מיואשת לגמרי

מיואשת לגמרי

אצלי המצב שונה איתן בן 11 חודשים 6.800 ק"ג הוא אוכל יפה מאוד :לחם אבוקדו פרות ירקות בשר עוגות אבל... הוא פשוט מקיא אחרי כל ארוחה הוא לא אוכל שום סידן לא מוכן לאכול שום דבר חלבי ולא תחליף חלב(מטרנה וכדומה) ניסיתי לתת לו תוסף סידן שממיסים במים בהלצת הרופא אבל הוא פשוט לא מוכן לשתות את זה בשום פנים ואופן! מה אפשר לעשות???? ועוד דבר הגובה שלו 67 ס"מ הוא נמוך מאוד (לא מההורים) השאלה שלי עם חוסר העליה במשקל יכולה לגרום לו לנזק קבוע בעיניין הגובה?

תינוק שמקיא

האם הוא עבר ברור רפואי כלשהוא ,ואם כן מה היו תוצאותיו. ? מה משקל לידתו ומשקלו וגובהו בגיל 6 חודשים ?

אז ככה...

כן הוא עבר בירור בשניידר ונמצא שהכל תקין (צלום בית חזה, uper G I, CT קרקעית העין, אולטרסאונד........) משקל לידתו :2.8 גובה בגיל חצי שנה:66 ס"מ רציתי לשאול בנוסף עם אפשר להמיס סידן במיץ ולא מים ואם הוא לא יאהב גם את זה אם יש דרך אחרת לתת תוסף סידן תודה רבה על ההתיחסות

המשך ברור

יש פרטים שמסרת לגבי הברור הרפואי שהוא עבר שלא ברור לי למה עבר אותם ולכן קשה לי לענות לך תשובה ברורה לגבי סיבת ההקאות שלו(למשל CT ןUS של מה ?) בכל מקרה לאור מורכבות המקרה כדאי יהיה לבדוק אותו במרפאתנו ולהתרשם מהסיפור במלואו כולל תצפית האכלה. לגבי הסידן , לעניות דעתי אין בעיה לתת אותו עם מיץ.

למעלה