מיואשת, מאוכזבת ואובדת עצות

LIANSH21

New member
מיואשת, מאוכזבת ואובדת עצות

אני ממש חייבת עזרה כי אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי ..
אני אספר הכל מהתחלה
לפני כשנה הכרתי בחור מקסים בפייסבוק , לא ממש הכרתי, הכרתי אותו עוד בעבר אבל זו הייתה היכרות כזאת של "היי" ו"ביי" הכרתי אותו בעיקר דרך חברים, חבר של חבר של חבר של ידיד..משהו כזה...לא שמתי לב אפילו שיש לו אותו בפייסבוק, הוא היה כותב לי מדי פעם ואף פעם לא הייתי עונה עד שיום אחד אמרתי לעצמי נענה נראה מה מו מי
מאז שהחלטתי לענות לו לא הפסקנו לדבר, יום ולילה, לא משנה איפה אני ומה השעה היינו מדברים 24\7 גם בטלפון...השיחות איתו היו מדהימות וכל כך נהניתי !!!
אחרי שלושה שבועות בערך שדיברנו ככה בלי סוף החלטנו לעשות צעד אחד קדימה ולהיפגש, הפגישה הייתה נהדרת! ישבנו בבית קפה ואז טיילנו אל תוך הלילה, צחקנו בלי סוף, מאז נפגשנו עוד כמה פעמים ולאחר חודש החלטנו לעשות צעד נוסף קדימה ולהפוך לזוג, אני הייתי מאושרת כי נפגעתי מלא בעבר וסוף סוף הכרתי בחור מקסים מושלם באמת, לא האמנתי למה מגיע לי כל הטוב הזה!!! אז מסתבר שזה לא הגיע לי...
אחרי חודשיים של זוגיות באמת מדהימה הוא טס לתקופה של כחודש לקרובי משפחה בספרד, אני לא יודעת מה בדיוק קרה שם, אבל הוא חזר אדם אחר לגמרי, כאילו אין זכר יותר לבחור המקסים שהכרתי, אין זכר לחבר המדהים שלי...הרגשתי את השינוי הזה עוד כשהוא היה שם, היינו מתכתבים ומדברים הרבה והרגשתי שזה כבר לא אותו הדבר...
כשהוא חזר הוא היה שונה, הוא היה מצוברח כל הזמן, התחמק מפגישות, היה יבש ואדיש...אני לא עניינתי אותו יותר, אני הייתי נורא פגועה מההתנהגות המזלזלת ומהיחס , שקלתי להפרד אבל סחבתי שבועיים ובסוף הוא זה שנפרד ממני בטענה שזה כבר לא זה ...אני הגבתי כמו שלא ציפיתי מעצמי להגיב - התחלתי לבכות ולהשפיל את עצמי- פשוט אכזבה...אבל לא יכולתי להסתיר את הרגשות האלה, באותו הרגע לא עניין אותי כלום, הסרתי מעליי את האגו ופשוט נשפכתי...אמנם הייתה זוגיות קצרה אבל נקשרתי אליו כמו שלא נקשרתי לאף גבר בעבר וגם היו לי ציפיות לגבי הקשר הזה, באמת שלא ראיתי את זה נגמר כל כך מהר ובצורה כזו, לטענתו הרגשות שהיו לו אליי נעלמו.
שבוע אחרי שנפרדנו הכרתי בחור אחר, ממנו לא רציתי שום דבר רציני, ידעתי מראש שזה הולך להיות ריבאונד ולא מעבר, האקס שלי איכשהו שמע על זה ש"המשכתי הלאה" וכנראה תקפה אותו קינאה הוא חזר לדבר איתי, הוא הסביר לי שפשוט לא התאים לו קשר כרגע וטען שמתגעגע מאוד, אני נורא מבולבלת מההפכפכות שלו, שוב נכנעתי לקסם שלנו ונסחפנו שנית למערבולת של שיחות ללא סוף...כמעט חזרנו כמה פעמים... אבל מדי פעם הוא לא היסס להתייחס אליי מגעיל , בקיצור הוא לעולם כבר לא יחזור להיות הבחור המקסים שהכרתי..
בסוף החלטנו שנהייה יזיזים, כי אני אין גבר שאני נמשכת אליו מינית יותר ממנו אז חשבתי שלפחות נהייה יזיזים , אני הצעתי את זה...
במהלך היזיזות ראיתי שהרגשות שלו מתחילים לחזור, הוא לא הפסיק להחמיא לי ולהגיד לי שאני הבחורה הכי יפה בעולם והכי מדהימה לדעתו והסקס איתי הכי טוב ושאני פשוט טובה מדי בשבילו..
לפני שבוע בערך הייתי במסיבה, הייתי נורא שיכורה והתגעגעתי אליו , ומרוב טיפשותי התחלתי לשלוח לו הודעות מפגרות ומיותרות, הוא היה כבר במיטה והתחיל להתעצבן נורא
חשוב לציין שאחת מההודעות המיותרות והמפגרות האלה היו שאני רוצה שנחזור. יום למחרת התנצלתי על ההתנהגות ההזויה הזאת, אבל זה לא עזר, הוא אמר שהוא לא רוצה ממני יותר כלום, לא יזיזות, לא ידידות, ושלא יהיה בינינו כלום ושאני יכולה למות מצידו...
אחרי כמה ימים שלחתי לו הודעה והשלמנו אבל הוא היה מאוד אדיש
ומאז הוא לא דיבר איתי ...
אני משתגעת מזה. אני כל הזמן בדיכאון ובוכה, מרוב שאני מתגעגעת אליו זה כואב, הוא חסר לי כמו שאיש לא היה חסר לי מעולם
אני לא יודעת מה לעשות, מבולבלת, לא ממש מבינה מה קרה פה, מחזיקה את עצמי לא לדבר איתו
ממש ממש רע לי ואני חייבת עצה טובה מה עליי לעשות בנושא
תודה מראש

מחפש91

New member
תמשיכי הלאה

את עדיין נצמדת לרגשות שהיו לך מהתקופה של ההתחלה שהוא כבש אותך, אבל את שוכחת שזה שנמשך רק כמה שבועות(לפי מה שהבנתי). זה כנראה לא האופי האמיתי שלו.

נראה שלא איכפת לו ממך וכל עוד זה היה לו נוח הוא זרם איתך. כשבא לו עליך הוא מקסים וכשלא בא לו הוא מגעיל, ואת פשוט היית שם כל הזמן, לא משנה איך הוא התנהג.
כשביקשת ממנו להיות יזיזים הוא זרם, כי בכל זאת כנראה שאת סקס טוב ואין לו מה להפסיד מזה, אבל ברגע שהתחלת לחפור לו, גם את זה הוא לא היה מוכן לשאת יותר.

בקיצור, את מעניינת לו את הביצה, אבל בגלל שכבר נדבקת אליו הוא זרם איתך עד גבול מסויים.

נראה לי שאת פשוט עיוורת למה שקורה וכדאי שתתאפסי. אל תחשבי אפילו על לחזור אליו.

אייבורי

New member
בחיי את שייכת לדור מנותק

מנותק ריגשית
מנותק מהחיים
ובעיקר, בלי מטרות או עניין.

אז בנוגע לזה שאת לא יודעת מה לעשות עם עצמך
הנה כמה רעיונות ממש טובים.
א. לקרוא ספר
ב. לנקות את הבית
ג. להתנדב עבור חיות \ מוכי גורל \ זקנות חביבות
ד. ללמוד פיזיקה מודרנית.
ה. לראות עונה ראשונה של סיינפלד.

זה ללא ספק ימלא לך את הזמן בדברים חיוביים
ויהיה לך פחות זמן להתעסק במר. יזיז

LIANSH21

New member
זה מסובך

אני מתעסקת בהמון דברים אחרים
הבעיה היא שתמיד אחרי שהוא מתנהג מסריח הוא חוזר ומתנצל כל הזמן
הוא אמר לי לא מזמן גם שהוא נפרד ממני לא כי לא הרגיש כלום יותר הוא עדין מרגיש אליי רגשות לטענתו אבל הוא פשוט בחרא תקופה וזה לא מתאים לו קשר עכשיו
הוא כל הזמן אומר לי שהוא מתגעגע ואפילו כשהצעתי יזיזות הוא די התלבט ואמר שאולי לא כדאי כדי שלא יצא שהוא משחק בי
מצד אחד הוא מתנהג בצורה מזעזעת מצד שני הוא לא מפסיק להראות לי שהוא מתגעגע ומצטער ואוהב...
אני נורא מבולבלת
מצד אחד ברור שאני צריכה להמשיך הלאה ולהפסיק לחשוב עליו אבל מצד שני הוא תמיד בתמונה אני לא יודעת...

קריסטה

New member
אז תוציאי אותו מהתמונה

הוא מחזיק אותך על אש קטנה.
תפסיקי להיפגש איתו, תפסיקי לדבר איתו, תמחקי אותו מהחיים שלך.

זה נראה לך מבלבל כי הרגשות ממסכים אותך. בתאכלס המצב מאוד ברור.

את עדיין ילדה, את ודאי לא יודעת...

נשמע קצת גנון בינכם.
מהעיניים שלך הכל ערפל מסובך וקשה, כמו שייעצו לך תתמקדי
בעצמך ותוציאי אותו בכח מהתמונה לגמרי ויהיה יותר קל.
אם את רוצה סקס רק תבחרי, אם את רוצה משהו אחר
תצטרכי לעבור לעבוד על עצמך שתרגישי שווה מספיק בפני עצמך.

והתירוצים של הייתי שיכורה לא תקפים, את חושבת שהיועצת
המחנכת והמנהל לא ידעו שאתן מנצלות כשקשה לכן ובא לכן
את ה"תקופה הזאתי בחודש"? די עם ההתממות...

הבן אדם אמר לך שאת יכולה למות מצידו

שיקול הדעת שלך לוקה בחסר אבל שתדעי שעל גבר כזה לא נשארים להילחם ולא נכנסים לדיכאון בגללו.

עכשיו את צריכה לאסוף את עצמך ואם לעשות את זה לבד זה קשה במקום בו את נמצאת, אל תהססי לפנות לקבל עזרה מקצועית.
כל מה שכתבת כאן זועק (לדעתי הלא מקצועית) חוסר בגרות, תלות ומשיכה להרס עצמי.

LIANSH21

New member
עם כמה שזה כואב

אני מסכימה עם כל מילה שלך
אני באמת מרגישה ורואה שאני ממש קרובה להרס עצמי
יש לי גישה כל כך לא נכונה, אני מסתכלת על דברים לא נכון
בן אדם פוגע בי ואני עדין שם....באמת שאני מסתכלת על עצמי מהצד ואני מבינה הכל ואני בשוק
אני יודעת בדיוק מה אני צריכה לעשות ואני מבינה הכל אבל לא מיישמת...אני ממש חסרת אונים

LIANSH21

New member
תמיד אמרו לי

שאני לא מעריכה את עצמי מספיק ושבגלל זה אני מושכת לחיים שלי את הטיפוסים הכי זבלים שיש ושאני לא שווה אותם ומרוב שאני חסרת ביטחון אני חושבת שאני זו שלא שווה
אני אשכרה האשמתי אותו שהוא חלש אופי וחסר עמוד שדרה שהאופי שלו השתנה ככה בקיצוניות בעקבות חודש שהוא היה בחו"ל
אל כנראה שזו אני שחלשת אופי מבין שנינו כי עובדה שהוא מצליח לסובב אותי על האצבע הקטנה
בכל אופן יש משהו ששכחתי לציין
יש לי חברה ממש טובה שהבן זוג שלה הוא במקרה חבר די קרוב של אותו האקס שלי, הם לא היו בקשר המון זמן וחזרו לדבר בעיקר בזכותי, בקיצור אותה החברה שלי אמרה לי לפני כשבוע שבאחת השיחות שלה עם חבר שלה הוא פלט לה משהו על זה שהאקס שלי אוהב אותי אבל טוען שאני "גדולה" עליו בכמה רמות והוא מרגיש מאויים ממני..
כמובן שהוא ביקש ממנה לא לספר לי כלום אבל היא סיפרה...אני לא ממש יודעת מה לעשות עם המידע הזה
זו הסיבה שהוא מתייחס אליי מגעיל???
גם בלי שהיא הייתה מספרת לי את זה אני יודעת שהוא אוהב אותי...אני מרגישה את זה...
ושמתי לב שבכל מערכת יחסים שהייתה לי הבן זוג אהב אותי אבל התעלל בי נפשית...ותמיד איכשהו אחרי שהיינו נפרדים הם היו מבינים שהם איבדו אותי רק כשהיה מאוחר מדי....
הוא ממש לא אדם רע, להיפך, אבל אני לא מבינה מה לא בסדר בי שכל זה קרה לי? שנתתי לזה לקרות?

אני באמת חושבת שאת צריכה מישהו מקצועי שיקשיב

וייעץ לך אחד על אחד. כל הראיה שלך שגויה וכך גם הבחירות שלך.

בינתיים, נתקי קשר עם הבחור הזה.
אוהב/ לא אוהב, לא רלוונטי. גבר טוב הוא לא גבר שמאחל למי שהוא אוהב שתמות. ניסיון שלך להחיות את הקשר הזה שוב גורר אותך ללופ שאת נמצאת בו, שבני זוג מתעללים בך נפשית.

קריסטה

New member
כמה עובדות

את לא תביני אותן עכשיו - אבל עדיף שיהיו לך בראש.
הוא לא אוהב אותך. ככה לא מתנהג בן אדם שאוהב.
הוא רוצה תשומת לב ממך וזאת הדרך שלו להשיג אותה. קשור יותר לאגו שלו מאשר לרגשות.
גם אם מישהו אוהב אותך - זו לא סיבה להרשות לו להתייחס אלייך מגעיל.
זה לא תירוץ, זה לא הצדקה, זה פשוט לא. מאנשים כאלה מתרחקים.
ולסיום - הוא כן בן אדם רע. כשתפסיקי לאהוב אותו תראי את זה בשיא הבהירות.

אם זה דפוס שחוזר על עצמו

אם את מוצאת את עצמך כל פעם עם גבר שטוען שהוא אוהב אותך אבל תכלס מתנהג אליך לא יפה, משחק בך ומתעלל בך נפשית- אז לכי מהר לטיפול מקצועי!
אלו דפוסים שמקורם ביחסים שלנו עם ההורים שלנו ואם את לא רוצה לבזבז עוד הרבה שנים עם גברים חארות כאלה- את צריכה לעשות עבודת עומק.
להבין למה את חושבת שזה מה שמגיע לך?
למה את חושבת שככה נראה גבר אוהב?

ולגבי הבחור:
שילך לחפש! אם הוא חושב שזו אהבה אז הוא אידיוט!

LIANSH21

New member
כןןן

זה דפוס שחוזר על עצמו!!!
חוץ משני קשרים ממש ממש טובים שהיו לי עד גיל 20...מגיל 20 התחיל כל הבלגן והתחילו לזרום לחיי מניאקים
אין לי מושג מה קרה לי שמגיל 20 דווקא נהייתי כל כך עיוורת או שפשוט לפני כן היה לי מזל
מגיל 20 ועד היום שזה שנתיים בערך היו לי שלושה קשרים קצרצרים ומזעזעים ...כולם התחילו טוב, כל השלושה בהתחלה היו מקסימים ומדהימים ואז פתאום בא החרא..
המון זמן האשמתי את עצמי וחשבתי שזה אולי בגלל ההתנהגות שלי, אולי אני חופרת מדי, מציקה, אובססיבית??? אבל עובדה שעם האחרון אני ממש לא הייתי כזאת, לא חפרתי, לא קינאתי, לא לחצתי, נתתי המון המון ספייס, כן הייתי ממש מעצבנת רוב הזמן אבל אני לא יודעת באמת שאני לא יודעת ...אני תמיד אומרת לחברים שלי שהבעיה בי והם מנסים לשכנע אותי שאיתי הכל תקין ופשוט נפלתי על טיפוסים לא נכונים
אז כנראה שהבעיה כן בי, גישה לא נכונה, נקודת מבט לא נכונה, חוסר הערכה עצמית...
ובקשר לאקס האחרון, אני באמת מבולבלת ולא מבינה ומתקשה פשוט לנתק!! אני כאילו מחפשת תשובה, אני כאילו מחכה שיקרה משהו נורא קיצוני שיעזור לי להחליט מה לעשות
כפי שהבנתי עוברת עליו תקופה קשה, הוא באמת רוב הזמן מתנהג אליי יפה ומדבר איתי המון, רואים שהשיחות איתי נחוצות לו אבל קורה שהוא פתאום מתהפך ומוציא עליי את כל החרא..
אבל קשה לי קשה לי להתנתק ממנו, קשה לי, השיחות איתו חסרות לי, גם סתם לדבר בתור ידידים
אני באמת נשמעת כמו מקרה אבוד..אבל תנסו רגע להבין, אני לא מסוגלת לנתק ולשכוח וזהו...עד לפני כמה חודשים הוא היה נראה לי הבחור המושלם ושאני לא מאמינה שכל זה מגיע לי..
איך אני אמורה עכשיו פשוט לשכוח הכל ? באמת שעצוב לי

הם לא "נופלים" עליך

את נדלקת עליהם כי משהו בדינמיקה הזו נוגע לך במקומות מאוד עמוקים של האישיות.

מי מההורים שלך מתנהג ככה-
נותן תשומת לב והערכה ואז פתאום מתהפך ונהייה ביקורתי, מגעיל ומוציא את כל הכעס על השני?
אומר שהוא אוהב אבל במציאות מתנהג בדיוק ההפך?

תקראי את הספר "לבסוף מוצאים אהבה" ולכי לטיפול מיקצועי.

אם את חושבת שבחור כזה הוא "מושלם" אז את בבעיה קשה.
צאי מעולם הפנטזיות ולכי לעשות עבודה רצינית על הביטחון העצמי שלך ועל בחירת בני זוג.

מחפש91

New member
אנחנו לא מכירים את הבחורים

ואנחנו גם לא באמת יודעים מה היה. אל תשכחי שבסופו של דבר אנחנו שומעים פה רק את הצד שלה.

אנחנו יכולים רק לייעץ באופן נקודתי. מסקנות אנחנו לא יכולים לתת כי פשוט אין לנו באמת מושג מה הלך שם.

אנחנו לא יכולים לדעת מה הייתה ההתנהגות בהתחלה של הבחורים האלה. יכול להיות שזה באמת מזל רע ויכול להיות שלא, אבל ממש אין לך מאיפה להגיע למסקנה שהבעיה היא אצלה מהבית ושהיא צריכה טיפול. זו יומרנות חסרת אחריות.

LIANSH21

New member
הבעיה שרק הגברים ה"חארות" האלה נופלים עליי

אני הרי לא יודעת להבדיל ביניהם על ההתחלה...הם לא באים עם שלט על המצח שעוזר לי לזהות מי חרא ומי לא
ובהתחלה הם לא חארות הם חארות אחרי פרק זמן
מה לכל הרוחות הבעיה בי??
מה לא טוב בי? מה חסר בי?
אני נראית מעולה , יש לי ראש על הכתפיים, אני מצחיקה, אני לא קנאית, לא אובססיבית, כל מה שגברים שונאים -אני לא ...
אני מניחה שכיף להיות איתי וכבר יצא לי להיות במערכת יחסים ארוכה ורצינית מגיל 15 עד גיל 20 אז אני לא מבינה מה לא תקין בי?
תהרגו אותי אבל הדימוי העצמי שלי כרגע שואף לאפס

sweetdreams

New member
המסיבה הזאת היתה הדבר הכי טוב שקרה לך

את חושבת שמה שקרה שם זו התנהגות טיפשית והזויה, אבל למעשה היא זו ששמה סוף לכל הסאגה הטיפשית וההזויה שקדמה לה!
בהפוך על הפוך אפשר לחשוב שדווקא בזה שהשתכרת ושלחת לו הודעות מביכות דווקא עשית את הדבר החכם בכל הנוגע אליו - כי למעשה הבאת סופסוף את כל הסיפור העגום הזה לנקודת הפיצוץ שלו!

אז עכשיו כשזה כבר מאחורייך תגידי תודה שזה נגמר, ולא נסחב על פני חודשים ארוכים נוספים של סבל, ותתרחקי מהבחור הרעל הזה.
הוא עשה לך טובה ענקית בכך שהוא הבהיר לך את יכולה למות מצידו. הרבה יותר מאשר כל ה״מחמאות״ שהוא העניק לך בתקופת יזיזותכם הנוראית.
(את לא באמת חושבת שהיית מאושרת אז, נכון??)

את יכולה להמשיך להיות מדוכאת ומבולבלת, אם זה מה שיעשה לך טוב, אבל העיקר שתעשי את זה *הרחק ממנו*.
ואני אישית הייתי ממליצה לך ללכת על עצתו של אייבורי. כל פעם שאת מרגישה שהבילבול מתחיל להשתלט עלייך ולגרום לך לעשות משהו טיפשי - תקראי ספר במקום או תנקי את הבית.

אהה, כן, וגם תמחקי את המספר שלו, הפייסבוק, המייל, וכל היתר. (בטח עוד לא עשית את זה, נכון?
)
*ואחרי שתעשי את זה* (חלילה לא לפני!) תזמיני כמה חברות טובות ותפתחו בקבוק יין בשביל לחגוג את יציאתו מחייך.

LIANSH21

New member
הבעיה היא ש...

אני מבינה את כל מה שאתם אומרים וסביר להניח שאם הייתי רואה בחורה אחרת במצב שלי הייתי אומרת לה מהצד את אותו הדבר...
אבל אני נמצאת כרגע בנקודה שממנה אני לא רואה את כל הדברים האלה, ולהבין אותם זה לא מספיק לי כי אני לא מיישמת
אני לא יודעת למה עבורי זה כל כך קשה...אני לא ממש יודעת להתמודד עם מצבים כאלה...
אני די מתאבלת על הקשר הזה שמת בטרם עת, אני לא מתאבלת עליו (למרות שאני מתגעגעת אליו בטירוף) אלא יותר על הקשר עצמו שאמנם היה כל כך קצר אבל מפוצץ פוטנציאל
באמת שאיך שהוא היה בתחילת הקשר זה היה בחור מושלם, מדהים , מקסים, באמת כל מה שאי פעם חיפשתי בגבר ועד שסוף סוף מצאתי אחד כזה זה היה חייב להיגמר כל כך מהר ובצורה כל כך כואבת...
באמת שנמאס לי להתאכזב, אני כל הזמן מתאכזבת, והאכזבה הזו הייתה הכי גדולה
מצד אחד נמאס לי להתבכיין ולקטר זה לא עוזר אבל מצד שני אני לא מסוגלת להמשיך הלאה....

אני יודעת שהכי טוב לעשות כרגע זה להמשיך הלאה ולנתק איתו כל קשר וזה מה שעשיתי בכל הפעמים הקודמות שהתאכזבתי אבל הפעם משהו כאילו לא נותן לי להשתחרר ממנו בקלות ...

למעלה