מיואשת מהצבא

• פותח הנושא cray
  • פורסם בתאריך

cray

New member
מיואשת מהצבא

אני לגמרי מיואשת. קיבלתי חרא של תפקידים במנילה. כמעט לא קיבלתי תפקידים, הרוב פקידות או לחימה. ואני לא מבינה למה, הקבא שלי אמור להיות די גבוה והמבחנים בצו הראשון הלכו לי די בסדר, וגם לא הראתי שאני חסרת מוטיבציה. אז דירגתי מהתפקידים במנילה מה שיכולתי למרות שאני בכלל לא מעוניינת באף תפקיד שדירגתי. אני רוצה להיות במודיעין, ואמרו לי שלמודיעין אין שום קשר למה שכתוב במנילה, אז מה אני אמורה לעשות??? לחכות ולראות אם ישלחו לי ממודיעין זימון? ואם לא ישלחו אז נתקעתי עם התפקידים הגרועים?? לחימה אני לא רוצה, דרך אגב. שמישהו בבקשה יעזור ויגיב.

crazy tal

New member
דיי כבר עם הפינוק הזה!

לך ולכל הבנות שחושבות משום מה שהן מרכז העולם... בצבא אתן לא. והצבא זה לא רק גלצ ובמחנה.. האמת היא שהצבא הוא הוא מקום שבוא צריכים לפעמים לעשות דברים שלא אוהבים לעשות ביום יום. ותאמיני לי.. לשבת כל היום עם אוזניות במודיעין... זה באמת דבר מגעיל.. אז דיי להזיל ריר על זה. את מיואשת..??! חבר שלי סיים גיבוש שייטת והעיפו אותו הבייתה.. זה נקרא להיות מיואש.

כל הכבוד!!!!!!!!

טל המשוגעת , אמרת את מה שהרבה חושבים. בזמן האחרון רוב הבנות (וגם הרבה בנים!) חושבים משום מה שהצבא נועד לספק להם הנאה, קידום מקצועי ואם אפשר אז סיפוק רב ככל האפשר. ובכלל, כאילו שלקום כל בוקר לגרז את התומ``ת זה כזה תפקיד מרתק ומגוון.תבינו: רוב הצבא מורכב מתפקידים לא יותר מדי מרתקים. החוחכמה זה באיזו גישה לוקחים אותם.

חתחתול

New member
הפינוק טבעי ולעיתים אף רצוי

טבעי שכל אחד ירצה לעשות מה שטוב לו, ואת הדברים שטוב לו איתם הוא יעשה טוב יותר. לכן הצבא רק מפסיד משיבוץ של אנשים במקצועות השנואים עליהם, ולמרות שלפעמים אין ברירה, כל חייל באשר הוא צריך לשאוף למצות את עצמו כמה שיותר בשירות, ולא כל אחד יכול לעשות את זה בתפקיד קרבי דווקא (רבים מוכשרים יותר בעבודות מודיעיניות) ובוודאי שלא בתפקיד פקידותי.

kirail

New member
תשמחי!

קיבלת תפקידי לחימה? תשמחי! המון בנות היו מתות להתחלף איתך ולעשות תפקידים מעניינים. חוץ מזה, את יכולה לשלוח בקשה ללשכת הגיוס ולבקש להתמיין לתפקיד שלא הוצע לך. יכול להיות שהם יסכימו

למעלה