מיואשת כבר מהחיים

ליטלי30

New member
מיואשת כבר מהחיים

אלוקים אין בי יותר כוחות להילחם על החיים קשה וכואב לי עמוק בלב אין לי אף אחד בעולם הזה לבדי נאבקת ולא יכולה עוד להילחם ...
כל אשר עברתי את הגיהנום של החיים , עד מתי אלוקים ? עד מתי יגור העצב בליבי...
לחיות ברחובות מגיל קטן לעבור מקרי אונס ואהבות ניכזבות להרגיש את הכאב והדיכאון הזה יום אחרי יום אין בי כוח יותר ...
עד שחשבתי שמצאתי אהבה גם היא עזבה אותי לבד ...ולבד אני נופלת לתוך טעום עמוקה לשתיה ולסמים מכורה מחפשת
רק את הדרך לברוח להעלם מין העולם הזה כי את כל אשר עברתי בחיים האלה רק אתה יודע אלוהים את הכאב אשר עברתי
ועד כמה כואבת נישמתי .
כותבת ורועדת כולי כותבת ובוכה מסתתרת מהעולם בקושי יוצאת מפחדת מהעולם שבחוץ העולם שמימנו רק ניפגעתי מגיל קטן ...
לכולם בעולם יש יד שמושטת ועוזרת להם אך אני אין לי כלום טובעת עמוק בתוך היאוש ללא יום וללא לילה ללא חיים רק עם כאב
סבל ודמעות שמכות בלב ובנשמה . מחכה רוצה מתחננת כבר שמלאך המוות יבוא ויעטוף אותי בכנפיו יקח אותי מין העולם הקר
והאכזר הזה לתת לנישמתי לנוח סוף כל סוף בשקט ושלווה ...
מה אשמה בת אדם בחרתה בה לחיות וגורלה ניחתם שבסבל בכאב כל חיי נילחמת כואבת נאבדתתת.....

ליטלי יקרה

את מתארת מצב של עצב קשה, אפיסת כוחות. ייאוש עמוק. בנוסף נשמע שהחיים לא היו כל כך טובים איתך ועברת הרבה דברים שיכולים לשבור כל בן-אדם.
אני יודעת שמאוד קשה לחיות עם כאב כל כך גדול וזכרונות כואבים שלא מרפים, אני מכירה את הניסיון להיאחז בכל דבר שישכיח את הכאב כמו שתיה וסמים.
את כותבת שאת רוצה שמלאך המוות יבוא, אבל אני כן מזהה תקווה במילותיך, בקשת עזרה, קול שחבוי בתוכך שאולי את לא מרגישה בו מרוב שהוא חלוש שכן עדיין לא ויתר, עדיין נלחם, עדיין מנסה. אני חושבת שלא סתם כתבת לנו. שום דבר לא סתם.
את מקבלת עזרה עכשיו? את בטיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי? יש לך אנשים קרובים שאת יכולה להישען עליהם? אולי הכל נראה קודר עכשיו אבל יש מה לעשות. אני בטוחה.
אנחנו איתך

ליטלי30

New member
מיואשת מהחיים

תקווה אין לי נסחפת אני לא מטופלת אצל אף אחד לבד בלי אף אחד בעולם אני חיה ונילחמת כנגד כאב שלא מרפא
מימני ...אין לי איש בעולם הזה כמו מצורעת אני לבד בין ארבע קירות לב שכואב , נסחפת אני שותה ולוקח סמים רק
בשביל לברוח להעלם לא לחיות יותר בעולם כה אכזר ואפל כאב ליבי כאב נישמתי רק אלוהים יעיד ...
גם שאמות אף אחד לא ידע זאת ומצבע או הבל לא יהיו עליי ...
סבל וכאב כמו שאני עוברת ועברתי אני לא מאחלת לאיש , שוב עוד שנה עוד חג שבוא אני לבד ממטעתפת בכאביי
בעצב ליבי מפחדת מעצמי , די אני לא יכולה יותר שהכאב הזה יפסק יעצר כבר ...כמה נשמה אחת ולב אחד יכולים
לספוג ולכאוב מה עשיתי שמגיע לי כזהגורל אכזר רע ומר תנו למלאך המוות לבוא כבר ולקחת ממני נישמתי
רוצה רק לישון שנת נצח ללא כאב דמעות וסבל 23 שנה אני נילחמת על חיי פה אבדו כוחותיי לא מסוגלת לא יכולה להילחם
עוד לבד , גידלתי את עצמי מגיל 10 ומעולם לא עשיתי שטויות פה נישברתי אבדו לי כל כוחותיי לא יכולה יותר להילחם לבדי
כנגד כל העולם לא יכולה להילחם לבדי מול כאב אשר אינו מרפא ואת נישמתי רק שורף כאב החיים אני חייתי לבד עמוק
בתוך האפלה נימצא ליבי לבד כנגד משברים רבים היתמודדתי לא מסוגלת עוד להילחם לבד החיים גדולים מימני .
השתיה או הסם או כאב שבתוך הלב בדרך לא דרך אני יראה עוד את מלאך המוות בא לוקח את נישמתי וגופי יהיה
איפה שם בשממה האפלה והקרה ללא קבר או מצבה ללא כל דימעה וידיעה שאני כבר לא פה בעולם הזה.

במצב שבוא אני נימצאת כיום זה רק עניין של זמן אני לא אוכלת ואני בקושי ישנה רק בוכה כואבת ושותה את השתיה
מרה מחכה בין הצללים לאותה מעטפת אפלה אשר תיתן לי את שקט נפשי ...רק אלוקים שבמרומים יודע את אשר
עברתי וכמה סבלתי וכאבתי בחיי , אני בסך הכל בת אדם כמה לב אחד קטן יכול לספוג ולהיפגע .
אני כותבת את כל אשר בליבי בדמעות יחד עם וודקה מחוקה מהכל לא יודעת עם משהו או מישהי בכלל קוראים
את אשר אני כותבת אך לא איכפת לי כי אני רוצה רק לפרוק אחוז אחד מתוך כל כאביי ...
למה כך לבד אני למה כזה או גורלי לא פגעתי באיש לא חטאתי או פשעתי אך מיום שנולדתי קוללתי ,
מתחננת מבקת רוצה עזרה מילה חמה כתף תומכת קצת הבנה שלווה אין איש אשר עונה ושומע את
זעקות ליבי ונישמתי

אדם357

New member
היי ליטלי

ריגשת אותי אפילו ירדו לי דמעות, כי את מתארת בצורה מדויקת רגשות קשים שאני מכיר מקרוב, הכתיבה שלך מרתקת, זה לא הוגן שבנאדם יכול להגיע למצב כזה שהראש שלו מאמלל אותו ומכאיב לו, זה לא הוגן שבנאדם מסתובב וחי עם כאלה רגשות, גמאני חי עם כאב כל שניה ואני כל הזמן בורח אם זה בשינה אני יושן כמה שיותר, או רואה סרט, אני מקווה שמה שאני כותב יעשה לך קצת טוב, הלוואי, כי אני יודע איך זה כשכואב
אני רוצה לתת לך חיבוק גדול נגעת לי ב

אני שומעת אותך

אנחנו עונים לך וכואבים איתך. את לא צריכה להתמודד עם זה לבד יותר.

את מאמינה באלוהים, עוד מעט חג פסח, למה שלא תלכי לבית הכנסת השכונתי, תרגישי קצת ביחד, תבלי עם הנשים, תחושי משפחתיות. את יודעת שאלוהים שומע ללבבות שבורים? הוא שומע לך. אל תבכי ילדה יפה, יש גם טוב בעולם, לא הכל רע. יש אנשים טובים שכואב להם לשמוע את הדברים הקשים שעברת, אבל עדיין רוצים לחזק אותך, לתת לך תמיכה וחיבוק ולעזור לך לקום.

ואם את מרגישה שאין לך כוחות יותר ואת חוששת להיות לבד וחלילה להזיק לעצמך, תלכי למיון להתייעץ עם הרופא בנוגע לאשפוז. את חייבת תמיכה ועזרה מרופאים. את לא יכולה לעבור את זה לבד, אף אחד לא יכול.
https://www.youtube.com/watch?v=7hcEPikUpHI

מלי1233

New member
אני עם דמעות בעיניים...

תהיי חזקה ילדה...
כל עוד את חיה ונושמת יש סיכוי ותקווה שיום אחד יקרה הנס שקרן שמש תבוא ותחבק אותך...
ויהיה לך טוב....

תאמיני לי...

אולי לא עברתי את הסבל שאת עברת, אבל אני יודעת לאיזה כאב את מתכוונת, אני מכירהאת הבכי הבלתי נגמר, את הכאב השורף של הנשמה....
ואני יכולה לומר לך שדברים קורים, ואפשר לצאת מהכל....

תאמיני בזה, בכוחות המועטים שיש בך... תתפללי... זה יבוא...

ויש הרבה דרכים שאפשר לצאת מזה.

מאחלת לך רק אושר אמיתי, ושולחת חיבוק.

למעלה