות שעשית עד כה כל כך גדולה, אני יותר מאשר ממליצה לך להתייעץ בנו לפני כל מעשה, ולא לאחר מעשה. תראי איזה השפעה קשה יש למעשים המוטעים ולהטעיות שמטעים אותך בהתנהלות עם הטבעת על הרגשתך ועל מצב גופך!
הניסיון שלנו יודע היטב, שהפעולה של שאיבת כל הנוזל היא פעולה מאוד מאוד בעייתית, מיותרת ומזיקה, ויש לעשות אותה רק במקרה של חשד אמיתי לדליפה.
חשד אמיתי לדליפה עולה רק שנים לאחר הניתוח, ורק במקרים מאוד מאוד מסוימים ומוזרים במיוחד, שבהם יש אפס הגבלה. ולא במקרה שלך שהסברנו לך שהוא אופייני לרוב מנותחי הטבעת אחרי סגירה! לא מוזר, לא בעייתי, אלא כך קורה לכו-לם.
למה החלטת לשאוב את כל הנוזל, למרות שיש לך הגבלה שטוב לך איתה - רק השד יודע. אין לי שמץ של מושג מדוע הפעולה התמוהה הזו.
את אומרת שעשית זאת בהמשך להצעתנו... איפה זה כתוב בעצות שקיבלת? אני לא רואה את זה כתוב בשום מקום! אף אחד לא הציע לך דבר משונה כזה! מי הציע לך זאת? זה לא אנחנו, זה אולי מישהו אחר לגמרי, ומאוד בלתי אחראי! אמרנו לך בפירוש שהכל נורמלי ושום דבר לא צריך להסתדר, אז איזה סיכוי לדליפה ניסית לבדוק???
אני מבינה שלא ידעת שזו פעולה מאוד בעייתית ולא בריאה לטבעת, שמזמינה צרות צרורות, ואני מבינה שגם הסטאז'ר/רופא לא ידע זאת ולא הסביר לך זאת מראש. אבל את צריכה לדעת שבמרפאות הרופאים המנתחים טבעת לא יודעים המון המון דברים שיודעים כאן, ולכן יש הרבה מאוד מנותחים עם צרות אחרי ניתוח טבעת, ואילו כל המנותחים שמקשיבים להדרכה כאן ופועלים על פיה ומבקשים הסברים ומידע לפני כל פעולה - לא סובלים מהצרות שנפוצות לאחר ניתוחי טבעת.
לא במקרה הכריזו רוב הבריאטרים ש"ניתוח הטבעת נכשל" והיום "עושים רק שרוול". זה בגלל שאינם יכולים להסביר את כל התקלות והצרות והסיבוכים לאחר טבעת, ולא יודעים להתמודד איתם ולפתור אותם, ולא יודעים בכלל איך נכון להתנהל אחרי טבעת. אז אם לא יודעים לנהוג, אומרים שהמכונית לא טובה ועוזבים אותה בצד, והולכים וקונים מכונית חדשה, אחרת...
פה (ולא במקרה) כן יודעים להסביר את הבעיות, למנוע אותן מראש ולהנחיל למנותחים חיי טבעת טובים ומאושרים עד אין קץ.
בתנאי שהם מוכנים לקבל הדרכה - חינם אין כסף, בכתב או בטלפון, מפורטת, מושקעת, מותאמת פרטית!!!
מי שלא מוכן לקבל הדרכה, אלא לעשות "מה שהוא מבין" ו"מה שהרופא אומר" ואז לראות שהתוצאות עצובות - זוכה להצטרף לקבוצת המסתבכים הגדולה והמגוונת.
אני יודעת שנים רבות, מניסיון עם אלפי מנותחים ששמעתי/קראתי את סיפוריהם, ששאיבה של "כל הנוזל" במזרק לא שואבת את כל הנוזל. נקודה. עובדה.
תמיד אנשים ש"שאבו את כל הנוזל" גילו לאחר זמן שנשאר עוד נוזל בפנים. (אחד המנותחים טען שהמנתח אמר לו "שהגוף מכניס נוזל לטבעת....", מה שמלמד שאין גבול לכמות השטויות שאפשר לשמוע ושכבר שמעו אוזניי).
שאיבת כל הנוזל, לא רק שהיא בכלל לא מדויקת, היא גם מאוד לא בריאה לטבעת ולגוף. מאוד מאוד מאוד לא בריאה. היא מזעזעת קשות את הקיבה והוושט, ומשבשת לחלוטין את כל היציבות שלהם, שגם כך שובשה היטב בעצם הניתוח והסגירות ההדרגתיות. כל העניין של סגירות הדרגתיות זה כדי להרגיל את האיברים הללו לאט לאט לעבוד עם חבלה. ואילו בפעולה זו אנו משחררים ברגע אחד את כל הלחץ, ואז מכניסים את הכל בחזרה בבת אחת, ומשגעים לחלוטין את הקיבה.
היתה לך הגבלה טובה, ואת מבקשת לסגור 1.25CC? בגלל שהרופא הצליח להוציא רק 9CC ולא מבין שהוא לא יודע לרקוד וטוען שהרצפה עקומה (יש "דליפה" דמיונית)? ברור שלא עברו לך מים!!!
גם 1/2CC אחרי ההגבלה שהיתה לך זה המון. הסברנו לך שהכל תקין, ואין צורך לסגור שוב, ואת סגרת לא פחות מאשר 1/2CC נוספים. הקיבה מבינה שיש מצב חירום, ועובדת לפיו! עבודה במצב חירום גוררת השלכות שיש לכל תפקוד של הגוף במצב חירום!
עד כה לא היתה לך שום דליפה. אני מבטיחה לך באחריות גמורה.
אם תהיה עכשיו או בעוד תקופה קצרה, בגלל כל המשחקים הללו של לשאוב ולהחזיר ולהדק נורא עד שמים לא עוברים, ולהפעיל לחצים בלתי אפשריים על הטבעת - אני לא אתפלא..... ההתנהגות שלך ושל הרופא עושה הכל כדי שהטבעת תתפוצץ ותתבקע. כך גורמים לדליפה....
דבר אחד עשית טוב מאוד - לא הלכת ל"בדיקה נוספת". גם אני - כמוך - מפחדת מאוד מאוד מהתשובה שימציא הפעם מדמיונו הקודח הרופא הנ"ל, שכבר נתן לך אינסוף תשובות דמיוניות ומזיקות להפליא.
אם את לא מסוגלת לראות עצמך נכנסת שוב לחדר ניתוח, אני מאוד ממליצה לך לקחת את מספר הטלפון שלי, ולהתקשר אליו מהיום והלאה כל שבוע! כמה שצריך! לא להסס בכלל, לא להתבייש, לא לנסות "להבין בעצמך" דברים, לא לשאול את הרופאים אם אני לא אומרת לך שצריך לשאול ואת מי לשאול. תעדכני אותי בשוטף כל הזמן מה קורה, מה את מרגישה, ממה את מפחדת, מה את "מבינה", ואני אסביר לך כל דבר ודבר, ואזהיר אותך מ-ר-א-ש מפני כל פעולה משונה ומזיקה.
רק כך יש לך סיכוי לאריכות ימים של הטבעת בגופך. לפי מה שאת עושה ללא הדרכה שלי - אין לי בכלל שאלה שתמצאי את עצמך בחדר הניתוחים עוד פעמים רבות........... (שלא לדבר על כך שתישארי ללא פרנסה, עקב משברים קשים ללא שום סיבה נורמלית...........)
את לא המצאת את הגלגל! כולם עשו ניתוח טבעת, ולכולם קורים הדברים הללו, אבל למרות שמסבירים לך זאת את בטוחה שיש אצלך תקלה, ולכן עושה פעולות שבהכרח גורמות לתקלות!!!
אין אצלך שום דליפה, אלא רק במוח של הרופא!!!!!!!!
אני יודעת שדיברתי דברים מאוד מאוד קשים, אבל את צריכה להבין אותי - אני כותבת פה 6 שנים, עונה שנים לטלפונים באינסוף נכונות, מסבירה באינסוף אריכות, איכפת לי ואיכפת לי, ויש לי המון ידע שיכול למנוע את כל הבלגנים. ולכן יוצאת מדעתי כשאנשים עושים בדיוק את ההיפך ממה שאמרתי להם, ומסתבכים כל כך כמוך כרגע בחוסר ידע ובחוסר הבנה ובטעויות שרשרת נוראיות.
את צריכה הדרכה הן בנוגע להתנהלות נכונה עם הטבעת (כאשר עד כה, ב-4 חודשים קצרים עשית כמעט כל טעות אפשרית...), הן בנוגע לחשיבה נכונה (שמאוד מעוותת אצל בנוגע לירידה במשקל ובנוגע להבנת תהליך הניתוח), והן בנוגע להתמודדות הרגשית שלך עם חייך.
זה הטלפון: 03-5781855, אופירה, לא בשבת, להשאיר הודעה ברורה עם טלפון בתא הקולי, אם אין מענה.