מיואשת לגמרי,

r o z i

New member
מיואשת לגמרי,

למדתי חינוך מיוחד ואומנות במדרשה לאומנות, תיכננתי להתחיל לימוד תרפיה באומנות בשנה זו, אך לצערי מכל מיני סיבות לימוד נדחו. במסגרת הלימודים עבדתי בכמה מסגרות של חינוך מיוחד והצלחתי להגיע להישגים יפים וחשתי סיפוק עצום, בשנה שעברה עבדתי במשרה כמעט מלאה בחינוך רגיל כמורה לאומנות, אך החלטתי שזה ממש לא בשבילי (המון תלמידים בכיתה, אין אפשרות ליחס אישי....), כרגע אני מחוסרת עבודה, אני יכולה לעבוד בעבודות שונות שאינן בתחום לימודי, אך כרגע קשה לי להשלים עם העובדה שאין עבודה בתחום הזה... ה"שמועות" אומרות שבגלל מגמת השילוב, בעתיד יכשירו מורות לחינוך רגיל באיזה קורס השלמה ל -ח.מיוחד ועוד פחות תהיה עבודה בתחום.... אני מחפשת מסגרת כל שהיא, שבה אוכל לעבוד עם אוכלוסיה מיוחדת בשילוב אומנות , אולי יש לכם רעיונות בשבילי - איך להגיע למסגרת כזו ?

אוף - אני מחפשת לאזור ק. מלאכי

אולי יש כאן עוד מורות מ"מ / מטפלות / פרא רפואיות... מאזור ק. מלאכי?

נונינה1

New member
לרוזי........

יש הרבה מאוד הורים שמחפשים כיום סייעות אישיות לילדים המשולבים במסגרות החינוך הרגיל אבל יש להם קשיים חריגויות והם זקוקים למלווה אישי שמצד אחד יבין את הבעיה שלהם ויסייע להם להשתלב במידה הרבה האפשרית במסגרת הנורמטיבית. את החלק של האומנות בהכשרה שלך את יכולה גם לשלב במשרה כזו על ידי כך שכשהילד מתקשה תסייעי לו באמצעים המוכרים לך להביע את הקושי שלו, לפרוק אותו, ולהרגע ביצירה. זה גם ייתן לך לדעתי הכנה טובה ללמודי תראפיה באומנות. וגם תוכלי להשפיע רבות ולהיות במקום בו ההיחס האישי בא לידי ביטוי באופן מהותי. אם את מעוניינת בעבודה כזו אנא חזרי אלי במסר.

למעלה